Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 25 серпня 2012 р.

Покемони – «кишенькові монстри»

Від гри до мультсеріалу
Персонажів покемонів придумав у 1978 році тринадцятирічний японський школяр Тадзіро Сатоші. А у 1996 році японська фірма Game Freak випустила у світ першу версію гри «Покемони». Тільки за перші два роки  було продано сім мільйонів екземплярів, а це рекорд індустрії. Цей успіх  пояснювався тим, що вона була ідеальна для гри на шкільних перервах: за десять-п’ятнадцять хвилин можна було виграти кілька боїв.
Суть цієї гри полягає у тому, що головний герой по імені Сатоші йде з дому, щоб збирати покемонів, істот, наділених надзвичайними здібностями. PokeMon” означає «кишеньковий монстр». Відомо 18 типів цих чудовиськ: звичайні, вогняні, водяні, електричні, кам’яні, льодяні, отруйні, комахоподібні, трав’яні, дракони, привиди, екстрасенси, земляні, майстри східної боротьби, тіньові, стальні.

“Мультфільми. Загроза для наших дітей”

Пропонуємо Вам нову брошюрку “Мультфільми. Загроза для наших дітей”
На 56 сторінках аналізуються сьогоднішні мультфільми: Губка Боб, Лунтік, Маша і Ведмідь, Телепузики, Покемони, Сімпсони, Футурама, Аніме, Гріфіни, мультфільми Уолта Діснея та інші. В результаті досліджень, виявилося, що ці всі мультфільми – це спецпроекти, спрямовані на руйнування сімї, пропаганду збочень, наркоманії та іншого. Хто б міг наприклад, подумати, що Губка Боб – це гомосексуаліст, Маша та ведмідь – ювенальний мультфільм, а розповсюджені мультфільми “Аніме” – ЦЕ НАЙБІЛЬША ПРОПАГАНДА ГЕНДЕРУ! Вкінці брошюрки пропонуємо вам – вихід зі ситуації - взірці листів, контакти та поради.

вівторок, 14 серпня 2012 р.

Про чистоту серця

Субкультура

В останній добі віра була відірвана від живого відношення до Ісуса, а таким чином і від життя. В багатьох місцях християнство сталося тільки бездухою ідеологією. Моральність, таким чином, втратила свій фундамент і свою обгрунтованість. Найболючіше це проявляється у відношенні до 6-ої і 9-ої Божих Заповідей. Область чистоти перебуває у великій кризі. Достатньо вийти на вулицю і людина котра хоч і має найкраще бажання жити чистим життям, опиняється під тиском нечистоти. Як сумно бачити жінок і дівчат, які під впливом моди нескромно одягаються і виставляють своє тіло на показ.

понеділок, 13 серпня 2012 р.

Будь оригінальним!

 Дорога молоде, ви є надією нашого народу. Ви здібні захопитися високими ідеалами. Найвищий ідеал дав нам сам Бог, який прийшов на цю землю, щоб з любові до нас статися людиною, взяв на Себе наші гріхи і визволив від того найжорстокішого рабовласника, яким є сатана. Ісус зламав його окови. В Ісусі є ця перемога. В Ньому є правдива свобода! Не допоможе робити політичні перевороти і революції, але потрібно зробити духовну революцію і почати від себе. Потім внести Духа Євангелійної революції до шкіл і суспільства. 

неділю, 12 серпня 2012 р.

Оздоровлення від раку


Хочу розповісти справжню історію про чудесну силу молитви. Мій чоловік несподівано захворів. Лікарі встановили діагноз – рак, смертельна хвороба. Велика пухлина знаходилася на життєво важливому органі, тому її неможливо було усунути. Про трансплантацію не можливо було навіть мріяти. Лікарські висновки були однозначними – пухлину видалити не вдасться, але і жити з нею неможливо. Організм не спрацьовує поживу і пацієнт, лише до часу, може жити на штучній їжі. Йшлося тільки про визначення виду пухлини і назначення хімотерапії.

суботу, 11 серпня 2012 р.

Обіт вірності


Режиссер: Джон Шмидт - Обет верности

Крик душі

Мені 18 років. Називаюся Ольга. Два роки тому я захворіла на СНІД. В лікарні я не сама, тут є багато подружок і приятелів зі мною. Тепер вже на світ дивимося по-іншому.

Яка я була б вдячна сьогодні тому, хто б мені вирвав сигарету з рук, хто би мені вирвав укол з наркотиками, хто би мені дав декілька ляпасів за те, що пропоную своє тіло іншим, хто би зі мною поговорив про всі ці небезпеки. Вистачило б так мало, щоб мене врятувати, поки це було ще можливим...

пʼятницю, 10 серпня 2012 р.

У тебе рак і ти у депресії?

Свідоцтво християнської сім'ї - Ісус оздоровляє сьогодні. Тільки віруй

Телебачення розділяє сім’ю

Маю дружину і доньку, які любили багато часу проводити перед телевізором. Тому я дев’ять місяців свої молитовні сторожі молився сам. Але одного разу поїхав на реколекції у с. Підгірці. Там Бог перемінив моє серце. Увечері дружина включила собі телевізор, а я пішов молитися до другої кімнати. За декілька хвилин прийшла до мене кажучи, що ті програми нічого не варті, що буде молитися зі мною. Ми обоє усміхнулися. В тій хвилині я відчув, що “це є той день, який Господь нам дав” (Пс. 118, 24). Дружина з подивом дивилася як я молюся – бачила цю різницю. До реколекцій я молився ліниво, але після того як повернувся з реколекцій, це вже була молитва серцем.

четвер, 9 серпня 2012 р.

Правдивий християнин не боїться свідчити про Ісуса

Під час мого навчання в університеті нам в межах одного предмету, який був пов’язаний з культурою, почати показувати фільми, і на цю тему ми потім повинні були написати курсову. На одну лекцію професор приніс відеокасету на тему: “Гомосексуалізм”. Це був сучасний фільм про двох гомосексуалів, стосунки яких були показані, як цілком нормальна річ. Я там сиділа і дивилась про що є цей фільм і це викликало в мене відразу. Було це огидне. Коли розпочалась перша нечиста сцена, я почата кипіти гнівом і ненавистю до гріха.

середу, 8 серпня 2012 р.

Ісус визволяє від куріння


Мені 23 роки, від 15 років курила. Починала в “крутій” компанії, щоб похизуватися перед друзями, а потім стала залежною, і скільки не намагалася, однак своїми силами не могла позбутися цієї залежності. Бачила, що це нищить моє здоров’я і витрачаю багато грошей. З жахом дивилася на свою співробітницю, яка курила, хоч і була вагітна, але так як і я не могла визволитися від цієї залежності. Знала, що мене чекає те саме. У цій безвихідній ситуації я звернулася за порадою до сестер-монахинь.

понеділок, 6 серпня 2012 р.

Чудо - майже рік тато не п'є


В нашому селі заснували молитовну групу. На другий місяць вибрали намір за мого тата – він дуже пив. Господь; вислухав молитву: тато пішов на Різдво до Сповіді і сказав нам, що вже більше не буде пити. І хоч деколи ще приходила йому думка випити, то Ісус через ці молитви давав татові силу цій думці протиставитися. Господь дійсно зробив велике чудо – вже майже рік тато не п’є.

середу, 1 серпня 2012 р.

Хочеш стати Ісусовим учнем?

Сьогодні поширюються різні магічні та поганські практики, люди затягнуті до різних сект і їм дають таємні імена та мантри, при котрих відкриваються на різні т.зв. незнайомі енергії, по суті – на диявола! Та, власне, в сьогоденні, ми ще більше потребуємо бути введені до Божої сили, до сили імені Ісус (по-арамійськи, Єгошуа).
З чого почати? На це відповідає Христос, це є відразу першим закликом в Євангелії: “Наверніться та вірте в Євангелію!” Як навернутися? Від чого і до чого? Що конкретно робити і як вірити в Євангелію? Основною радісною звісткою Євангелії є те, що Бог мене любить, що дав за мене свого єдиного Сина, котрий також з любові за мене помер, щоб я не загинув, але мав вічне життя (пор.Ів.3,16). Навернутися мушу так: на перше місце в моєму житті поставлю Ісуса і лише потім все інше!