Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

Про нас

Дорогі Читачі

Наш блог "Слово Життя" присвячений тематиці християнського життя, історії та моралі.

Віримо, що матеріали, які ми пропонуємо, будуть корисні і для тих, хто шукає Бога та хоче віднайти душевний мир і прощення гріхів. 

Ми взяли своїм девізом слова великого реформатора Папи св. Пія Х: "Все обновити у Христі". Ісус - Слово живого Бога, дає нам відповідь на всі проблеми життя людини: сенс життя, терпіння, смерть, спасіння, питання гріха, зміна життя та визволення від залежностей. 

Господь Ісус змінив наше життя, коли ми впустили Його до свого серця. Приналежність до Ісуса - це велика честь. Бути учнем (ученицею) Ісуса - це найбільша кар'єра. Господь дає силу перемагати зло у собі та те, що на нас впливає iз зовні - від світу та диявола. Жити згідно Євангелія означає йти дорогою правди та свободи. В Ісусі знайдемо прощення, правдивий мир і щастя.

Наш особистий досвід життя з Ісусом спонукає свідчити Вам: Спробуйте, який добрий Господь. Він усе простить, зцілить душу, визволить від страху та безнадії і дасть силу покинути гріх та диявольські напастування.   

Пам'ятай, Ісус тебе любить, яким би ти нещасним не був. Він за тебе помер, щоб ти не загинув у пеклі, а мав вічне життя. Прийди до Нього таким яким ти є. Віддай Йому свої гріхи та ціле своє життя. Ісус тебе прийме та дасть тобі нове серце, щоб ти жив вже новим - Божим життям.