Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 14 березня 2019 р.

Чи ваше ім'я записане на небі?

Коли ми народжуємось, то наше ім'я вписують в метрику. Потім людина старається, щоб її ім'я було вписане на хорошому рахунку в суспільстві, в спорті, в науці і т. п. А ще можна говорити про численні пам'ятники і меморіальні дошки, назви вулиць. Багато хто увіковічнює своє ім'я на надгробках. Але доки це буде? Вічно?

Біблія каже, що земля і все що на ній буде знищено (" Пт. 3, 10). Що ж залишиться потім, щоб можна було згадати ці імена? В книзі Одкровення написано, що є ще на небі книга життя, в якій записані імена тих, хто є спасенний завдяки жертві Ісуса Христа. Господь говорить: "Радійте, що імена ваші записані на небі"(Лук. 10, 20).

Чи можемо ми бути впевненні, що наші імена є там і Бог про нас не забув? Так, якщо ми через віру в прощення гріхів в Христовій смерті прийняли Ісуса і стали Божими дітьми.