Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 11 серпня 2013 р.

Ентоні Флю, колишній атеїст довів, що Бог є

Абсолютним потрясінням для наукового світу став недавній виступ відомого професора філософії Ентоні Флю. Вчений, якому сьогодні далеко за 80, довгі роки був одним із стовпів наукового атеїзму. Протягом десятиліть Флю видавав книги і читав лекції, побудовані на тезі про те, що віра у Всевишнього невиправдана. Однак серія недавніх наукових відкриттів змусила великого захисника атеїзму змінити свої погляди. Флю публічно заявив, що помилявся, а Всесвіт не міг виникнути сам по собі – він був створений кимось більш могутнім, ніж ми можемо собі уявити.

За словами Флю, раніше він, як і інші атеїсти, був переконаний, що колись давним-давно з мертвої матерії просто з'явилася перша жива матерія. «Сьогодні неможливо собі уявити побудову атеїстичної теорії виникнення життя і появи першого організму через репродукування, – каже Флю. – Сучасні дані про будову молекули ДНК незаперечно свідчать про те, що вона не могла виникнути сама по собі, а є чиєюсь розробкою. Генетичний код і буквально енциклопедичні обсяги інформації, які зберігає в собі молекула, спростовують можливість сліпого збігу».

Джерело: http://prochurch.info/index.php/news/more/26615