Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 10 березня 2012 р.

Сім заарештованих лаоських церковних лідерів випустили на свободу

Сім християнських лідерів, заарештованих під час Богослужіння в грудні минулого року в лаоськоому селі Боукгам, було 12 січня беззастережно звільнено з в'язниці. Лідер села просив про поліцейський рейд в християнській громаді, який і був здійснений 16 грудня 2011 року, хоч Конституція Лаосу гарантує громадянам свободу віросповідання.

Усі сім керівників були затримані без пред'явлення звинувачень до 30 грудня. Тому що пасторів не можна було звинуватити у порушенні закону про релігії, в кінці були пред'явлені звинувачення в порушенні селищного "гііту" − традиційного ритуалу вшанування духів. Християнам був призначений штраф, еквівалентний 35 середнім місячним заробітним платам. Тиск щодо звільнення ув'язнених християн чинив ряд організацій, що займаються питаннями прав людини, посилаючи скарги в компетентні органи, а також родичі ув'язнених.
Джерело: http://www.hlas-mucedniku.cz/index.php?datum=2012-02-28