Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 31 серпня 2013 р.

Спроби змусити людей прийняти чіпи-імплантанти ч.5

Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть у Ваше тіло, то з Вашою свобідною волею, з Вашим приватним життям і Вашою свободою буде покінчено!
Ось деякі аргументи, представлені організацією Applied Digital Solutions (ADS) і її дочірньою компанією Verichip Corporation, якими вони підло прикривають справжні цілі застосування чіпів-імплантатів:
  • Забезпечення безпеки всіх інтернетівських електронних платіжних операцій, пов’язаних з електронними грошима (електронна комерція, електронні платежі).

четвер, 29 серпня 2013 р.

Реальні небезпеки підшкірного мікрочіпа (ч.4)

Отже надзвичайні небезпеки нейронних та мозкових чіпів є очевидними. А тепер, давайте повернемося до підшкірних чіпів.
Ця нова технологія має численні ризики:

A) Небезпеки для приватного життя:
Як ми бачили раніше, мікрочіпи-імплантанти містять численні дані, і деякі з них дуже особисті (генеалогія сім’ї, інформації про податкові звіти, досьє правопорушника і т.д.). Використання такого чіпа може бути серйозним порушенням права на приватне життя.
В даний час навіть поліцейські не мають так багато докладних інформацій про людей! Для того, щоб мати такі точні та повні інформації, які містить мікрочіп, нам потрібно було б зібрати інформації від поліції, банківські інформації, інформації з міністерства фінансів, судів і муніципалітетів, від лікарів та органів соціального забезпечення!

понеділок, 26 серпня 2013 р.

Як стати іншим?

Гріх нас віддаляє від Бога і чинить нас нещасливими. Коли так помремо, тоді будемо засуджені на віки у пеклі. Тільки через жертву Ісуса на хресті ми можемо відновити мир і єдність з Богом. Через Ісуса можемо стати новими людьми, Він зробить з нас, за дією Святого Духа, нове створіння.

Відповідь на це ключове питання є одна – покаяння (навернення)!

ТРИ КРОКИ РЕАЛІЗАЦІЇ:

1. Прийняти Ісуса як свого Спасителя і Бога.

2. Віддати Йому усі свої гріхи і залежності. Попросити прощення і визволення.

3. Дати до Його рук усе своє життя: минуле, теперішнє і майбутнє.

Ці три кроки мали б зробити вже всі охрещені християни. Якщо вони були охрещені в дитинстві, то до зрілого і свідомого віддання себе Ісусові їм мали б допомогти власні батьки і хресні батьки. Тому перевір себе чи ти живеш згідно союзу з Господом, який ти уклав у Святому Хрещенні.

неділю, 25 серпня 2013 р.

Свідоцтво духовного воскресіння Володимира Антонова

Ось свідоцтво духовного воскресіння Володимира Антонова. Він пише: «Мені 34 роки. 11 років назад я своїм розумом визнав існування Бога, але йшов по вже давно вибраному шляху злочинності проти Бога і людей.

І ось, коли я знову опинився на тюремних нарах, я задумався : для чого я живу? Враз я побачив ясно своє прожите життя. І що було в ньому? О Боже! Мені вперше в житті стало страшно. Моє життя було засіяне сльозами, кров’ю і жертвами моїх злочинних дій. Люди мене проклинали, проклинали і мою маму ,яка мене народила. Моє життя це тюрми, лагері, розбита сім’я і життя, страшна смерть дочки, син сирота при живих батьках, старенька мати. Вперше в житті я заливався сльозами. Я , який ніколи нікого не жалів і не милосердився , просив прощення і милосердя у Бога.

неділю, 11 серпня 2013 р.

Ентоні Флю, колишній атеїст довів, що Бог є

Абсолютним потрясінням для наукового світу став недавній виступ відомого професора філософії Ентоні Флю. Вчений, якому сьогодні далеко за 80, довгі роки був одним із стовпів наукового атеїзму. Протягом десятиліть Флю видавав книги і читав лекції, побудовані на тезі про те, що віра у Всевишнього невиправдана. Однак серія недавніх наукових відкриттів змусила великого захисника атеїзму змінити свої погляди. Флю публічно заявив, що помилявся, а Всесвіт не міг виникнути сам по собі – він був створений кимось більш могутнім, ніж ми можемо собі уявити.