Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 22 березня 2017 р.

Теорія “золотого мільярда” – програма сучасної практики геноциду


Населення України зменшується. До нас прийшла депопуляція. Наркоманія, проституція, алкоголізм, торгівля людьми і людськими органами, вбивства і пограбування, генно-модифіковані продукти і біологічні добавки – дари демократичних реформ, “яким немає альтернативи”.

Чому це відбувається? 

Все почалося з того, що частина людства, менша частина почала вважати себе представниками “золотого мільярда”. Ця глобальна еліта не бажає ділитися своїми правами і солідними багатствами з простими людьми. Звідси і загроза перенаселення а також епідемії, голод і війни, які приходять внаслідок цього. І як результат – необхідність керування народжуваністю “туземного населення”.

Американський мільярдер Рокфеллер якось сказав: “Негативний вплив росту чисельності населення на всі наші планетарні системи стає загрозливим”. Його думку поділяють багато відомих представників західного суспільства, наприклад – Хілері Клінтон і Білл Гейтс. У всіх них є одна риса, яка їх об’єднує – всі вони є акціонерами транснаціональної корпорації Monsanto. Зокрема, Білл Гейтс – засновник “Майкрософт” висловився так: “В світі сьогодні 6,8 млд. чоловік. Чисельність населення стрімко наближається до 9 млрд. Якщо ми тепер дійсно добре попрацюємо над новими вакцинами, медично-санітарною допомогою, допомогою в області репродуктивного здоров’я, можливо ми зможемо знизити його на 10-15%”. 

Читати також: ГМО – генетична бомба для України
Геноцидна програма Monsanto вже запущена в Україні

Зменшити кількість населення можна по-різному: можна скинути на країну атомну бомбу, як це зробили США, знищивши Хіросіму і Нагасакі, можна розв’язати війну, як це відбулося в Іраку, можна посприяти державному перевороту і організувати громадянську війну. А ще можна діяти підпільно для того, щоб все виглядало невинно.

Генна революція була проектом Фонду Рокфелера з самого початку. Цей фонд витратив більше ніж 100 млн. доларів для просунення революції ГМО. Сам цей проект був частиною глобальної стратегії, яка розроблялася на протязі численних десятиліть. Варто відзначити плани Monsanto, яка на ввесь голос заявляє, що через кілька років всі основні культури, які вирощуються на планеті повинні бути генетично зміненими. 

Весною 1974 р. в Міністерство оборони і міністерство сільського господарства США відомий політичний діяч Великобританії Генрі Кісінджер послав запит, в якому говорилося: “Президент розпорядився вивчити вплив росту світового населення на безпеку США і дотримання наших міжнародних інтересів”. Через деякий час Радою національної безпеки був складений секретний Меморандум – NSSM-200 (National Security Study Memorandum), який був розсекречений аж у 1998 р. 


Про що ж говорилося в цьому документі? 

В ньому йдеться про те, що в умовах, коли країни діляться на багаті і бідні, збільшення населення в бідних країнах може призвести до соціальних напружень, що в свою чергу стане на перешкоді США “викачувати” ресурси з цих країн. А споживає Америка близько третини всіх ресурсів землі, хоча населення цієї країни становить лише 6% від світового. Тому Америці потрібні стабільно відсталі країни. 

В меморандумі також говорилося: “Оскільки знижуючи народжуваність ми можемо покращити перспективи такої стабільності, політика в області народонаселення стає важливою для дотримання економічних інтересів США. Швидкий ріст населення в країнах, які розвиваються наносить збитки їх внутрішній стабільності а також відносин з цими країнами, в розвитку яких США зацікавлені, створюючи таким чином політичні проблеми і навіть економічну загрозу національної безпеки США”. Подібні кризи є мало ймовірними при низькому або від’ємному прирості населення. 

Тому зниження народжуваності “туземного населення” країн-“ізгоїв” проводиться найрізноманітнішими методами. Тут вступає в дію пропаганда “простих, дешевих і безвідказних” засобів і методів попередження вагітності, відверте заохочення сексуальних збочень, виділення засобів для пропаганди фемінізму, сексуальної свободи, а також багато іншого. З цією метою були створені на початку 1990-х рр. філіали Міжнародної федерації планування сім’ї, численні фонди, організовані зарубіжними “благодійниками”, телепрограми, які демонтрують сцени задоволення жадібних тваринних інстинктів, боротьба з правдивою Церквою, як охоронцем морально-культурних традицій нашого суспільства. 

Відомо, що існує два способи зменшення населення – зменшити народжуваність, або – збільшити смертність. В США була розроблена концепція їх реалізації на практиці. Вона передбачає контроль за народжуваністю а також використання пропаганди стерилізації та абортів. Однак ці засоби не є достатньо ефективними і світова правляча еліта зупинилася на підвищенні рівня смертності. І сьогодні планується зменшити кількість населення на 2 млрд. з допомогою війн, голоду, хворіб а також інших засобів, які дають можливість досягнути поставлену мету. 

Білл Купер в своїй книзі: “І ось кінь блідий” пише: “Декілька таємних рекомендацій дав доктор Ауреліо Печчеї з Римського клубу”. Він говорив про те, що треба розробити нову хворобу, яка дала б такий ефект, як в свій час хвороба “чорна смерть”. Головною рекомендацією Печчеї було отримання мікроорганізму, здатного впливати на імунну систему, що привело б до неможливості ефективної вакцинації. Такі роботи почалися. А паралельно розроблялися препарати для профілактики і лікування запланованої хвороби. Ці препарати повинні забезпечити здоров’я правлячої еліти. Механізм виконання досить простий: мікроорганізми використовуються проти основного населення і водяться в організм під час профілактичної вакцинації. Медична допомога буде надана всім тим, хто виживе, коли буде прийняте рішення про те, що достатня кількість людей знищена. Тоді і буде сказано про отримання лікарств від цієї хвороби. 

Методів скорочення населення придумано багато. Серед них – біотехнології, які дозволяють виробляти генетично-модифіковані продукти, харчові добавки, вакцинація, війни і тероризм. 

Однак нещодавно Президентом США було обрано Дональда Трампа, до програми якого ввійшли наступні пункти: скасування привілеїв для ЛГБТ, відміна чіпування а також боротьба з тероризмом ІД, що фактично є програмою боротьби з глобалістами Нового Світового Порядку, які мають на меті фізичну і духовну редукцію людства. 

(Використано літературу: Н. Сенченко “Корпорация Monsanto-генетическая бомба для Украины”)