Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 7 квітня 2013 р.

Життя є коротке!


Життя є коротке! Воно пробіжить як фільм. А потім є вічність. Вічність може бути щасливою або нещасливою. Усе залежить від тебе, від твого свобідного вибору – прийняти Ісуса і жити згідно Його Євангелія або ні. Постав собі сьогодні контрольне питання: Яка вічність очікує мене? Чи готовий я переступити поріг смерті? Що говорить тобі твоє сумління? Не сумуй, якщо ти є ще не готовим. Вихід є з даної ситуації.

Вихід є один - приготуйся вже сьогодні зустрітися з Ісусом. Не кажи що ти не маєш часу для Нього. Не виправдовуй себе, що ти є:


Занадто малий


Занадто зайнятий навчанням

Занадто закоханий




Занадто зайнятий


Занадто старий


Якщо так проведеш ціле своє життя, 

одного разу може бути занадто пізно..!


Як приготуватися на зустріч з живим Господом?


Боже Слово говорить: «Хто має Сина Божого – Ісуса, той має вічне життя». Чи ти маєш сьогодні і в цей момент Божого Сина? Якщо ні, тоді запроси Ісуса у своє життя! Тільки Ісус зробить тебе дійсно щасливим! Він наповнить твоє серце радістю і миром, яких тобі ніхто не забере. Ісус каже і тобі: «Ось стою біля твоїх дверях і стукаю, хто Мені відкриє, увійду до нього». Відкрий Ісусові двері свого серця! Як? Визнай перед Ісусом свої гріхи і зло, яке ти вчинив. «Господи Ісусе, прошу Тебе, прости мені всі мої гріхи: гордість, егоїзм, заздрість, нечистоту, гнів, …». Ісус заплатив за твої гріхи Своєю смертю на хресті. В Своїй любові Він тобі все прощає. Прийми Його як свого Спасителя і Господа! Так будеш приготованим до вічності. Зроби це прямо зараз!

Чи приймаєш Ісуса як свого єдиного Бога, Господа і Спасителя?

Так, приймаю!

Чи віруєш, що Ісус помер за тебе і за твої гріхи?

Так, вірую!

Чи віддаєш до Його рук усе своє життя?

Так, віддаю!

Тепер Ісус увійшов до твого серця. З цього моменту ти став Божою дитиною і спадкоємцем Божого Царства. Ти маєш вічне життя і тебе чекає радість і щастя в Божій присутності. Все, що належить Ісусові, тепер є і твоїм. Якщо маєш Ісуса, то ти найщасливіша людина на Землі – твоє життя має сенс і мету. Божа любов, прощення і опіка будуть супроводжувати тебе на кожному кроці. З Ісусом буде щасливим кожен твій день і ціла вічність! Відновлюй цей союз з Ним кожен день, роби покаяння за всі свої щодення гріхи і так будеш готовий до зустрічі з Ісусом завжди.