Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 5 травня 2012 р.

Влада Китаю хоче поступово викорінити домашні церкви

Китайський уряд почав кампанію з викорінення протестантських домашніх церков. Про це йдеться в заяві організації «China Aid Association» від 20 квітня. Урядова стратегія була записана в документі, виданому під час курсів «Патріоти в християнстві» ще у вересні минулого року. Курси проводила Державна адміністрація у справах релігії.  Кампанія складається з трьох кроків. У документі написано, що з січня по червень цього року місцева влада повинна провести розслідування і створити досьє на кожну домашню церкву.

вівторок, 1 травня 2012 р.

Ісус оздоровляє і в нашій добі: «Я більше НЕ гей!»

Мій гомосексуальний досвід має початок у дитинстві. Корінь цієї гидоти виводився з кількох факторів – я зростав без батька, мав надмірну опіку матері й бабусь. Крім того, як мені було 7 років, один старший хлопець втягнув мене в ігри сексуального характеру, після чого мене зґвалтували.
В усьому іншому я був як усі, звичайна людина, яка біжить за чимось у пошуках щастя й любові. Але цю любов я став шукати серед чоловіків. Гадав, що зможу її знайти, займаючись із ними сексом. Мене тягнуло до чоловіків, мені подобалися їхні тіла, мені хотілося з ними романтики й інтиму. Я постійно думав про чоловіків, переглядав порнографію. Але насправді то була не любов, а збочення.