Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 6 жовтня 2016 р.

ЖИТТЯ - ЦЕ ПРОБА НАШОЇ ВОЛІ!

Наше життя є коротке! Ще ніхто з людей не відкупився від смерті, ніхто не міг від неї втекти чи сховатися, ніхто не винайшов ліку проти неї. Реальність смерті лякає людей. Страшною не є сама смерть, але те, що може спіткати нас після неї. Всі святі часто нагадували: «Пам’ятай про смерть! Тут на землі є час праці і боротьби, а у вічності буде час відпочинку і нагороди».

Ключовою річчю після смерті буде: Чи встиг ти в покаянні примиритися з Богом? Чи прийняв ти Ісуса у своє життя? Чи рахувався ти з Ним?

Наша вічність є у наших руках. Кожен є відповідальний за своє майбутнє – щасливе або пекельне. Бог зробив усе, щоб ми були спасенні, пославши у світ Свого улюбленого Сина Ісуса Христа і через Його смерть викупив нас від вічного прокляття. Бог лишає нам свободу вибору. 

На якому виборі стоїш ти сьогодні: бути з Ісусом чи бути без Нього?