Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 25 червня 2012 р.

"Ісус тебе оздоровляє"

Цей випадок стався більш як рік тому. До монастиря прийшла просити про молитву одна пані. Вона мала рак (велику пухлину на горлі). Її стан був дуже важкий, близькі вже купили їй навіть одяг на смерть, але цього їй не казали. Знали, що їй вже ніхто не допоможе. Ця пані була в Львові в лікарні, а в одну суботу прийшла до монастиря в каплицю перед кивот і молилася перед іконою Пресвятої Богородиці за своє виздоровлення. Господь Ісус Христос прославився на цій жінці і зробив чудо. Священик запитав її: “Чи маєте в своєму житті якийсь досвід з живим Богом, чи може за заступництвом Пр. Діви Марії сталося в вашому житті якесь чудо?” Пані відповіла: “Так!”
Розповіла, що коли ще була молода, то стала вдовою з трьома дітьми. І одного разу в ночі до їхнього дому вбіг якийсь психопат з ножем в руці, повалив її на землю, діти налякалися і втікли на вулицю, а він замахнувся ножем і хотів її зарізати. Але в цю хвилю пані закричала: “Пресвята Богородице, спаси мене!” І тут хтось сильно постукав у вікно. Цей чоловік встромив їй ножа в шию.
         Вона показала священику велику рану, яку має до сьогоднішнього дня. Сталося чудо – цей бандит не встиг перерізати артерії, злякався і втік. Вона знала, що її захоронила Пречиста Діва.
         Священик їй сказав : “Якщо Пр. Діва вас захоронила тоді, то попросіть щоб і сьогодні вона вам допомогла. Ми будемо за вас молитися, а ви просіть Марію за оздоровлення, з такою сильною вірою як ви просили тоді.” Потім пані пильно вдивлялася в образ Марії і на кивот. Сестри співали гарні пісні, а коли священик побачив цю її віру, то згадав собі слова Ісуса Христа, які він сказав в Євангелії:“Віра твоя спасла тебе, іди в мирі.” (Лк.7,50;8,48) Він собі подумав, що навіть в Євангелії жінка не мала такої віри, як вона. І він їй потиху сказав: “Ісус тебе оздоровляє.” Священик аж пізніше собі усвідомив, що він сказав. Це було сказано з Духа Святого. Жінка молилася далі, потім встала і відійшла. Та пухлина почала зменшуватися. А коли через тиждень повернулася назад до лікарні, то залишилася лиш маленька гулька. Пішла до лікуючуго лікаря, і сказала йому: “Дякую вам, що ви мене вилікували.” Лікар не вірив своїм очам а потім сказав: “Нам не дякуйте, ви добре знаєте, що вас уздоровив Бог. Йому дякуйте.”