Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 25 квітня 2013 р.

неділю, 21 квітня 2013 р.

Якою буде твоя вічність вирішується сьогодні: Захисти моральні і християнські цінності

Криза в Католицькій Церкві та боротьба за збереження моральних і Божих Законів у твому народі
Патріарх Ілля

Приняття Спасителя

Духовна підготовка до ювілею Хрещення Русі-України (І)

Народження з висот

Хочу поділитися з вами своєю великою радісно. Вона полягає в тому, що я знайшла Живого Ісуса – свого Бога і свою найлюбішу Матір – Пречисту Діву Марію. Я не хочу сказати, що до цього я не вірила в Бога. Навпаки, вважала себе практикуючою християнкою, була членом Апостольства Молитви. Я часто приступала до Святих Тайн, читала духовну літературу, але можу тепер з впевненістю сказати, що докінця не розуміла слів Господа Ісуса, які Він говорив до своїх апостолів: “Закиньте свої сіті на глибінь!” Тобто до мого радикального навернення я не була повністю відкрита на дію Святого Духа.

пʼятницю, 19 квітня 2013 р.

Молися і працюй

Дуже багато людей говорять, що не мають часу на молитву, домашні клопоти, турботи, рутинна праця тощо, не дають змоги зосередитись на молитві.

Я практикую так. Телевізор дивлюсь дуже мало. Молюсь короткими молитвами під час приготування їжі, під час прибирання, співаю пісні на прославу Бога, Пречистої Діви Марії. Із задоволенням іду на город, бо там є багато часу на молитву. Там я відмовляю вервичку. Вибираю 10 дерев, на яких як на зернятках рахую «Богородице Діво...».
Таким чином, я можу молитися, а Господь вислуховує мої молитви – дає гарний врожай. Дякую за все Богові!

Н. Р, м. Дрогобич

середу, 17 квітня 2013 р.

Сила молитви

Два роки у мене був страх, я дуже з того мучився і нікому не розказував. Але згодом сказав мамі і татові і ми поїхали в монастир с. Підгірці. За мене молився священник і люди з молитовної групи, під час молитви я відчув, як від мене відійшов дух страху. Дуже дякую Ісусові за оздоровлення. Страх мене більше не мучить. За все слава Господу Ісусу!

Василько, 8 років м. Миколаїв (2004 рік)

понеділок, 15 квітня 2013 р.

Піст і молитва – сильна зброя проти зла


По довшому часі я знову прийшла до рідного села. Малі діти, яких перед тим бачила у церкві, вже виросли, змінилися. Зустріла і деяких знайомих. Одна старша жінка мені з плачем говорить: 

- Доки моя внучка була вдома, була це покірна і порядна дівчина, скромно вдягалася. А тепер, коли відійшла до міста вчитися, що з нею то сталося?! - З очей у неї текли сльози. - У перший тиждень посту, як прийшла до дому, від неї чути горілку. А як почала поводитися! А вдягатися! Мама почала її пильнувати і ми дізналися, що дісталася до недоброї компанії.

суботу, 13 квітня 2013 р.

Державні екзамени


Я навчаюся у м. Дрогобичі заочно – у педагогічному університеті ім І. Франка. Ми мали здавати держані екзамени на звання бакалавра. За успішну їх здачу нас примушували платити великі суми, я таких грошей не мала, тому відмовилася платити – вирішила, що на все Божа воля. Думаю собі, буду молитися і ходити до Святого Причастя, а Ісус буде зі мною, тому чого маю боятись!

вівторок, 9 квітня 2013 р.

Господь Ісус – Лікар душі і тіла

В мене були проблеми зі здоров’ям, боліла голова, серце і шлунок. Кожного дня протягом року я приймав таблетки від тиску. Не міг молитися на колінах і п’ять хвилин, дуже боліла спина. Коли приїхав у монастир на реколекції, то щиро покаявся у своїх гріхах у Святій тайні Сповіді. Молився і просив Господа Ісуса про оздоровлення моєї душі і тіла. Вже на другий день реколекцій я не пив таблеток від тиску і не відчував біль у серці та шлунку.

неділю, 7 квітня 2013 р.

Життя є коротке!


Життя є коротке! Воно пробіжить як фільм. А потім є вічність. Вічність може бути щасливою або нещасливою. Усе залежить від тебе, від твого свобідного вибору – прийняти Ісуса і жити згідно Його Євангелія або ні. Постав собі сьогодні контрольне питання: Яка вічність очікує мене? Чи готовий я переступити поріг смерті? Що говорить тобі твоє сумління? Не сумуй, якщо ти є ще не готовим. Вихід є з даної ситуації.

пʼятницю, 5 квітня 2013 р.

Яблука


На молитовній боротьбі мені найбільше подобається те, що через молитву людина пробуджується до життя з Богом. Переб тим, коли говорила, що є віруючою, то думала це щиро. Але при цьому зовсім не усвідомлювала, що те найцінніше, що дає віра – відношення до Бога, мені бракувало. Тепер вже бачу, що віра без молитви є лише якимось поглядом, який напевно і ціню, але який мене залишає саму на себе, я не міняюся внутрі.

середу, 3 квітня 2013 р.

Чуда через Святу Ріту


Наша сім’я має сім членів. Кожний має свою молитовну сторожу. Цього місяця то було особливо цікаве, бо ми, три сестри, захворіли. Свої молитовні сторожі ми молилися в ліжку, старалися їх не пропускати. Ісус нас поступово, одну по другій, піднімав з ліжка. З цього ми мали такий досвід: Коли моя молодша сестра, яка вже чулася краще, по закінченні своєї молитовної сторожі прийшла до кімнати, і бачила, що читаю релігійний журнал, каже мені: “Я також перед своєю молитовною сторожою читала той журнал, а саме про Святу Ріту, а в кінці сторожі ще Її коротко попросила, щоб мені впала температура. Тепер іду поміряти температуру.”

вівторок, 2 квітня 2013 р.

Хочеш бути щасливим?


>
Хочеш бути щасливим?
Хочеш бути щасливим? А як довго? П’ять років? Шісдесять років? Все життя? І взагалі, чи можна знайти справжнє щастя?

Хтось шукає щастя в грошах. Однак там його не знайде. Чим більше грошей, тим більше турбот, а також і неприятелів. Інші вважають, що успіх і кар’єра зроблять їх щасливими. Але навіть успішні люди не є по-справжньому щасливими. Хтось вважає, що знайде щастя в нечистих стосунках. Реальність, однак, є такою, що тисячі людей помирають від СНІДу. Деякі думають, що осягнуть щастя в йозі і медитаціях. Але в решті вони розчаровуються і мусять визнати, що це хибна дорога.

понеділок, 1 квітня 2013 р.

Оздоровлення від раку шлунка


Це оздоровлення сталось у Сіднеї в Австралії. Підійшла до мене одна жінка і попросила про молитву. Вона була у розпачі, бо мала рак шлунка. У її нутрощах виросла пухлина, яка спричинила ще й значне збільшення ваги. Лікарі винесли вирок, що операція не дасть доброго результату, бо пухлина надто розрослася.

Я знала, що після обіду того дня буде відправлятись Свята Літургія, тож сказала жінці, що звісно, помолюся над нею, але з тією умовою, що того дня вона буде присутня на Службі Божій, щоб просити Ісуса про зцілення.