Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 11 лютого 2015 р.

Бог - мій Створитель

Божий план любові 

Наша думка є духовна. Ми не можемо її зважити скільки грам вона важить, ані не бачимо чи вона є синя чи зелена, і не можемо її поміряти, чи вона має сантиметр чи метр, але не зважаючи на це вона існує. А втілена думка це є, наприклад, цей дім, чи ця книжка і всі інші речі, - це є людське діло, це зробила людина. Мудро це зробила, роздумувала, перевіряла закони які є, а потім це реалізувала. Але найперше все це було в думці. А в Божому думанні також був цілий всесвіт перед тим, як Він його створив. І в цьому Божому думанні була думка і про тебе. Боже Слово каже, що Бог від віку думав про тебе і знав що створить тебе в цьому часі. В часі, який для тебе буде найоптимальнішим, щоб ти спас свою душу. Щоб ти міг працювати для Нього, свідчити про Нього серед многоти мільярдів людей цього світу. Господь має особисте відношення до тебе. Ти вже від віку був в Божій думці. Але це щось інше ніж те, що було з Ісусом. Ісус є правдивим Богом. Він з Отцем творить одне Божество. Він не є сотворений, як у «Вірую» молимося «не сотворений», але є однієї природи з Отцем. А ми - створені. Справді, Бог думав про тебе вже споконвіку, тому що любить тебе більше, ніж ти любиш самого себе. Тому, також, ради тебе дав свого Сина, щоб ти не загинув, але мав вічне життя.