Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 26 лютого 2012 р.

Радіостезія, лозошукання

З багатьох наукових аналізів звернемо увагу на висловлення трьох провідних авторитетів: 
 
а) доц. RNDr. Петр Ржепа, кандидат Наук, голова відділу Чеських математиків і фізиків, пише: “Існування того, що лозошукачі та їхні прихильники називають геопатогенними зонами, драконськими жилами, Гартмановими зонами і т.п., ніколи не було доведеним і тому належить до повір’їв… Тут виникає і небезпека поважного захворювання, тому що замість серйозного лікування, клієнти сполягають на переміщення ліжка”;

Молитва і піст

“Коли ж ви постите, не будьте сумні, як лицеміри: бо вони виснажують своє обличчя, щоб було видно людям, мовляв, вони постять... Ти ж, коли постиш, намасти свою голову і умий своє обличчя, щоб не показати людям, що ти постиш, але Отцеві твоєму, що перебуває в тайні; і Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі.” (Мт. 6,16-18).

Зараз проживаємо час посту. Для декого піст є тільки привичкою; другі собі сказали, що то до Великодня “якось витримають”. Лише деякі усвідомлюють, що піст може бути засобом їхнього освячення або сильною зброєю у духовнім бою. Святий Іван Золотоустий говорить, що: “піст є їжею для душі, тримає на вуздечці нестриманість в мові і закриває уста. Присмирює розгнузданість і заспокоює холеричний темперамент. Збистрює розум, чинить тіло моторнішим, відганяє нічні примари, позбавляє головного болю і покращує зір.”

суботу, 25 лютого 2012 р.

Ісус – мій Спаситель і Бог

Апостол Павло говорить, що бути християнином означає наступне: “Бог нас вирвав із влади тьми та переніс у царство свого улюбленого Сина, в якому маємо відкуплення в крові Його” (Кол.1,13-14). Бути християнином не означає бути тільки охрещеним та миропомазаним, але означає зміну життя, тобто звільнення з-під сили темряви та вступ до нового життя з улюбленим Господом!
Про це розповідає історія місцевого місіонера з Берліну. На парафії він мав чоловіка, який був залежний від алкоголізму. Таке рабство направду є жахливе.

Перша Божа Заповідь: 9 видів окультних практик

Вся область окультизму своєю сутністю є пов'язана з поганством, тобто з пошаною до диявола і демонів. Тут йдеться про гріхи проти першої Божої заповіді. При цьому вона є настільки таємною (окультною), що багато, навіть, монахів та священиків через незнання пропагують різні практики магії та віщування.

Тут діє засада: якщо за якоюсь практикою є прихована магія, віщування чи спіритизм, тоді є вже Богом і Церквою засуджена  і  її сучасна форма!

четвер, 23 лютого 2012 р.

Гіпноз: Християнський погляд

С. Фройд, який сам займався гіпнозом, пише про нього: “Ця діяльність пригадує магію, заклинання і різні чари”.
Віруючий лікар Ф. Мадре, який також займався гіпнозом, але потім з ним порвав, у своїй книзі “Але ізбави нас від лукавого” пише: “Гіпноз – метод, що базується на сугестії, а це означає, що під час гіпнозу одна людина деякою мірою володіє над іншою людиною. Такий стан може, а часто так і стається, спричинити душевну травму, деколи може викликати помішання і то цілком непередбаченим способом. Щоб не говорили про гіпноз, він завжди створює певний ступінь оволодіння, а це є в якійсь мірі інтерперсональною біснуватістю, ступінь якої є різний, залежно від того, який відпір чинить суб’єкт.

Гомеопатія: науковці вказали на окультні коріння гомеопатії

АВТОРИ:

В. Біба є доктор фармації і спеціаліст Державного Інституту Дослідження Ліків. Прага.

Алеш Франц є магістром фармації і колишнім членом гомеопатичної організації від її заснування, дослідник Дослідного Інституту ЛАХЕМА в Брно.

Гомеопатія в Чеській Республіці сталася дуже популярним і поширеним методом лікування. В цій статті розглядаємо її окультне коріння і практики. Цитати взяті з наукових публікацій (Чеських і закордонних) визначних представників усіх гомеопатичних напрямків. Наукові аспекти гомеопатії подаються в книзі Й. Гержта і колективу: «Гомеопатія, клустерова і антропософічна медицина», видавництво ЛН, 1997. Цю статтю ми писали для християн мирян і тому вибрали прості і зрозумілі вислови.

середу, 22 лютого 2012 р.

Магнетизм не дар Святого Духа!

Магнетизм пов’язаний з магією і спіритизмом тому його не можна розглядати ізольовано від них. Магнетизери часто говорять про покладання рук, а на думці мають магнетизування. А це магнетизування вводить в оману, тому що Ісус і його апостоли нікого не магнетизували. Часто вони вкладали руки на голову хворого і благословенням уздоровляли! (Пор. Мк. 16,18)
Чи йде мова про духовний дар?

вівторок, 21 лютого 2012 р.

Що має робити християнин, який потрапив під вплив віщування чи магії?

За окультні гріхи на душі залишається певне прокляття. Тут залишається духовний зв’язок, якому християнин відкрився. Потрібно робити покаяння за ці гріхи: прийняти позицію Божого Слова щодо окультних гріхів, відректися перед двома свідками духа, який перейшов на мене через конкретну окультну практику, а потім з того висповідатися. Не забудь прийняти Господа Ісуса за свого Спасителя і Господа, а потім прийми Святого Духа, і дозволь, щоб тебе провадив!

Що робити, коли ти потрапив під вплив віщування чи магії?


1) Зректися хоча б перед двома свідками, конкретно називаючи кожну форму окультизму...

Поступовість: особа клякне, а один з присутніх свідків поставить їй ці запитання: 

а) (ім’я), чи відрікаєшся сили темноти, яка на тебе перейшла через (напр.: рейкі і т.д…) і духовного коріння, яке є за тим?

Особа відповідає: “Так”

Наслідки рок-музики

Музика в нашому житті не є чимось нейтральним, але насамперед викликає симпатію, а потім відкриває на духа. Отож виникає питання: яка це є симпатія і який дух?! Святий Дух чи дух противний Богові? Музика, яка походить від Бога спонукає серце до любові Розп’ятого Ісуса і чистої любові до людини, яка проявляється милосердям, прощенням і тугою за її найбільшим добром, спасінням її безсмертної душі. Музика, яка походить із протилежного джерела, диспонує до наркотиків, алкоголю, нечистоти, гедонізму, бунту, ненависті, насилля, прокльонів, нігілізму, вбивства, самогубства, окультизму і сатанізму.

понеділок, 20 лютого 2012 р.

Молитва віри: Небесний Отець оздоровив маму шести дітей

Моя рідна сестра має 6 дітей. Вона належить до молитовної спільноти. Недавно в неї появилася якась дивна хвороба: раптово почали опухати і свербіти руки. З цим вона звернулася до лікаря, який їй сказав, що це алергія, яка дуже довго лікується і що їй не можна намочувати руки у воді. Сестра не могла собі уявити, як при 6-ти дітях і господарці виконати таку вказівку лікаря. Ввечері, коли вона повернулася від лікаря, вся родина почала молитися у Святій Годині вервицю за оздоровлення від цієї алергії. Цілу ніч вона не могла спати, руки дуже напухли і свербіли, почали утворюватися пухирці, які тріскали із них витікала водичка.

Гомеопатія - тріумф наукової неграмотності. Чому?

Гомеопатія в основному зараховується до дисциплін так званої альтернативної медицини. Хоча її засновником вважають німецького лікаря Самуїла Ганеманна (1755-1843рр.), гомеопатія була знана вже учням Гіппократа і хімікові середньовіччя Теопросту Гогенгеймові (парацельсус). Її принцип полягає у лікуванні “подібного подібним” і подавання ліків дуже розведених, наприклад, 1:99, або 1:999 і більше. Фактом є те, що в такім високім розрідженні не мусить бути а ні одна молекула “діючого елементу” і при цьому кажуть, що лік “лікує”. Це для багатьох з нас є дивне і підозріле.
         Відповідь ми шукали у професора Рудольфа Заградніка, голови академії Чеської республіки.

суботу, 18 лютого 2012 р.

Правда про рейкі

Належить до поширених методів окультного лікування. По своїй суті Рейки – це посвячення себе сатані. Це діється в трьох етапах. Сатана ховається за невинну назву: “Універсальна космічна енергія рейки!” Слово рейки в перекладі означає “ключ і дорога”. Рейки є направду ключем для відкриття себе демонам і є також дорогою відпаду від Господа Ісуса Христа, дорогою до пекла.
Перший ступінь – посвячення себе сатані або т. зв. енергії рейки. Майстер рейки, а насправді сатанський майстер, посвяченням відкриває душу демонам, а демони імітують оздоровлення через покладення рук особи, яка посвятилася їм.

Де є корені насильства молодої чоловічої генерації?

Реальність первородного гріха робить кожну людину егоїстом, який має неправдивий і некритичний погляд на другого. Ісус в Євангелії говорить про подвійну мірку: людина бачить в оці свого брата скалку, але у своєму власному оці колоди не добачає. Правдива боротьба проти насильства побудована на правдивих життєвих принципах, які є складовою Євангелія. Для того, щоб ми могли правдиво воювати проти насильства, мусимо насильно поставитися проти себе, бо сила брехні і гріху в нас тягне кожного чинити зло собі й іншим та обманювати себе й інших. Тому, Христос каже: ”І спізнаєте правду, і правда визволить вас” (Ів. 8,32) Він є Правда. (Ів.14,6).

четвер, 16 лютого 2012 р.

ГОМЕОПАТІЯ: Скрита форма магії

Останнім часом ми вже призвичаїлися до поняття “гомеопатія”. Проте більшість людей не знають звідки воно походить. Гомеопатію пропагують як нову, нешкідливу і кращу лікувальну систему. Однак в дійсності тут ідеться про замасковану магію.

Слід звернути увагу на те, що про гомеопатію говорять науковці. На їхню думку гомеопатія немає нічого спільного з солідною наукою:

1.Авторами книги “Альтернативна медицина, можливості і ризик” є колектив 16-ти професорів і докторів наук Карлового університету в Празі. Після критичного розгляду на 68ст. вони прийшли до такого висновку: “З погляду наукової медицини однозначно відкидаємо гомеопатію як систему, основану на ірраціональних принципах. Гомеопатичні ліки відкидаємо, тому що їх лікувальна дія не була доведена!”

середу, 15 лютого 2012 р.

Акупунктура (голкотерапія) - скритий окультизм


Одностороння реклама сформувала публічну думку, що акупунктура цілком нешкідливий і науковий метод лікування. Але в дійсності це не так !

90% лікарів, які практикують акупунктуру, свідомо застосовують окультні методи.

Наука не підтверджує існування акупунктурних точок і т. зв. меридіан.

Цілковито замовчується, що акупунктура часто шкодить здоров’ю. Др. Манфред Гайде пише: “Окрім пошкодження нервів і вен, це зумовлює інфекцію гепатид Б (жовтуха)". 

Найнебезпечнішою є комплікація, яка викликає смерть через пневмотеракс (недобре зроблені уколи). Зареєстровано вже багато таких випадків.

Нова Євангелізація: У тебе проблема і ти не можеш її вирішити?

вівторок, 14 лютого 2012 р.

Ісус визволяє від гендерного демона

Ісус в Євангелії виганяв нечистих демонів і оздоровлював всі хвороби. Якщо Україна прийме Ісуса Христа і Його закони любові, то буде врятована від масової ґендер-демонізації молодої генерації.

Приклад визволення від ґендерного демона, а внаслідок цього і психічне оздоровлення, стався на Східній Україні. Наталія У. свідчить: 

«З дитинства я відчувала себе чоловіком. Приблизно в 20 років я пережила сильну депресію, під час якої на мене приходили сильні сугестії вчинити самогубство. Я почала щиро волати до Бога і просити прощення своїх гріхів. Тоді я пережила правдиве навернення. Прийняла Ісуса за свого Спасителя і шукала допомогу в живій християнській спільноті. Тут я дізналася, що існує духовний світ демонів і що вони можуть жити в людях. Ці нечисті сили міняють мислення і спричинюють гомосексуалізм і транссексуалізм. Під час однієї молитви я відреклася духа, який тримав мене в брехні і аморальній залежності.

понеділок, 13 лютого 2012 р.

Переслідування: Карнатака – найнебезпечніший штат для індійських християн

Період Різдва і Нового року характеризувався різким збільшенням числа нападів на християн у федеральному штаті Карнатака на півдні Індії. В 2011 році Карнатака вже втретє поспіль була названа найнебезпечнішою частиною країни для всіх християн.
Згідно річного звіту Індійського євангельського братства, минулого року в штаті було зафіксовано 49 випадків насильства та ненависті. За даними Загальної ради індійських християн, тільки між Різдвом і Новим роком відбулося шість подібних інцидентів. Агресори порушували церковні богослужінні та молитовні зібрання, а групи індуїстів погрожували і фізичними нападами на пасторів та інших учасників богослужіння.

неділю, 12 лютого 2012 р.

Окультизм і модерна психологія

СУЧАСНА ПСИХОЛОГІЯ І ОКУЛЬТИЗМ

Сучасна психологія поділяється на багато напрямків. Основою всіх є вчення двох “отців модерної психології” – З. Фройда і К.Ґ. Юнга. Обидва були виховані як християни. Відпали від цієї віри, але не стали атеїстами.
Світогляд З. Фройда був просякнутий стародавнім містицизмом і окультизмом. Його теорії виникли на основі дослідів над загіпнотизованим пацієнтом. Протягом цих дослідів, пацієнт “пригадував” події з раннього дитинства, які до цього часу собі не усвідомлював. Так була сформована теорія про “підсвідоме”.