Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 30 березня 2013 р.

Ісус дарує нове життя

Я прожила дуже нелегке життя. Моя мама померла, коли мені було 2 роки, тато від нас відмовився. Нас виховувала тітка з своїм чоловіком. В хаті часто були п’яні скандали, тому вже з дитинства я мала сильні зранення. З 14-ти років почалось моє абсолютно доросле життя, все хотілося попробувати, я нічого не боялася і гріх почав мене руйнувати. В 19 років я вийшла заміж, але життя з чоловіком не складалося. Він випивав і я також заглядала в чарку. Невдовзі я захворіла на депресію і почались мої терпіння.

четвер, 28 березня 2013 р.

Перевтілення – реальність чи міф?

Термін «перевтілення» чи «реінкарнація» є чужий для християнського навчання і термінології. Його коріння знаходимо в східних релігіях і культах: індуїзмі, буддизмі, ламаїзмі тощо. Питання перевтілення стає зрозумілим у світлі, коли вияснимо, що таке правдиве християнство, а що таке східні релігії і культи.

Характеристика християнства

Християнське життя – це життя з Ісусом, який є живий Бог, що нас чує, знає і розуміє. Це життя побудоване на Євангелії Ісуса Христа.

вівторок, 26 березня 2013 р.

Святий Дух доторкнувся мене



Хочу дещо розповісти про себе. Мені 36 років. Народився я в сімї, де про Бога не знали. Мати була працівниця, а батько алкоголік. Коли мені було 12 років, він помер. Мати виховувала мене одна. Вчила всього доброго, але я не слухав її, і вулиця зробила свою справу. Вже з 14 років я розпочав курити анашу, вживати алкоголь та сів на голку. Так розпочалося моє бурхливе і «веселе» життя, яке тягнулося двадцять років. Двадцять років темряви і мороку.

суботу, 23 березня 2013 р.

Я не хотів попасти в пекло



«Прийдіть до Мене всі втомлені й обтяжені, і я облегшу вас. Візьміть ярмо моє на себе, навчіться від мене, бо я лагідний і сумирний серцем, той знайдете полегшу душам вашим»

(Мт. 11:28-29).

Виріс я в невіруючій сім’ї і вважав Бога видумкою для темних, необізнаних людей. В дитинстві я мав досить добрі здібності до навчання, але фальш і лицемірство деяких шкільних вчителів та всієї показової рівності в радянській системі освіти мене відвернули від навчання. Замість того мене захопила крута романтика та ідеальний образ благородного героя-злочинця.

середу, 20 березня 2013 р.

Контрацепція, стерилізація і штучне запліднення – це важкі гріхи


Дитина – це Божий дар. Її життя розпочинається від моменту зачаття, коли Бог дає їй безсмертну душу. Сьогодні, через закордонні організації, в Україні ведеться антисімейна політика: пропагація абортів, контрацептивів, протизаплідних засобів, штучного запліднення (in vitro, інсемінація), сурогатного материнства тощо. 

Страшні реалії України


В Україні аборти законодавчо дозволені і мають розпливчасту назву «добровільне штучне переривання вагітності». За підрахунком інституту родини і подружнього життя (на 2010 рік) Україна з часу легалізації абортів втратила близько 34 мільйонів громадян.

вівторок, 12 березня 2013 р.

Вплив окультизму на сім’ю


Моє життя – є прикладом того, як зло входить в життя невіруючої людини, руйнує його сім’ю і нищить його дітей. В сім років я брала участь в сеансі спіритизму. В дев’ять я була присутня на сеансі гіпнозу в клубі. В тридцять років я займалась по системі йоги. В 1989-1991 роки систематично лікувалася в екстрасенсів. Стала відчувати по іншому оточуючий світ, стали здійснюватися бажання, і я зрозуміла, що в моєму житті діють якісь сили. Це мене налякало. У життя сім’ї ввійшло зло: став пити і хворіти зять, в жовтні 1990 року його вбили, захворіла дочка. Воля дочки була підневолена гріху. 

неділю, 10 березня 2013 р.

«Для чого Ти мені дав чоловіка-п’яницю і непослушну дочку?»

Я виросла у віруючій сімї, але в юності пішла за світом. Вийшла заміж, але Бог повернув мене на вузьку дорогу через багато випробувань і труднощів. Мій чоловік був хронічним алкоголіком. Він пропивав усе і 10 років не працював. Пробував працювати, але за п’янство його звільняли. Теща на мене тиснула. Постійні сварки, звинувачення, ревнощі призвели до головних болів і депресії. Багато разів я намагалася закінчити життя самогубством.
Але Господь, всемогутній, чудесний і люблячий, захоронив мене від цього усього і дав мені щастя. Я дуже щаслива з Богом вже три роки. Ще більш щасливою відчуваюся з дня 3 січня 2002 року.

середу, 6 березня 2013 р.

Якщо ти з Богом, то Він тобі допоможе


Чоловіка, за якого я буду давати свідчення, звати Петро. Він проживає в м. Дрогобичі. Сталося так, що його звільнили з заводу і він залишився без роботи, і без грошей. Саме тоді приходив Великодний час і він дуже переживав, що не зможе достойно (у матеріальному відношенні) відсвяткувати з сімєю це величне свято. Крім цього ще й доньці треба було поступати на навчання, а грошей не було зовсім. Петро пішов до церкви, став навколішки і ревно молився до Ісуса і Марії. Молився він довго, а вкінці прийшла до нього думка – віддати все в руки Господу Богу. Після цього йому стало дуже легко і радісно.

неділю, 3 березня 2013 р.

Не називай гріх любов’ю

Гріх і Правдива жертовна любов
Хлопець мені подарував букет квітів і ведмедика, сказав що мене любить і я йому повірила. (…) Я втратила дівоцтво, завагітніла і він мене покинув… (Вікторія, 16 років)

Правдива любов


Правдива любов, яка зароджується між хлопцем та дівчиною, знає чекати і є відповідальною. Емоційна захопленість та грішна пожадливість, яку не можна назвати любов’ю, навпаки хоче все і сьогодні, втікаючи від обов’язків батьківства та відповідальності за свої вчинки у майбутньому. Це присутнє у всіх молодих людях. Але з цим потрібно боротися. Потрібно поставити перед собою шляхетні цілі і правила.