Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 13 серпня 2012 р.

Будь оригінальним!

 Дорога молоде, ви є надією нашого народу. Ви здібні захопитися високими ідеалами. Найвищий ідеал дав нам сам Бог, який прийшов на цю землю, щоб з любові до нас статися людиною, взяв на Себе наші гріхи і визволив від того найжорстокішого рабовласника, яким є сатана. Ісус зламав його окови. В Ісусі є ця перемога. В Ньому є правдива свобода! Не допоможе робити політичні перевороти і революції, але потрібно зробити духовну революцію і почати від себе. Потім внести Духа Євангелійної революції до шкіл і суспільства. 

Хтось з вас хоче бути нещасливим?

Мабуть ніхто з вас. Кожний хоче бути щасливим тут і після смерті. Але цього правдивого щастя нам не дасть ніхто і ніщо: ні багатство, ні кар’єра... на дні того всього рано чи пізно знайдете порожнечу, опущеність. Кожний хоче бути щасливим в подружжі, мати добрих дітей, ідеальну родину. Без Христа це неможливо, але з Ним – так! Тому прийміть Його в повноті, старайтеся Його спізнати і поглиблюйте це спізнання через Боже Слово, через живу спільноту … “юнаки, бо ви сильні, і Слово Боже у вас перебуває і ви перемогли лукавого” (І Ів. 2, 14).
Ви виступіть проти морального розкладу, який насувається як духовний терор із Заходу. Ним є: порнографія, гомосексуалізм, відкривання себе для деструктивних культів, а навіть для сатанізму. Нині бути чесним є важко, а бути Христовим свідком і воїном ще важче, але вам дасть силу Божий Дух. Відкрийтеся повністю Богові, виступіть проти зла і проти гріха. Будьте оригінальними! Не дозвольте себе нищити неморальною музикою, яка вас диспонує для духа насилля, нечистоти і т. д. Критично поставтеся проти орієнтальних філософій і проти поганських релігій, які не ведуть до спасіння. Добро, яке в них пропонується, є тільки пасткою, щоб ви відпали від справжнього життя, яке маєте в Христі. 

Духовна революція

Почніть духовну революцію, почніть від себе. Не дозвольте себе задушити фарисейськими та іншими духами, які будуть перешкоджати вашому наверненню і життю в повноті з Христом. Такої радості і щастя вам ніхто інший не дасть, тільки Ісус. Впевненість, що маєте Того, Хто є Найвищим Господом, який вас полюбив, помер за вас, є з вами і в вас, є тим найціннішим. Святий Павло в листі до Филип’ян закликає: “Радуйтеся, і знову кажу: радуйтеся, тому що Господь близько”; Він є в вас. Жодне бойове мистецтво (айкідо, тайквондо, карате...); жодні орієнтальні медитації вас не визволять від самітності і опущеності, але Ісус дасть вам те, за чим в глибині душі прагнете – чисту, безкорисну любов. 

Твоя відповідальність і місія

Приготовляйтеся відповідально і морально на здорове подружжя, моліться за майбутнього партнера. Довіряйте Богу, працюйте для Нього. Допомагайте своїм товаришам зі світу вирватися з рабства гріха і смерті. Свідчіть їм, боріться за їхнє спасіння. Нехай всі вищі навчальні заклади в Україні будуть центром місій для Ісуса. Почни від себе, знайди собі одного, а потім спільно боріться! Ісус буде посеред вас!