Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Три поради для прийняття дару Святого Духа

У день П’ятидесятниці ап. Петро ставить дві умови, а саме:

1) навернення;

2) хрещення (Ді. 2,38).

Сьогодні є багато охрещених і миропомазаних людей. Святий Дух є з ними, але не є в них. Чому? Бо вони не були ведені до того, щоб навернулися до Бога щирим серцем і щоб особисто прийняли Ісуса за свого Господа і Бога та єдиного Спасителя. Навернення за нас не може здійснити ані тато, ані мама, ані хресний тато, ані парох чи єпископ. Навернення за нас не зробить ніхто інший!

вівторок, 14 червня 2016 р.

Дар Святого Духа

Цей досвід описується біблійними термінами: хрещення Святим Духом (Ді. 1,5), вилиття Святого Духа (Ді. 2,33). Ці терміни використовуються тоді, коли говориться про особливий досвід, який вперше пережили апостоли в день П’ятидесятниці. Останнім часом використовується термін «обнова Святим Духом». Це не досконала назва, але вона виражає глибоку реальність. Більшість християн були охрещені, будучи ще малими дітьми. І вже тоді Святий Дух зробив з душі охрещеного свій храм. Вже тоді ми прийняли Святого Духа. Потім ми прийняли Св. Тайну Миропомазання. Тоді знову прийняли Святого Духа. Обнова в Святому Дусі не є якоюсь заміною Св. Тайни Миропомазання.

Коли декілька років тому археологи увійшли до однієї з пірамід, то знайшли там також зерна пшениці. Вони пролежали там близько 3 000 років. Їх посадили і вони виросли. Так само і з нами: в Тайні Миропомазання ми одержали Святого Духа, але з нашого боку були перешкоди, не були створені умови для росту. Обнова у Святому Дусі вимагає відвернення від духа цього світу і свого егоїстичного «я» та рішення прийняти Ісуса Христа і жити для Нього. У день П’ятидесятниці апостол Петро закликає:«Покайтеся, і нехай кожний з вас хреститься в ім’я Господа Ісуса Христа, і отримаєте дар Святого Духа» (Ді. 2,38). Ми були охрещені без власних заслуг, заслугою віруючих батьків, але батьки не можуть замість нас зробити добровільне і свобідне рішення: прийняти Ісуса Христа та жити для Нього. Це повинен зробити кожен сам за себе.

пʼятницю, 10 червня 2016 р.

МОЛИТВА ДУХОВНОГО ЗАХИСТУ

Приходжу в присутність Ісуса Христа і повністю Йому віддаю самого себе і весь авторитет наді мною. На себе вбираю все Боже військове спорядження, щоби могти опертися всім диявольським підступам (Еф 6,11). Стоячи твердо, опоясую свої стегна істиною і вбираюсь в панцир праведності (Еф 6,14). Завжди коло себе маю щит віри - ним загашу всі розпалені стріли злого (Еф 6,16). Приймаю шолом спасіння і меч Духа, тобто слово Боже (Еф 6,17).

В ім'я Ісуса Христа, котрий був розп'ятий, помер і воскрес, в'яжу всіх духів повітря, атмосфери, води, вогню, вітру, землі, підземелля і пекла. В'яжу також будь-який вплив всякої пропащої чи проклятої душі, котра би могла бути присутня, всіх посланців Сатани, всі товариства відьом і ворожок, групи поклонників Сатани, котрі можуть бути присутніми в надприродній спосіб. Закликаю Кров Ісуса Христа на повітря, атмосферу, воду, вогонь, вітер, землю і всі її плоди, котрі нас оточують, на підземелля і пекло.

Молитва відречення від усякого зла

Господи Icyce Христе, приходжу в Твою присутність і віддаю себе Тобі повністю, як своєму Господу і Спасителю. На себе вбираю Боже військове спорядження, щоб міг відбити усі диявольські напади. Підперезуюся істиною і на себе вдягаю панцир праведності. В руки беру щит віри, щоб ним загасити всі розпечені стріли злого. Приймаю Боже спасіння як шолом на свою голову і беру слово Боже як меч Духа (Еф 6, 10-17).

В Ім'я Ісуса Христа я відрікаюся Сатани і відкидаю від себе всі діла його. Відрікаюся всякої сили, що не походить від Бога і всякого виду поклоніння, котре не почитає Ісуса Христа в істині. Від себе відкидаю все, що не належить до Царства Божого. Зрікаюся всіх магічних сил і всякого зла.