Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 1 липня 2012 р.

Чудесний подарунок

Моя тітка була на заробітках в Америці, в самому Нью-Йорку. Кожного дня на роботу доїжджала автобусом. Одного дня автобус в дорозі поламався. Водій намагався його зремонтувати і це забрало в нього трохи часу. Тітка розповідала, що в перший момент їй хотілося шемрати, тому що боялася, що запізниться на роботу.
Але потім витягнула вервицю і почала молитися. В наступну хвилину мотор завівся і автобус поїхав. Коли вони наближалися до славнозвісних хмарочосів-близнюків, тітка побачила жахливу картину (11 вересня 2001 року). Якби автобус не поламався, то в цю трагічну хвилину якраз опинився б під руїнами. Тітка зі сльозами на очах дякувала Божому Провидінню за чудесний порятунок.                          
(Д.)