Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 17 січня 2016 р.

Прийняти Ісуса - це віднайти сенс свого життя

Живучи тут, на землі, ми ніколи не задумуємося над своїм життям, а точніше, який сенс нашого життя. Найчастіше людське серце полонить різна марнота, тлінні скарби, земні багатства, а це – скоро минаючі, короткотривалі речі, які ніколи не наситять людину і не принесуть користі, а навпаки, зводять свою жертву з дороги, заводячи її в безвихідне становище. З таких ситуацій можна вибратися лише пізнавши Того, Хто є сенсом нашого життя, нашим Творцем і Спасителем.

Ісус Христос є метою нашого життя! Він помер за нас на хресті, переміг диявола і обмив нас від гріхів Своєю кровʼю, Він – наша допомога, захист і єдиний Хто може витягнути з болота і вивести з будь-якого лабіринту, якщо ми це Йому дозволимо.


Ми можемо бачити навколо нас багатьох людей різного соціального рівня і стану, між ними і заможних, які розчарувавшись у житті і не знайшовши істини в тій марноті, яку поставили на перше місце і вважали сенсом життя, закінчили свій земний шлях самогубством.

Знаючи з власного досвіду, ще до пізнання істинного щастя, яким є Христос, що я хотів служити двом панам, але, насправді, служив одному – дияволу. Я кидався, шукав задоволення в гріхах, але з кожним днем відчував все більшу і більшу порожнечу. Впавши дуже низько і перебуваючи довгий час в цьому болоті, і далі вважав себе праведним і віруючим, аж до моменту, коли у моєму житті почалися духовні і фізичні страждання, через які Господь спонукав мене шукати Його. І я розпочав з читання Святого Письма навертатися до свого Батька – Небесного Отця, сказавши Йому моє ТАК.

Може і ти перебуваєш у подібній ситуації, незважаючи на те багатий ти чи живеш у нестачі, здоровий чи хворий, але без Ісуса ми нужденні і вбогі, без Нього ми живучи на землі є духовно мертві. Він – наша допомога і захист у всіх ситуаціях.

Прийми Ісуса Христа за свого Бога і віддай Йому всі гріхи, проблеми і ціле життя. Памʼятай, Хто є твоїм Царем, у кому є сенс існування на цій землі, щоб після свого переставлення ти міг почути прекрасні слова Спасителя: «Добрий слуго, ти був вірним Мені, увійди в радість Пана твого» – у життя вічне в Царстві Небеснім.



Степан 28 років