Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 24 лютого 2016 р.

Роздуми для тих, хто шукає щастя

Яка мета твого життя?

Чимало людей ставить собі питання:«Для чого я живу? Який сенс мого життя?» Переважна більшість всі свої зусилля спрямовує на те, щоб здобути хорошу кар’єру, високий статус в суспільстві, щоб матеріально збагатитись і т. п. Наприклад, для сучасних політиків сенсом життя є багатство і влада. Батьки, у свою чергу, намагаються все зробити для того, щоб їхні діти отримали хорошу освіту, добре одружились, мали гарне житло… Однак, що насправді є найважливішим у житі людини, для чого дійсно вартує жити?

На ці запитання ми знайдемо відповідь у Божому Слові, де написано: «І коли ми живемо, для Господа живемо, і коли вмираємо, для Господа вмираємо». Кожен з нас має безсмертну душу. Майбутнє нашої душі залежить від того, чи ми приймемо Божий план спасіння щодо нас, і чи дозволимо Богу увійти до нашого життя. Усвідом: «Рано чи пізно ти помреш, а твоє життя пролетить надзвичайно швидко!»