Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 18 грудня 2018 р.

Невдячність - огидна риса і великий гріх

Що таке невдячність? Це коли людина не хоче оцінити по-правді великі чи малі добра, які отримала від Бога і людей. Вона оцінює все так, ніби все так і мало бути і їй всі чимось зобов'язані. Коренем невдячності є гордість.

Гордість робить людину сліпою і цинічною. Невдячністю люди зранюють інших, а самі залишаються в насупленості і незадоволеності собою та усім на світі. Протилежністю до невдячності є вдячність!

З гріхом невдячності необхідно боротися. Як боротися? Потрібно вчитися за усе дякувати! Діти Божі мають бути вдячні Богові і людям. Адже у небі християни славитимуть і дякуватимуть Триєдиному Богові за усі Його добродійства і любов. Хто не дякує, той не може ввійти до Небесної Батьківщини.

У відношенні до Ісуса ми маємо завжди дякувати за два великі дари - дар відкуплення і за ласку прощення гріхів.

Ми маємо бути вдячними людям, які роблять нам добро.

Легко є дякувати Богові за добрі речі, але християнська віра спонукає нас дякувати і тоді, коли приходять хрести, невдачі, біди і випробування.

За усе дякувати означає йти за Ісусом, який є Дорога, Правда і Життя!