Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 28 листопада 2019 р.

Архиєпископ К. М. Вігано: "Кардинали, єпископи! Зверніться до папи з братнім виправленням. Він не утверджує своїх братів у вірі"

Архиєпископ Карло Марія Вігано
Протягом двадцяти століть Католицька Церква визнавала віру в Ісуса Христа, єдиного Спасителя; і ця віра дійшла до нас незмінна, передана нам від Апостолів, від Отців Церкви, ціною крові Мучеників, свідченням Сповідників віри, безліччю Святих - кожної мови та народу, переданої від батьків до дітей, священиками та монахами, поширена ревними місіонерами по всіх континентах землі під керівництвом наступників апостола Петра, які гарантували єдність Нареченої Христа, утверджуючи братів у вірі.

Вже майже сім років, як наступник Голови Апостолів, якому було доручено розпорядження Христа, присвоєне Петру після його визнання віри - "Ти Христос, Син Живого Бога" (Мт. 16, 18) - відмовився від свого служіння, щоб утверджувати братів у вірі. Папа Франциск ніколи нікого не утверджував. Ми з болем визнаємо, що його служіння було розділюючим і руйнівним.

Декларацією, яку він підписав в Абу-Дабі, в якій заявив, що "плюралізм і різноманітність релігії, кольору, статі, раси та мови - це мудра божественна воля", і з постійними девіантними засудженнями т.зв "прозелітизму", Франциск не лише принизив кожен місійний запал, але фактично заперечував розпорядження, яке Христос дав усім апостолам: "Ідіть і навчайте всі народи, хрестячи їх в ім'я Отця і Сина і Святого Духа, навчаючи їх усьому, що Я вам заповідав»(Мт. 28, 18-20).

Стратегія нинішнього понтифіка є замаскована обманом і брехнею, покрита мовчанням, коли виявляються його девіантні наміри. Вони породжують між віруючими велике спантеличення, в той же час, як вони є підступно хвалені ворогами Церкви.

Синод для Амазонії є, також, певною частиною більш прихованого плану. Це не що інше, як руйнівний елемент, величезного проекту, розробленого під егідою ООН та підтриманого великими фінансовими та масонськими силами. Як можна пояснити, що ідол Пачамама є вже присутній, з ініціативи ООН, в текстах розроблених для ідеологічної індоктринації (введений в навчання) дітей?

Все є пов'язане: фальшива наука, заснована на нібито катастрофічному потеплінні землі, головним винуватцем якого буде людина; інтегральна екологія, яка ставить у центрі творіння не людину, створену за образом і подобою Божою та покликану розділити Божественне життя у вічному блаженстві зі своїм Творцем, але "божество" Матір Земля, точніше, Пачамаму, з якої людина була взята і до якої вона мусить повернутися. Тож навіть ідолопоклонство було б бажане Богом, і папа Франциск вшановує його перед обличчям світу, опоганюючи найсвятіше місце в християнському Римі - базиліку, яка є збудована на гробниці апостола Петра.

Під час нещодавного Синоду, на вступній церемонії, яка відбувалася у Ватиканських садах та поява Пачамами в Базиліці св. Петра та Санта-Марія в Траспонтіно, було здійснено важкий святотацький вчинок. Поклоніння живому і правдивому Богові, яке було об'явлене і виявлене в Ісусі Христі, і яке Католицька Церква адорує та ісповідує, було осквернене ідолопоклонницькими і синкретичними елементами.
Ідолопоклонство, або його моделювання, представляє собою найсерйознішу атаку, здійснену проти Божої Величі. Мученики проливали кров і платили найвищим даром життя, щоб протистояти ідолопоклонству. Ті самі мученики, які змочили і освятили своєю кров"ю землю стародавнього поганського Риму, побачили свою славну пам’ять осквернену вшануванням Пачамами.

Святе Письмо Старого Завіту вчить нас, що ідолопоклонство - це безсоромність і проституція, профанація шлюбного Союзу, який Бог уклав зі своїм народом.

Св. Павло, зі свого боку, попереджає перших християн з Коринту: "Невже ідольська жертва є чимось, або ідол є чимось? Ні, але лиш те, що погани, коли щось жертвують, то жертвують бісам, не Богу. Я ж не хочу, щоб ви були спільниками бісів. Не можете пити чаші Господньої і чашу бісівської... Чи будемо ж ми гнівити Господа? Чи ми - міцніші за нього? » (1 Кор. 10, 19-22).

Католицька Церква, замість того, щоб чувати і викривати загрози, які її підстерігають, і які затьмарюють горизонт усього людства, стала виконуючим резонансним адміністратором для утопічної та антихристової ідеології, в жахливому підданнстві відносно сильної влади, яка панує на світовій арені, і активно просуває великі процеси спрямовані на створення Світового Уряду.

Перед таким подібним планом, який загрожує існуванню Католицької Церкви, перед багатьма такими ганебними діями та деклараціями Верховного Понтифіка, сто науковців уклали Декларацію, де просять «з повагою від папи Франциска публічного покаяння і без двозначності і виправити ці безчинства". Я вважав своїм обов'язком долучитися до їхнього голосу. Так само, всі єпископи та кардинали Католицької Церкви, повинні відчувати свій обов'язок "подати братнє напоумлення папі Франциска за ці скандали".

"Боже, що в благодаті усиновлення покликав нас стати дітьми світла, більше не вплутуй нас у темряву хиб; даруй нам залишатися завжди у твоїй правді, так, щоб освітити ніч світу" (З теперішньої Амброзіанській Літургії).

Прийди, Господи Ісусе! Прояви над твоєю Церквою і над світом свою верховну владу! Не відкидай благання твоєї Нареченої і не розчаровуй її очікування. І коли не даруєш того, чого ми просимо, дай нам очікувати це з наполегливою вірністю і покаянною любов’ю.


+ Карло Марія Вігано
Титулований Архієпископ Ульпіани
Апостольський нунцій


21.11.2019


ДжерелоAldo Maria Valli