Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 17 січня 2016 р.

Прийняти Ісуса - це віднайти сенс свого життя

Живучи тут, на землі, ми ніколи не задумуємося над своїм життям, а точніше, який сенс нашого життя. Найчастіше людське серце полонить різна марнота, тлінні скарби, земні багатства, а це – скоро минаючі, короткотривалі речі, які ніколи не наситять людину і не принесуть користі, а навпаки, зводять свою жертву з дороги, заводячи її в безвихідне становище. З таких ситуацій можна вибратися лише пізнавши Того, Хто є сенсом нашого життя, нашим Творцем і Спасителем.

Ісус Христос є метою нашого життя! Він помер за нас на хресті, переміг диявола і обмив нас від гріхів Своєю кровʼю, Він – наша допомога, захист і єдиний Хто може витягнути з болота і вивести з будь-якого лабіринту, якщо ми це Йому дозволимо.

четвер, 14 січня 2016 р.

Для віднови родини потрібен Ісус

Для кожного батька і матері радістю є їх діти. На їхнє виховання вони спрямовують усі свої зусилля і працю. Бог поставив на батьків велике відповідальне завдання- виховання своїх дітей. Слід зазначити, що це завдання не школи, навіть не Церкви, бо вони лише допомагають, але виключно самих батьків.

Сучасна криза сім’ї не оминула України. Про це свідчать численні розводи, цивільні шлюби, проблеми неплідності, алко-нарко залежність, аборти, сурогатне материнство, явище гомосексуалізму та інші збочення, тощо. Усе це немов ракові клітини, які призводять до хвороби увесь живий організм – Українську державу.