Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 26 жовтня 2016 р.

Долучайтесь до акції "ЗА ЧИСТИЙ ІНТЕРНЕТ"

Закликаємо очистити свої соціальні мережі від аморальності, ігроманії, поганьства, окультизму, вульгарщини та агресії (тут розуміється пропоновані фільми, музика, книги, картинки, коментарі тощо).

Сьогодні настав час для християн та людей доброї волі пропагувати добро і чесноти, принципи правди і справедливості, геройство віри і моралі.

Потрібно почати від себе. Не бійся зробити цей крок. Вимети це зло зі своєї сторінки, не поширюй і не підтримуй його в інших.

Батьки будьту моральним авторитетом для своїх любох дітей, подаруйте їм невинне та щасливе майбутнє! Нехай це буде одна з ваших лепт для духовного воскресіння України.

Якщо Ви це підтримуєте поширте цю акцію на своїй сторінці. Відновімо мораль і християнські цінності українського народу разом!