Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 28 липня 2020 р.

Чому після встановлення вишок 5G виникають симптоми як від коронавірусу?


5G – це не швидкісний мобільний зв'язок, як багато хто думає. Він був розроблений як зброя проти людей. У багатьох країнах 5G заборонений (Японія, Ізраїль, столиця ЄС – Брюссель).

У цій науковій статті ви зможете прочитати про те, як від випромінювання 5G буде змінюватися структура та функції гемоглобіну, внаслідок чого хворі будуть мати такі ж симптоми як в коронавірусу та помирати від дефіциту кисню? Тобто таким чином буде масово збільшуватися смертність від так званого COVID-19.

Шокуючі висновки лікаря з Нью-Йорку


На запитання «Чи може 5G призвести до того, що кров, яка циркулює у вашому тілі, буде нездатна переносити кисень?». Ми можемо ствердно відповісти: «Так».


Пацієнти з т.зв. коронавірусом не страждають «вірусною пневмонією», але швидше нездатністю організму поглинати кисень з крові або переносити його кров’ю. Лікар з відділення інтенсивної терапії в Нью-Йорку Камерон Кайл-Сиделл, сказав: «Пацієнти помирають від нестачі кисню, а зовсім не від ураження легень вірусною пневмонією. Легені пацієнтів працюють добре, а штучна вентиляція легень фактично пошкоджує їхні легені, коли створює в них підвищений тиск. Коронавірус мені найбільше нагадує висотну хворобу – це так ніби десятки тисяч жителів Нью-Йорку опинилися на літаку на висоті 9000-метрів, а тиск у салоні почав повільно падати. У всіх пасажирів повільно почнеться кисневе голодування».

Як саме кров переносить кисень?


Як таке може бути, що всім цим пацієнтам може бракувати кисню, якщо з технічної точки зору їхні легені функціонують бездоганно? Давайте розберемося, як саме кров переносить кисень?

При нормальній роботі одна молекула гемоглобіну зв’язується з 4 молекулами кисню, використовуючи залізо (Fe 2+) для утворення оксигемоглобіну.

Однак, це з’єднання досягається лише через те, що називається "парціальний тиск" і означає, що концентрація кисню в тканинах легенів вища, ніж концентрація кисню в молекулі гемоглобіну (дуже спрощене пояснення), і тому кисень "перескакує» до гемоглобіну, щоб парціальний тиск вирівняти. 

Випромінювання 5G змінює пористість клітинних мембран і цим забезпечує легке переміщення через них інших молекул або іонів, які зв’язуються з гемоглобіном швидше, ніж кисень. Дослідження на цю тему, що було опубліковане в журналі Environmental Research (див. за посиланням), виявило, що вплив 5G не тільки змінює проникність (пористість) клітин, але і вивільняє в організмі пероксинітрити. Це – молекули, які викликають запалення та руйнують інші здорові молекули, що циркулюють у крові (див. іллюстрацію).


NaturalNews пише: "Ретельний огляд доступних опублікованих наукових видать щодо впливу бездротових (WiFi) та електромагнітних частот (ЕРС) визначила щонайменше сім різних способів, якими мікрохвильові WiFi та ЕМF шкодять людському організму.

Експертні дослідженні, що опубліковані в журналі Environmental Research, пояснюють, що вплив сигналів WiFi, які є сьогодні всюди, може призвести до оксидного стресу (нестачі кисню), безпліддя, нервово-психічних розладів, включаючи зміни ЕЕГ (електроенцефалограма), апоптозу (запрограмована клітинна смерть), пошкодження клітинної ДНК, ендокринних змін та перевантаження кальцієм".


Варто підмітити, що такі симптоми пацієнтів з коронавірусом, як нервово-психічних розлади, безпліддя та оксидний стрес (нестача кисню) є також трьома симптомами впливу 5G. Тобто симптоми від випромінювання 5G можуть видавати за симптоматику так званого коронавірусу.

Вплив 5G приведе до масових психічних розладів та галюцинацій


Випромінювання 5G та його вплив на клітини тіла можуть призвести до психічних розладів, галюцинацій та ще сильніших змін особистості. Chris Cuomo з CNN, що проживав у місті з високим покриттям 5G (Нью-Йорк) вже описав нападки галюцинацій у своїй боротьбі з коронавірусом: "За даними досліджень, опублікованих у журналі Environmental Research, 5G-випромінювання викликає нервово-психіатричний ефект через механізм, описаний як іонне потенціювання отруєння клітин мозку. Ці результати дослідники знайшли в поведінкових змінах і навіть у змінах особистості людей, які постійно піддаються впливу 5G. Іншими словами, 5G - це система зброї, схожа на телекомунікаційну інфраструктуру, але справжній впливом є завдання шкоди людському мозку та руйнування раціональності, логіки та ввічливості, особливо у людей, які живуть у густонаселених містах із збільшенням кількості веж 5G.

Це, як ви могли вже помітити, і є причиною збільшення кількості випадків божевілля та широкопоширених психічних розладів у цих місцевостях".


Такий ефект може бути частково обумовлений створенням пероксинітритів, що утворюються в клітинах тіла при впливі напруги, вивільненої 5G-випромінюванням, яке випромінюється на ваше тіло вузьким конусом енергії високої частоти 60 ГГц. 5G-антени фокусують енергію у вузький промінь, який слідкує за вами.

Окрім цього, коронавірус викликає такі розлади психіки, як насильницька та агресивна поведінка, наприклад, навмисне плювання та кашляння на людину.

Як вплив 5G змінює здатність еритроцитів переносити кисень?


Повертаючись до питання кисню, тобто відповіді на те, чому вплив 5G може змінити діяльність гемоглобіну, нам потрібно зрозуміти білкову структуру самого гемоглобіну.

Гемоглобін опирається на те, що називається "група гем". Йдеться про складну молекулу, в ядрі якої знаходиться залізо (Fe 2+). Вона оточена тим, що називається "порфіринове кільце", що створене скупченням унікальних структур, що складається з кисню, вуглецю та водню, та має особливу спорідненість з іншими атомами кисню.

Здатність кисню "перестрибувати" на цю молекулу в легенях залежить виключно від структури цих складних молекул. Слід зазначити, що без наявності гістидину, спеціального білка, ця група гем мала би більшу сумісність з оксидом вуглецю, ніж з киснем, а це означає, що вся група гем була б зайнята окисом вуглецю, блокуючи поглинання кисню.
Тому наявність гістидину є дуже важливим для того, щоб група гем зв’язалася з киснем. Якщо у вас є проблеми з гістидином, ви, зрештою, змушуєте гемоглобін переносити СО замість O2, ефективно створюючи нестачу кисню в крові.

До речі, ця група гем має особливу сумісність з вуглекислим газом, що дозволяє одній і тій же молекулі виділяти СО2 з клітин організму і транспортувати O2 назад в легені.

Пам’ятайте: одна і та ж молекула повинна переносити і CO2, і O2, але в різний час, і ці молекули повинні притягуватись, а потім вивільнятися в протилежний час, щоб позбавити організм СО2 і живити його O2. Все це відбувається при делікатному балансі білків та їх згортанні.

Сама молекула гемоглобіну - це диво нанотехнологій. Вона перетворюється на два різних структурних стани залежно від того, переносить вона кисень чи ні. У так званому "R-стані" ця молекула є ніби магнітом для кисню. Коли зв’язуються чотири атоми кисню, вона набуває дуже стійкої структури (і здається червоною). Технічно зв'язування однієї молекули кисню (O2) збільшує спорідненість до кисню в трьох інших кисневих ділянках, через що гемоглобін дуже швидко змушує чотири молекули кисню «ковтати». Коли йому не вистачає кисню, він змінюється на "Т-стан" і робиться синім, через що кров з низьким вмістом кисню синіє.


У всьому цьому важливо розуміти, що будь-яка зміна тонкої структури гемоглобіну погіршить його здатність з’єднуватися з киснем. Найбільш шкідливими є частоти мереж 5G близько 60 ГГц.

Розгляньте вище для зображення молекули гемоглобіну від APSUbiology.org і розгляньте групи гему, розташованих в чотирьох ділянках молекули. Частиною молекули, що змінюється, є ланцюги поліпептидів, які дозволяють їй переносити і вивільняти як СО2, так і O2, залежно від специфічного тиску газів у різних місцях організму (в легенях та інших клітинах). Уважно зауважте, що будь-яка зміна структури гемоглобіну призведе до припинення його роботи.

Підвищення проникності молекули гемоглобіну - i його спорідненість з іншими розчинними газами, такими як вуглекислий газ, призводить до того, що молекула гемоглобіну "зайнята" неправильними речовинами, завдяки чому вона не може засвоювати кисень, оскільки вона не перебуває у своєму "R-стані", коли серце перекачує кров назад у легені.

Іншими словами, все, що істотно змінює спорідненість гемоглобіну відносно інших розчинних газів (вуглекислий газ, оксид вуглецю або навіть іонні мінерали в крові), може «вимкнути» здатність крові переносити кисень, змінюючи структуру атома. Коли ви змінюєте структуру групи гема, вона більше не працює для транспортування кисню. Тому що у випадку групи гема побудова - це функція. Це можуть оцінити лише хіміки-органіки, а група гема - справжнє диво нанотехнологій.

Чи може вплив 5G змінити структуру гемоглобіну шляхом підвищення його сумісності з іншими молекулами, що не містять O2?


Сумніваюся в тому, що ми маємо справу з явищем, коли 5G випромінювання блокує здатність гемоглобіну переносити кисень. Він швидше займає молекулу гемоглобіну іншими елементами, які змінюють його структуру, а тим і функціонування, пригнічуючи її здатність зв'язуватися з киснем. Це, швидше за все, відбувається в усьому світі, де зараз працюють вишки 5G. Масові смерті, що настають від 5G видають за симптоми коронавірусу.

Висновок: За допомогою мереж 5G людство здійснює самогубство


Вважаю, що масове встановлення 5G-антен - для світу це пакт про самогубство. Подібно до того, як римляни будували свої свинцеві водопроводи та тим самим отруювали власних громадян, зводили їх з розуму від отруєння свинцем, сучасний світ великих технологій та телекомунікацій масово отруює людство електрозанечищенням. Сьогодні багато людей говорять про книгу "Невидима веселка" Джона Камніського, який вважає, що коронавірус - це "електрична хвороба" і що всі ці масові смерті спричиняються не вірусом, а самим 5G.

І це ще ми навіть не згадували про вакцини. А що, коли вакцини Білла Гейтса навмисно створені з вмістом токсичних речовин, які, коли 5G збільшить пористість клітин, потрапляють всередину клітин і отруюють їх? Для Білла Гейтса це був би простий спосіб здійснення його мрії про глобальну депопуляцію. При тому це також глобальний тест на IQ, щоб з’ясувати, які люди настільки дурні, щоб стати в чергу і дозволити зробити собі щеплення цією системою зброї, яка дорівнює евтаназії, тобто самоліквідації».

P.S. Зверніть увагу, як ця система навмисно розроблена так, щоб одні злочини прикривали інші. Спочатку ви отримуєте вакцину так звано проти грипу, і здається, що все добре. Тоді, в рамках технічного прогресу, будуть споруджені антени 5G ‒ фактично збройна система для депопуляції людства. А перше, що станеться ‒ випромінювання 5G пошкодить клітини, збільшивши їхню пористість, а токсичні речовини з вакцини отруять клітини. Але оскільки людина помирає від нестачі кисню, кажуть, що це вірус, і тому начебто необхідна вакцинація. Обіцяють, що таким чином вирішиться проблема т.зв. пандемії, але цим ще більше пришвидшать токсичну дію 5G, а тим самим і депопуляцію планети.

Ця самогубна система безпосередньо пов’язана з чіпуванням. Відомо, що вакцини Білла Гейтса містять наночастинки, які вже є певною формою чіпів. Одночасно ведеться робота над винайденням наночіпу, і вже відкрито пропагується чіпування RFID.