Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Покаяння – це шанс до оздоровлення


Почалася Свята Година, сестри, які пішли до лікарні, що по сусідству з нашим монастирем, залагодити одну справу ще не повернулися. Ми за них помолилися і приблизно за 10 хвилин вони прийшли і розповіли, що там сталося:

У лікарні нам потрібно було трохи почекати. В кабінет зайшла медсестра і ніби сама до себе говорила:

- Зараз помирають самі молоді.
Взяла тонометр і вийшла. Потім знову прийшла і почала готувати ін’єкцію. Ми бачили, що вона чимось стурбована і запитали:

суботу, 25 травня 2013 р.

Окультна символіка духовно зв’язує людей

Почалася Свята Година (20:00-21:00). Хтось подзвонив у двері парафіяльного будинку, прийшло 4 людей. Це були три старших віруючих жінки, які привели з собою 23-річного хлопця.

- Отче, цей хлопець хоче вступити в секту Харе Крішна! Ми з ним говорили, переконували, марно..., він перед тим і до Церкви ходив...

Я собі усвідомив, що зараз є Свята Година і маю намір присвятити час Ісусові в молитві! Господи, якщо Ти хочеш зробити чудо в житті цього хлопця нехай буде Твоя воля. Я подивився на юнака і сказав:

понеділок, 20 травня 2013 р.

Не грати з Богом в хованки

Кожна людина прагне досконалості, але якщо вона тільки зовнішня, то проникнута отрутою гордості та пихи. Суть спасіння полягає не в тому, щоб ми самі себе спасли і зробили себе досконалими на цій землі, а в тому, щоб усвідомити, що в нас є корінь отрути первородного гріха. Первородний гріх − це „образ звіра” в нас, який має одну мету – завести нас до пекла. Ми маємо уяву, що горда людина – це така набундючена, що все знає, всюди була. Однак гордість – це те, що людина живе без Бога, що вона не з’єднана з Ним і Його не потребує. Не достатньо мати тільки якийсь фасад, вигляд ревності, побожності. Потрібно будувати своє життя на суті − на правдивій покорі, тобто людина усвідомлює, що є грішником перед Богом.

суботу, 18 травня 2013 р.

Господь вислуховує наші моливи

Ми очікували внуків... Але УЗД показало, що органи, які мають бути в черевній порожнині, є в грудній клітці. Звичайно, що нас лікарі відправляли на аборт. Але ми почали молитися. Мій син і невістка щодня ходили на Літургію і в перші п’ятниці приступали до Святої Сповіді. Ми організували з родини молитовну групу і почали молитися Молитовні сторожі, щоб Господь зробив чудо, щоб дитинка була здорова. За деякий час зробили УЗД, яке показало, що органи трохи посунулись вниз. Ми з великою вдячністю та вірою далі продовжували молитися. Перед пологами всі органи були на місці. Народилося здорове дитятко!!! Зараз дитинка вже бігає. Господь Ісус вислухав наші молитви і зробив чудо. А також скріпив нас у молитві та довірі до Нього. ДякуємоТобі, Ісусе, за Твою любов до нас!

п. Галина, 50 років

Хлопчик, що народився мав 3,9 кг

Разом з сестрою ми були на ре колекціях у с. Підгірці. Від того часу молимося Молитовні сторожі. Моя сестра одружилася і чекала дитинку. Вона мала дуже тяжку вагітність. Надійшов час родити. Їй було тяжко розродитись, бо дитинка була велика. Вона і її чоловік працюють в лікарні, а сама з родини лікарів. При пологах були тільки знайомі і найліпші спеціалісти, які з свого боку намагалися зробити все, що могли. Але кожна жінка мусить родити сама. Сестра мала сильні болі і в той момент ніхто з людей не міг їй допомогти. З болем, але з великою вірою почала голосно кликати: “ІСУСЕ, ПОМОЖИ МЕНІ! ІСУСЕ, ПОМОЖИ МЕНІ!”

четвер, 16 травня 2013 р.

Жодна молитва віри не буде даремною


Ми з товаришкою вже довший час є в молитовній групі. Її мама також молилася разом з нами. Перед початком сторож ми збираємося, щоб вибрати намір. Цього разу витягнули папірчик бабці. Питаємося її, за що би хотіла, щоб ми помолилися. Відповіла, що за здоров’я, але головне – за душу. На наступній зустрічі ми говорили про свідоцтва, а бабця сказала, що все добре. В той момент виглядало, що нічого особливого ми не вимолили. Приблизно за два місяці бабця раптово захворіла і втратила пам’ять. Діти покликали священика. І саме тоді, коли він прийшов спробували її посповідати, до неї вернулася пам’ять, вона посповідалася, прийняла Ісуса в Святій Тайні Євхаристії та Єлеопомазання. За декілька днів Господь покликав її. Ісус знає коли і за кого молитися. Це нас дуже підбадьорило. 

вівторок, 14 травня 2013 р.

Ісус пише за мене СМС

Я посварилась з своєю однокласницею. Прийшовши додому, відчувала тяжкість і неспокій. Я хотіла помиритися, але не мала сміливості зробити перший крок. Але Ісус допоміг мені: коли я взяла свій мобільний телефон, то випадково знайшла повідомлення, написане цій дівчині. Тільки треба було його відправити. Там були написані такі прості слова, але водночас, дуже важливі слова: “Вибач, я – винна”. Я була здивована і вражена. Все, що від мене вимагалося – це тільки натиснути кнопку і я це зробила. Господь допоміг мені; Він бачив, що я не маю сили. Ісус уже навіть пише за мене СМС. Це було велике чудо. Я усвідомила, що життя з Богом – дуже цікаве і Його плани – неперевершені!

Соломійка, 17 р.


неділю, 12 травня 2013 р.

Життя з Ісусом у буденних справах

Останнім часом мені стало дуже тяжко вчитися, а особливо англійську. Також мала напружені відносини з вчителькою англійської мови і не могла відповідати перед учнями. Просто катастрофа. В книзі “Сила молитви” я прочитала, що за все треба Богові дякувати. Я про це знала і раніше, але аж тепер почала так робити. На кожній святій годині дякувала Ісусові за те, з чим мені тяжко і з вірою приймала благословення о 21 00 год., особливо пам’ятаючи про навчання. Поступово все змінилося: вивчила, що треба було з англійської, нормально відповіла і відносини з вчителькою покращилися! До серця прийшов мир і радість. Дякую Тобі, Ісусе!

Наталя, 17 р.

понеділок, 6 травня 2013 р.

суботу, 4 травня 2013 р.

середу, 1 травня 2013 р.

Хрест Ісуса - наша перемога

Сьогодні розважаємо про хрест Христовий. Св. Ап. Павло говорить: «Бо слово про хрест глупота тим, що загибають, а для нас, що спасаємось – Сила Божа» (1 Кор. 1, 18). Отже в хресті Ісусовім ми знайдемо Божу Силу і всемогутність. Для тих, які не вірують в Ісуса – погани, і ті, які живуть цим світом – хрест є чимось не зрозумілим, чужим. Цей світ та його думання побудований на гордині, на людській силі, на своєму «я», а хрест є пов’язаний з упокоренням, з терпінням і болем. Цей світ любить розкоші, славу і владу, а хрест є пов’язаний з ганьбою і безсиллям. Тому, для людей цього світу, він є глупотою. Часто можемо почути: «Чому я маю терпіти? Чому я маю впокорятися перед другими, або простити їм? Хіба я такий дурний?! Хай він – той другий терпить!»