Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 30 грудня 2013 р.

Чи ти зробив звіт свого життя за 2013 рік?

У всіх державних установах чи фірмах на прикінці року робиться звіт про виконання поставлених завдань, про доходи і витрати тощо. Такий підсумок мав (-ла) би зробити і ти. Знайди час для себе і перед Богом зроби такий звіт із прожитого 2013 року, який добігає до кінця. Розглянь своє життя під трьома поглядами: у відношені до Бога, до ближніх і до себе самого.
У відношенні до Бога: Пригадай, де ти був (-ла) невірним (-ною) і зраджував (-ла) Ісуса своїми гріхами. Щиро за них покайся: «Отче, я прогрішився (-лася) проти Тебе» прости мені (пор. Лк 15,21).
У відношенні до ближніх: Яке є моє ставлення до дружини, чоловіка, дітей, батьків? Чи люблю їх твердою і постійною любов’ю? А відносно ближніх в загальному? Чи люблю їх сердечно з любові до Бога?

понеділок, 23 грудня 2013 р.

Біблія та гомосексуалізм

Живемо в 21 столітті, за вікном 2014 рік. Цивілізований світ «процвітає». По всюду говориться про права людей, толерантність, свободу, рівність. Сьогоднішній цивілізований світ знає набагато більше ніж люди попередніх віків. Науково-технічний прогрес дозволив людям переосмислити певні речі, явища. Але такі поняття як добро і зло, правда та гріх є незмінні. Однак ми є свідками, як їх стараються заперечити. Те, що колись було неприйнятним у суспільстві, вважалося забороненим, аморальним, тепер вважається чимось природнім та нормальним, чимось таким чого не треба боятися та приховувати.

Не оминуло це і такого явища як гомосексуалізм. Сьогодні гомосексуалізм подається як норма «цивілізованого» суспільства. Коли хтось є проти, то таку людину вважають, фундаменталістом та гомофобом.

вівторок, 3 грудня 2013 р.

Щастя в підкові?


Дехто вважає, що його щасливе життя залежить від оберіга, від підкови, талісмана чи фен-шуя. Серед таких людей є багато християн, які вірять у такі речі та чіпляють їх радо у своїх домах, робочих місцях, машині чи пасажирському транспорті.

Справджується думка багатьох святих, які твердили, що якщо людина відкидає повірити і довіритись живому Богові, то починає вірити у нісенітниці та безглуздя.

Надання вищезгаданим речам «чудодійної» сили відкриває людину в окультний світ, де діють демонічні сили. Як діють сили темноти? Вони мусять знайти обманом і хитрістю собі малі двері, через які зможуть пролізти. Такими дверима є забобонна «віра» і з нею з’єднаний страх.