Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 25 лютого 2012 р.

Ісус – мій Спаситель і Бог

Апостол Павло говорить, що бути християнином означає наступне: “Бог нас вирвав із влади тьми та переніс у царство свого улюбленого Сина, в якому маємо відкуплення в крові Його” (Кол.1,13-14). Бути християнином не означає бути тільки охрещеним та миропомазаним, але означає зміну життя, тобто звільнення з-під сили темряви та вступ до нового життя з улюбленим Господом!
Про це розповідає історія місцевого місіонера з Берліну. На парафії він мав чоловіка, який був залежний від алкоголізму. Таке рабство направду є жахливе.
Одного дня місіонер довідався, що цей чоловік знову страшно запив. Розбив вдома меблі та побив жінку. Тоді цей місіонер вирушив туди. Була 17 год, чоловік сидів на кухні і пив каву. Біля нього сидів його п’ятирічний син. Місіонер по-товариськи привітався і питається: “Знову це закінчилось погано?” Чоловік тільки затиснув зуби та вискочив. Без слів він пішов до комори і повернувся назад зі шнуром для вішання білизни. Потім, без жодного слова, почав прив’язувати до крісла свого малого хлопця. Місіонер подумки говорить: “Що це означає? Ще є п’яний?” Та не чіпав його. Цей прив’язав хлопця і зробив вузол. Потім на хлопця закричав: “Встань!” Хлопець почав плакати та жалітися: “Але я не можу!” В ту хвилину п’яниця, повний відчаю, звернувся до місіонера і сказав: “Бачите як то є зі мною і я з тим не можу покінчити! Просто не можу! Це страшне, але не можу!” На це місіонер витягнув з кишені ніж та почав, без огляду на шкоду, перерізати зовсім новий шнурок. Потім спокійно сказав хлопцеві: “Встань!” Хлопець встав і місіонер каже до п’яниці: “Ну бачите”, а цей відповів: “Так, але ви перерізали шнур!” Місіонер йому сказав на це: “Послухайте, прийшов Той, хто перерізує пута, котрі нас тримають: це – ІСУС!”
Цей приклад стосується до певної міри нас усіх. Без ІСУСА не можемо визволитися з рабства гріха! 
Славна реальність: Вже прийшло викуплення з влади темряви!
В Біблії є цитата, в котрій йдеться мова про щось прекрасне: “Закон Духа, що дає життя у Христі Ісусі, визволив тебе від закону гріха і смерті” (Рм. 8,2). Існують природні закони. Коли тримаю в руці хустинку та пущу її, то вона падає згідно закону про земне тяжіння. Це не можна змінити. Але коли хустинку зловлю рукою, то вона не впаде на землю. Це означає: втручанням іншої, більшої сили, гравітаційний закон втрачає свою дію. Ми у своїй природі підлягаємо закону гріха та смерті. Всі падаємо, всі котимося до вічної загибелі. Це знаємо добре. І тепер залежить все від того, чи втрутиться більша сила і наше падіння затримає. Тільки тоді перестанемо падати. І цю більшу силу дав нам Бог в Ісусі, щоб нас викупив, щоб нас визволив. Розумієте? Ісус відібрав у диявола останню силу! І в силі Духа Святого, котрого нам дає Ісус, можемо жити новим відкупленим життям!
Тобі дано ім’я Ісус – код, котрий відкриває доступ до всього, що є в небесах. Воно також здатне відкрити та визволити все, що є закрите та спутане тут на землі. “Істинно, істинно, кажу вам: Чого б ви тільки попросили в Отця, він дасть вам у моє ім’я. В ім’я моє досі ви не просили нічого. Просіте ж і ви одержите…” (Ів.16,23-24).
Можеш ім’я Ісуса Христа використовувати в духовному бою, тому що до нього вкладена вся потрібна перемога. Можемо і повинні це ім’я з вірою використовувати у всіх життєвих ситуаціях.