Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 7 лютого 2020 р.

"Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

Вже минув рік, як 4 лютого 2019 року в Абу Дабі було підписано між псевдо-Папою Франциском Бергольо і Великим Імамом Ахмеда Аль-Таїба "Документ про Людське Братерство заради світового Миру та спільного Співжиття". Цей документ викликав велике обурення в католицькому світі. З цього стає зрозуміло, що Ватикан відкрито йде на співпрацю з глобалізаційними проектами світової масонської еліти: будова нового Храму Нью Ейдж (New Age) та формування світового братерства. Усі ці нові напрямки відкликаються з лозунгами усім відомої Французької революції. Пропонуємо Вашій увазі публічне звернення екс-нунція США архиєпископа Карла Марія Вігано

* * *

«Преподобним Братам..., які мають мир і єдність з Апостольським Престолом про захист Істини, об'явленої Ісусом Христом, поздоровлення та Апостольського Благословення. Можливо, в минулому ніколи не сталося, що серця людських творінь булі так перейняті, як сьогодні, таким живим бажання братства ... Легко зрозуміти ... скільки тих, які прагнуть бачити все більше і більше об'єднаних між собою різних народів, ведених всезагальним братерством». 

Так висловився Верховний Понтифік Пій XI в пролозі своєї енцикліки Mortalium animos, написаній в 1928 року, підписаній саме в день Епіфанії [Богоявління], коли Церква згадує пам’ять трьох Мудреців зі Сходу, караван яких довго процесійно йшов за сяючою зіркою, що з’явилася на небі, коли на землі народився Син Божий - Єдиний Спаситель, центр космосу та Історії. 

Через 91 рік, минулої п’ятниці, 15 листопада 2019 року - як повідомляв VaticanNews, - Папа Бергольо прийняв Великого Імама Ахмеда Аль-Таїба в супроводі різних особистостей та представників університету Аль-Азхар та Вищого комітету, всі надхнені бажанням надати форму та втілення змісту "Документу про Людське Братерство заради світового Миру та спільного Співжиття", підписаного минулого серпня після історичної Еміратської Декларації, підписаної Папою та Імамом під час Року Братерства [4 лютого 2019 року] (ВІДЕО). 

Щодо вищезгаданого Документу, його екселенція Мохамед Халіфа Аль Мубарак, який є представником Об'єднаних Арабських Еміратів, раніше заявив (VaticanNews, 21 вересня 2019 р.), що "у світі, де так багато речей, які розділяють, Емірати працюють для об'єднання. Як маяк світла, вони хочуть принести світло в темний світ, винісши до світла цей Документ, найважливіший з усіх, які були підписані останнім часом"; немов би «Східне світло», яке прийшло відвідати нас згори, як висхідне Сонце (Лк 1, 7-8), тепер є затьмарене новим «Яскравим Маяком». 

Переговори і зустрічі у Ватикані були сердечними, зі словами та виразними жестами узгодженої дружби: пригадуємо, що це вже шоста зустріч між Папою та Великим Імамом. Таким чином, латиноамериканська "теплота" була кращою, ніж довгий і жорсткий "холод" між Апостольським Престолом та найвищою інстанцією сунітського ісламу. Зустріч, між іншим, дала можливість представити Папі Римському особливий проект, про задум якого можна дізнатися завдяки проектуванню та відтворенні його у форматі 3D. 



Сер Девід Аджайе Обе є творцем цього архітектурного проекту, який буде побудований у розкішному та екстравагантному Абу-Дабі. Йдеться про Дім Аврамістичної Сім'ї, такий собі Новий Намет Вселенського Братерства, що пригадує той інший Намет Гостинності, в якому стародавній Патріарх приймав трьох таїнственних Ангелів (пор. Бут. 18), прообраз Триєдиного Бога, який був вповноті об'явлений законному потомству Авраама, через віру в Ісуса Христа. 

Отже, Abrahamic Family House (Дім Аврамічної Сім'ї) - це назва цієї споруди, в якій розміститься синагога, мечеть і церква, звичайно присвячена Убогому [св. Франциску Асизькому]. 

Проект сера Девіда передбачає, що три різних місця поклоніння будуть об’єднані між собою спільними фундаментами та розміщені всередині саду, що символізує Новий Едем, тобто відбудову, - у значенні гностичному та масонському, - раю Першого Створення. 

Як було пояснено Папі Бергольо, ця "структура ... буде служити місцем індивідуального культу, але також для діалогу та міжрелігійного діалогу". Насправді, також передбачена четверта будівля, Центр Навчання і Досліджень про Людське Братерство, метою якого, як видно з документа Абу-Дабі, буде «пізнати три релігії». У цьому ж місці будуть також відбуватися церемонії вручання Премії Людського Братерства. 

Будівництво «Дому Аврамічної Сім'ї» є вавилонським ділом, що спроектоване ворогами Бога, Церкви та єдиної істинної релігії, яка єдина може спасти людину та все створіння від знищення: як дочасного, так і вічного. Фундаменти цього «Дому» приречені на загибель і зруйнування. Вони виникають там, де руками самих будівничих, усувається Єдиний Наріжний Камінь – Ісус Христос, Спаситель і Господь, на якому стоїть Божий дім. Тому, - попереджає апостол Павло: "Нехай же кожний вважає, як він будує. Іншої бо основи ніхто не може покласти, крім покладеної, якою є Ісус Христос"(1 Кор. 3,10-11). 

В саду Абу-Дабі готується проект Храму нової всесвітньої синкретичної релігії з її антихристівськими догмами. Масони навіть у своїх найсміливіших мріях не могли б собі щось таке уявити! 

Таким чином, Бергольо продовжує втілювати в Абу-Дабі чергове відступництво ‒ плід пантеїстичного та агностичного неомодернізму, який тиранізує Римську Церкву та який проріс зі соборного документу „Nostra aetate”. Ми змушені визнати, що отруйні плоди "соборної весни" є перед очима в кожного, хто не дасть засліпити себе правлячою Брехнею. 

Пій XI застерігав і попереджав нас. Але вчення, що передувало ІІ Ватиканському Собору, було відкинене як нетолерантне та застаріле. Порівняння між дособорним Учительським Урядом та новим вченням "Nostra aetate" і "Dignitatis humanae", - якщо цитувати лише їх, - виявляє жахливу відмінність - розрив, який ми мусимо визнати і який треба якнайшвидше виправити. Deo adiuvante ... 

Послухаємо слова Папи Пія XI, коли Папа говорив мовою Істини, викарбованою вогнем в діаманті. "Вони зазвичай проводять конгреси, з'їзди, конференції з широкою публікою, на яких всі запрошені до спільної дискусії: невірні усіх класів; християни і навіть ті, хто жалюгідно відпав від Христа, або тих, хто з упертою завзятістю заперечує божественну природу Його Особи та Його місію. Тому, безумовно, не можуть отримати схвалення католиків такі спроби, основані на хибній теорії, яка припускає, що всі релігії є добрими та похвальними (...)" ("Mortalium animos"). 

"Сьогодні більше ніж будь-коли ... Церква потребує сильних і послідовних доктрин. Посеред розкладу ... компроміси стають все більш і більш безплідними, і кожен з них усуває частинку правди ... Покажіть себе, зрештою, ... які ви насправді є, переконані католики ...! Існує благодать пов’язана з визнанням повної та цілісної віри. Це визнання, як каже нам Апостол, це спасіння тих, хто її виконує, і досвід показує, що це також спасіння тих, хто її розуміє". (о. Проспер-Луї-Паскаль Гурангер, "Християнський сенс Історії" ). (...) 

Карло Марія Вігано 

19.11.2019 


Джерело: Aldo Maria Valli 


День Світового Братерства 


Як повідомляє Ватиканська інформаційна система Vatican News Папа і Великий Імам Ахмеда Аль-Таїєба пропонують Генеральному секретарю ООН впровадити Всесвітній День Людського Братерства - 4 лютого: 

Зустріч представників Верховного Комітету з
Генеральним секретарем ООН
"Члени Верховного Комітету для досягнення цілей, що містяться в "Документі про людське братерство заради миру та спільного співжиття", на чолі з кардиналом Аюсо Гіксо (Ayuso Guixot ) та суддею Мухаммадом Абд аль-Салам (Muhammad Abd al-Salam), зустрілися з Генеральним секретарем ООН у Нью-Йорку Антонієм Гутерресом і передали послання від папи Франциска та великого імама Аль-Азхара Ахмеда Аль-Таїєба. У повідомленні пропонується 4 лютого оголосити Всесвітнім Днем ​​Людського Братерства, а Організацію Об'єднаних Націй просять взяти участь разом із Святим Престолом та Аль-Азхаром в організації найближчим часом Всесвітнього саміту з питань людського братерства. 

Секретар ООН Гутеррес висловив свою оцінку та готовніть до такої ініціативи, підкресливши важливість працювати для служіння всього людства. Він також призначив Адама Діенга, спеціального радника Генерального секретаря ООН щодо боротьби з розпалюванням ненависті та запобіганням геноциду, представником ООН для виконання запропонованих заходів та співпраці з Верховним Комітетом. 

Верховний Комітет був створений 20 серпня для досягнення цілей, що містяться в Документі про людське братерство, підписаного Папою Франциском та Великим імамом Аль-Азхара Ахмадом Аль-Таїебом в Абу-Дабі 4 лютого 2019 року. Комітет наразі складається з християнських, мусульманських та єврейських членів, і головує на ньому кардинал Мігель Анхель Аюсо Гіхот (Miguel Ángel Ayuso Guixot), Президент Папської ради з питань Міжрелігійного діалогу." 

Що можна очікувати? 


Якщо приймуть цю пропозицію, то День Всесвітнього Братерства стане пріорітетом світової глобалізації. На ці цілі світовою елітою виділятиметься велике фінансування, щоб будувати Новий Світовий Порядок т.зв "миру". А також це буде мати вплив на усі держави: розроблятимуться різні культурні, освітні та релігійні програми і заходи. Вже на 2020 рік є запланований Глобальний Альянс Виховання (Рим, 14 травня ) для побудови нового гуманізму, на який запрошував, нещодавно, Папа Франциск Бергольо