Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 22 листопада 2015 р.

Психіатр: Трансгедер – це ментальний розлад

Доктор Паул Р. МакГаг (Paul R. McHugh), один з багатьох авторитетних психіатрів світового рівня, з майже з півстолітнім досвідом професійної практики, кілька тижнів тому підняв малий цунамі серед академічного світу твердячи з точки зору медицини, що трансгендер – це «ментальний розлад  і, що зміна статі є біологічно неможливою». Пригадуємо, що ЛГБТ лоббі заперечують біологічну стать, вводячи новий термін «гендер», що означає соціальна стать.

В статті, опублікованій в «Wall Street Journal», американський психіатр розкриває різні статичні дослідження, які показують, що кількість самогубств серед осіб трансгендер у 20 разів перевищує самогубства серед осіб за біологічною статтю. Він цитував досліди Vanderbilt University і Portman Clinic (Лондон), які виявляють, що серед 70% випадків, тарнсгендерні відчуття спонтанно зникають на протязі часу.

Гендерна диктатура і сьогодення

Що стверджує теорія гендер?


Для того, щоб легалізувати гомосексуальні партнерства, прихильники теорії гендер ввели нове поняття – «гендер», яке розуміється як «соціальна стать», тобто психологічні і соціо-культуральні дані людини. Цю соціальну стать людина на протязі свого життя нібито може змінювати. ЛГБТ лоббі відкидають біологічну стать з якою ми всі природньо народжуємося і яку ми не можемо обирати. Стать людини – це Божий дар дарований нам нашим Творцем. 

середу, 18 листопада 2015 р.

Дорога святості – дорога очищення

Дорога святості – це дорога очищення. Ми повинні бути поступово оздоровлювані Ісусом від різноманітних зранень і шкідливих звичок. Це стосується переважно нашої душі. Терпіння більше є душевним, ніж тілесним, але ці різні терпіння ведуть до звільнення та зцілення. Коли ми пізнаємо правду про себе, про ближнього і про світ, це завдає нам терпіння. Це дуже просто, а водночас приховано. По суті, йдеться про те, щоб почати в повноті жити Євангелієм. Почати жити Першою і найбільшою заповіддю – любити Бога понад усе і ближнього, як самого себе. Всі інші заповіді і поради ведуть до цієї вершини.