Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 3 січня 2019 р.

Суть Різдва Христового

Суть Різдва полягає в тому, що Бог став людиною і народився як беззахисна дитина в бідному Вифлеємі. Він прийшов, щоб спасти нас з рабства гріха, родовище якого є в нас, а також від диявола, який є брехун і вбивця. Ми маємо Спасителя, а це є та велика радість! Не йдеться тільки про досягнення щастя тут, на землі. Він дарує нам вічне життя в Божому Царстві! Ті, які прийняли Ісуса, стали Божими дітьми. Якщо вони залишаться Йому вірними, то перейдуть через міст смерті до вічної слави, яку Він приготував тим, що Його люблять і зберігають Його заповіді (Ів. 14, 23).


Сьогодні більше, ніж будь-коли, усвідомлюємо, що потребуємо Спасителя. Колись Європа і всі сфери суспільного життя були проникнуті духом християнства. Суспільство керувалося справедливими законами, заснованими на Декалозі. На жаль, це вже скасувала Лісабонська угода. Були запроваджені антизакони, які просовують несправедливість, аморальність та ведуть до самознищення Європи і людства. Від надзвичайного тиску диявольських хитрощів і маніпуляцій неможливо врятуватися людською силою. Деморалізуючі та психологічні механізми призводять до порушення психіки, поневолення і навіть демонізації людини (ГЕНДЕРНА ІДЕОЛОГІЯ). Вони приносять пекло на землі і пекло після смерті. Єдине спасіння для людини і людства ‒ це прийняти Спасителя. Не досить того, що Він прийшов, щоб нас спасти, як це пригадуємо на Різдво. Кожен, хто хоче бути спасенний, мусить прийняти Його вірою у своє життя. Тоді здійснюється: «Тим, які Його прийняли, дав владу стати Божими дітьми» (Ів. 1,12). А також: «Якщо Бог з нами, хто проти нас?» (Рим. 8,31).