Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 18 травня 2015 р.

Джон Рамірес – колишній чародій та маг



Джон виріс у бідній сім’ї м. Нью-Йорка (США). На його вулиці у південному районі Бронкса жило мало сімей. Там часто ставалися вбивства і щоб вижити потрібно було бути хитрим, жорстоким і вбивати. По лінії його батька всі були чародіями і магами. У віці 8-9 років він бачив як тато входив до іншої кімнати, щоб поклонятися дияволу через різні ритуали. Він відчував як уся кімната наповнялася присутністю темних сил.
У віці 10 років Джон з мамою пішли до ворожки на гадання з карт таро. Вона їй сказала: «Ми потребуємо цього хлопчика. Якщо ти його не віддаси нам, він за 30 днів осліпне». Мама зі страху продала усі меблі, щоб заробити гроші на вступну церемонію посвячення у школі чаклунів та магів. Там його готували на те, щоб стати чародієм. Він відвідував церкву сатани, де збиралися окультисти і там приділяв багато часу на різні сатаністичні ритуали (з 19:00 – 05:00). Так він уклав свій союз із дияволом і став його слугою ще з дитинства.

четвер, 14 травня 2015 р.

Христовий мир і дух світу

«Це Я сказав вам, щоб у Мені ви мали мир. У світі зазнаєте страждання,

але будьте відважні: Я переміг світ» (Ів 16,33)

Справжнє щастя, тут на землі, не полягає в кількості майна, в багатстві чи кар’єрі, але в правдивому мирі. Цей мир знайдемо лише у Христі. Якщо будемо шукати його деінде чи в когось іншому, то не знайдемо його. У світі ніколи не знайдемо цього миру. На кінець там матимемо лише скорботу. Це потрібно знати. У світській славі, в марнотах чи тим більше у гріху миру нема. Якщо хтось є без Христа і на зовні виглядає спокійний, усміхнений, справляє враження умиротвореної людини, то такий мир є лиш театром, обманом. Досить тільки однієї правдивої думки про смерть і Божий суд – все валиться, як будиночок із карт.

середу, 6 травня 2015 р.

Ісус змінив моє життя

Шлях мого навернення до Бога

Мене звати Сергій. Мені 32 роки. Хочу розповісти, що Ісус зробив у моєму житті. В 2011 році я посвятив своє життя для Христа, щиро покаявся та зробив рішучу постанову розпочати своє життя все по-іншому. До того моменту моє життя радикально відрізнялося. Декілька судимостей і більше десяти років нарко-стажу. Але розпочну з початку. Я народився в хорошій сім’ї. Мої батьки мали вищу освіту і працювали по фаху та отримували середньо-статистичну заробітню плату, як і більшість сімей цього часу. Не пили, не курили і дуже рідко сварилися, одним словом нормальна сім’я. В молодших класах я добре вчився, в середніх – їздив на міські олімпіади з математики і займав призові місця. А вже в старших почав курити і прогулювати уроки. Попробував травку, таблетки, а після 11 класу попробував ширку.
Більшу частину дня проводив на вулиці. Любив приймати участь у вуличних бійках, за що й був неодноразово судимий. В 21 рік отримав 3,5 роки позбавлення волі, які відсидів до дзвінка за нехорошу поведінку. Після звільнення, майже в 25 років, хотілося трохи спокійного життя. Влаштувався на роботу і хотів чесно заробляти гроші, але наркотик був присутній в моєму житті. Пропрацювавши майже рік, я зрозумів, що на ці гроші, які мені платять, жити неможливо, тим більше, що у мене була дівчина, і я думав про сім’ю, дитину…

суботу, 2 травня 2015 р.

Правдива свобода в Христі

Бог дав нам свободу, а ця свобода є в Ісусі Христі. Якщо ми прийняли Його і щодня дбаємо, щоб Він був Господом нашої душі, то отримаємо справжню свободу. Бог є всемогутній і той, хто молиться з вірою, також є всемогутнім, бо має Ісуса в своєму серці. Якщо з’єднаєшся з Божою волею, ворог нічого не зможе зробити проти тебе, цілі гори демонів повинні відступити. А коли з вірою скажеш цій горі: «Підіймись і кинься в море!», - то так станеться. Ми, як діти Божі, які були хрещені в ім’я найсвятішої Тройці Отця, Сина і Святого Духа, отримали владу, духовну силу. Той, хто є в нас є сильніший від того, хто є у світі. В тобі є живий Ісус, але ти повинен усвідомлювати це. Ми маємо дозволити Його силі діяти через нас. З’єднайся з Ісусом через хрест – конкретний свій хрест.