Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 31 серпня 2013 р.

Спроби змусити людей прийняти чіпи-імплантанти ч.5

Як ми вже говорили раніше, підшкірний чіп буде нам представлений як чудовий пристрій, щоб ми прийняли його без жодних сумнівів. Але не слід забувати: якщо Ви дозволите імплантувати цю нечисть у Ваше тіло, то з Вашою свобідною волею, з Вашим приватним життям і Вашою свободою буде покінчено!
Ось деякі аргументи, представлені організацією Applied Digital Solutions (ADS) і її дочірньою компанією Verichip Corporation, якими вони підло прикривають справжні цілі застосування чіпів-імплантатів:
  • Забезпечення безпеки всіх інтернетівських електронних платіжних операцій, пов’язаних з електронними грошима (електронна комерція, електронні платежі).
  • Пошук і порятунок людей, включаючи зниклих дітей або дітей, взятих в якості заручників і т.д.
  • Медичний моніторинг за пацієнтами високого ризику.
  • Нагляд, спостереження і стеження за військовими, дипломатами та іншими важливими членами уряду.
  • Відстеження, нагляд та перевірка справжності цінностей.
  • Відстеження, виявлення і стеження за людьми, які люблять екстремальні види спорту (туризм, лижний спорт, скелелазіння, дайвінг і т.д.) і які могли б серйозно постраждати в результаті нещасного випадку.
  • Відстеження і виявлення викрадених (або вбитих) дітей.
  • Використання під час війни проти “тероризму” (в аеропортах і в інших місцях).
Який гуманізм!
Будь ласка, зауважте що слова “нагляд”, “відстеження”, “стеження”, “пошук”, “виявлення” і “перевірка” постійно повторюються нав’язливим і психопатичним способом!
Чіп люди приймуть з причини так званої “безпеки”: будуть вважати вищезгадані корисні властивості чіпа-імплантанта як профілактичний засіб проти страшних злочинів, які можуть відбутися, і які, нібито, завдяки чіпу ніколи не виникнуть (однак, ці злочини як раз з цією метою будуть штучно створюватися або навіть навмисно чинитимуться: наприклад, терористичні напади, моторошні вбивства чи скандальні викрадення!).
Чіп також створить певне полегшення, певний комфорт, з фінансової сторони та з точки зору безпеки: (“З мікрочіпом у вас більше ніхто не вкраде гроші або Вашу кредитну картку!”; “Не буде більше ніяких терористів в аеропортах: вони будуть виявлені та ідентифіковані перш, ніж там з’являться!” і т.д.).
Крім цього, чіп буде “популярний”, “забавний”, і “модний”! Це, мовляв, втілення прогресу, “який ми, так чи інакше, не можемо зупинити” …
Але ми повинні знати, про який “прогрес” йде мова!
Під час виставки CeBIT в Ганновері (Німеччина), на початку березня 2010, відвідувачів запитували, чи приймуть вони чіп під шкіру! Хоча 78% відвідувачів відповіло негативно, приблизно 16-23% погодилося чіпуватися, якщо це принесе їм хоч якусь користь!
Зваблювати людей т.зв. “перевагами” і “користю” – це спосіб змусити людей прийняти зловісні чіпи!
Фінансові аргументи дуже важливі для розвитку чіпів-імплантатів: не забувайте, що з самого початку мікрочіпи розглядалися з точки зору міжнародної влади і МІЖНАРОДНОЇ ВАЛЮТИ!
Достатньо буде тільки поставити руку (або чоло) перед спеціальним сканером, і з Вашого “віртуального банківського рахунку” автоматично буде списано вартість покупки. Банківські картки, валюта (тобто грошова одиниця держави) і їх “недоліки” незабаром будуть швидко замінені на “непереможні і супер-зручні” підшкірні мікрочіпи. Ви думаєте, що це – тільки припущення? Тоді, Ви повинні подумати ще раз! Наприклад, професор Кевін Ворвік (кафедра кібернетики університету Редінга, Великобританія), який не так давно (10-того жовтня 1999) імплантував собі мікрочіп, під час телевізійної програми “Посміхніться, вас знімають” на французькому телеканалі Arte сказав: “Незабаром, банківські картки (і звичайно посвідчення особи, паспорти, картки соціального страхування і т.д.) будуть замінені електронним імплантантом“!
І що ми бачимо сьогодні? Підшкірні чіпи забруднили десятки країн і поширилися по всьому світу!
Ця фінансова мета вже майже досягнута: у США люди вже прийняли “безконтактні” банківські картки, які містять RFID-чіпи. Проблема полягає в тому, що ці банківські кредитні картки, оснащені RFID, є уразливі для хакерів і дозволяють крадіжку особистих даних і грошей. Хакер, що знає свою справу, може легко вкрасти Ваші гроші! Це було засуджено американською організацією Caspian (Consumer Against Supermarket Privacy Invasion And Numbering = Споживачі проти вторгнення супермаркетів в приватне життя).
Але, НЕЗВАЖАЮЧИ НА величезні небезпеки і постійну можливість злому цих RFID смарт-карт, вони ПРОДОВЖУЮТЬ поширюватися в усьому світі, головним чином, тому що панівні ЗМІ тільки рекламують їх очікувані “вигоди” і приховують їх небезпеки!
Наступним кроком, ймовірно, буде: говорити людям, щоб вживили цю безконтактну смарт-карту собі ПІД ШКІРУ (підшкірний чіп)! “Ви вже більше її не загубите, і ніхто не зможе її у Вас вкрасти” (якщо, звичайно, … Вас не покалічить!).
Ми дізналися, що у Великобританії в кінці червня 2006, розпочнеться впровадження американської біометричної системи платежів за допомогою відбитка пальця “Pay By Touch” (“Оплата дотиком”). Таким чином, безготівкове суспільство прогресує і не є ані ілюзією, ані обманом.
У США кілька банків вже пропонують банківські кредитні картки, оснащені чіпом RFID. Однак підшкірний чіп також належить до системи радіочастотної ідентифікації RFID!
Як згадувалося вище, у нічних клубах “Baja Beach Club” в Барселоні і Роттердамі, так само як і в барі “Bar Soba” (Глазго), проходить пропаганда підшкірного мікрочіпа і деякі люди дали себе очіпувати, щоб здійснювати безготівкові платежі!
Будьте впевнені, що якщо ми не будемо реагувати, то цей чіп, розроблений для досягнення єдиної світової валюти, спочатку буде нам пропонуватися, а потім систематично нав’язуватися як “ефективний” спосіб оплати, згідно вище процитованих (помилкових) причин.
Крім того, уявіть колосальний прибуток, який PositiveID (та інші компанії, що виробляють підшкірні чіпи), отримає від всіх тих операцій! Це дуже прибутковий ринок! Компанія ADS придбала патент на застосування цих чіпів за “скромну” суму $ 130 мільйонів доларів. Зазвичай, людина не витрачає таку величезну суму грошей, якщо не впевнена, що це принесе їй прибуток!
В суспільстві, де чіп буде майже повсюди, що станеться з тими, хто відмовиться від мікрочіпового імплантанта? Без цього імплантанта вони не зможуть ні купити, ні продати, і їм доведеться жити як скитальники, що живуть з того, що обміняли.
Згідно деяких теорій і гіпотез, підшкірний чіп спершу буде нам наданий тільки у формі пропозиції, а після великої катастрофи – всесвітнього економічного краху … його нам вже будуть нав’язувати, додаючи до мікрочіпа інші функції, щоб зробити його більш привабливим (наприклад, можливість з’єднати його з стільниковим телефоном). О, який невдалий “збіг обставин”, ми саме зараз переживаємо період … глобальної економічної кризи.
Останнім приводом “чіпування” людей є медичні нісенітниці (само собою гуманістичні і “незаперечні”, оскільки стосуються здоров’я людей). Чіпи дають можливість “рятувати життя”, надаючи життєву інформацію про людей, які прибувають до лікарні без свідомості: про їх алергії, групу крові, медичну документацію і т.д. Мікрочіп може виміряти рівень цукру в крові діабетиків, ідентифікувати віруси в крові або “полегшити” процес ведення історії хвороби пацієнтів. Все це, звичайно, тільки привід, щоб поширювати пристрій, який дійсно є небезпечним (навіть для здоров’я!), як це було вже виявлено та доведено.
Будь ласка, зверніть увагу: сучасна система чіпів вимагає централізованої бази даних (Єдиного реєстру), розташованої в Інтернеті.
Чи це “невдалий збіг обставин”, що в даний час нав’язується запровадження електронної медичної документації, яка розміщається саме в централізованих базах даних?

Після того, що Ви тут дізналися, дозволили б Ви себе або свою дитину очіпувати?

Діти: цільова група і предмет інтересу
Діти і підлітки завжди були “привілейованою” групою для негідників, які виробляють та продають підшкірні мікрочіпи-імплантати.
ЧОМУ діти так важливі для них? Це тому, що вони є ЕПІЦЕНТРОМ “МІКРОЧІПОВОЇ ВІЙНИ“!
Ми любимо наших дітей і, звичайно, хочемо, щоб вони були в безпеці. Якраз це і є підходяща “зачіпка” для компаній, які продають підшкірні чіпи для людей! “Ми живемо в небезпечному світі, повному терористів, викрадачів дітей, сексуальних злочинців та інших виродків”, – шепочуть вони нам у вуха.
Вони стверджують: якщо Ви хочете захистити Ваших дітей безпечним способом, Ви повинні електронним способом стежити за ними або навіть ввести їм мікрочіп. Вони хочуть, щоб Ви наївно вірили в їх МІФИ і ПРИМАНКИ про “повну безпеку”; намагаються Вас переконати, що завдяки цьому чіпу проблема безпеки буде “вирішена”!
Ці аферисти грають на емоціях батьків! Крім того, чіпізація дітей є непрямим засобом, як добратися і до дорослих. Коли батьки дадуть очіпувати своїх дітей і побачать, що чіпування очевидно не є чимось небезпечним, але, навпаки, “захищає” їхніх дітей, то виявлять бажання очіпуватися самі! АЛЕ ЦЕ ВЕЛИКА ПОМИЛКА! Оскільки чіпи небезпечними є і будуть! У США і в Японії деякі батьки вже починають жертвувати (часто не усвідомлюючи цього, але часто і применшуючи ці факти) свободу своїх дітей, щоб їх так звано “убезпечити”! У Мексиці та Бразилії (країни, де викрадення дітей є “звичайною справою”), чіп-індустрії вдалося переконати деяких батьків чіпувати своїх дітей!
Якщо сучасне доросле покоління все ще буде байдуже до цього пекельного впровадження, то дітям зможуть легше “промивати мізки”: у них ще немає аналітичного мислення, і їх можна дуже просто цим зацікавити. Якщо дітям будуть показувати фільми та мультфільми, у яких фігурують чіпи та інші теми, пов’язані з RFID-технологією, то вони стануть до цього більш сприйнятливі. Гарненько придивіться до сучасних фільмів, відеоігор і мультфільмів, і Вас вразить те, що Ви там побачите!
Якщо Ваші діти з раннього дитинства почнуть носити RFID-теги, або навіть підшкірні чіпи, то через одне, або два покоління кожен з нас буде вважати носіння цього жахливого підшкірного імплантанта “НОРМАЛЬНИМ”! Це – одна з головних цілей, яку хочуть досягти бізнесмени (представники Нового світового порядку), які торгують підшкірними мікрочіпами!
Тому, будь ласка, будьте дуже пильні, і не попадіться в таку очевидну пастку! НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ДОЗВОЛЯЙТЕ НІКОМУ “ОЧІПУВАТИ” ВАШИХ ДІТЕЙ. ВИХОВУЙТЕ І НАВЧАЙТЕ ЇХ, ЩОБ РОЗУМІЛИ, ЩО ТАКЕ СВОБОДА І ІСТИННІ ЦІННОСТІ ДЕМОКРАТІЇ. НЕ ДОЗВОЛЬТЕ СЕБЕ ОБДУРИТИ ХИТРИМИ АРГУМЕНТАМИ ПІДПРИЄМЦІВ І ЧИНОВНИКІВ, ЯКІ, “НА БЛАГО” ТАК ЗВАНОЇ “БЕЗПЕКИ”, “ГУМАНІЗМУ”, “МЕДИЧНОГО ЗАХИСТУ” АБО “ВИГОД” (спрощення фінансових операцій, мода), ПРИЙДУТЬ, ЩОБ ОДУРМАНИТИ ВАС, ЩОБ ВИ ДАЛИ СВОЇХ ДІТЕЙ АБО ВНУКІВ ОЧІПУВАТИ!

Творці чіпових імплантантів для людей намагаються замести за собою сліди …
Враховуючи суперечки і опозицію деяких людей до чіпів-імплантантів через численні небезпеки цих чіпів, компанії, які виробляють і продають цю гидоту, прийняли особливо віроломну і лицемірну тактику:
  • Приховують факт, що вони продають імплантабельні мікрочіпи для людей.
  • Намагаються відновити свою хорошу репутацію тим, що міняють назву своєї фірми та / або назву чіпа.
  • Презентують “гуманістичні” і так звані “медичні” обґрунтування (незважаючи на те, що ці чіпи канцерогенні!).
Наприклад, компанія під назвою Trovan, яка коротко рекламувала свої чіпи-імплантанти RFID (100IH-ID і ID-100IH/A) для людей (див. http://www.mediafire.com/view/?nn1tmiywezx), поспішно видалила зі свого веб-сайту будь-яку згадку про них. Однак інтернет-користувачі завантажили рекламну брошуру, яка свідчить про те, що цей чіп продається компанією Trovan. Таким чином, Ви можете також стягнути цю брошуру (див. посилання на Mediafire вище).
Протягом деякого часу були зафіксовані деякі технічні відмінності в чіпах і в політиці Applied Digital Solutions (ADS) / Digital Angel / VeriChip Corp. / PositiveID / VeriTeQ. Але не обманюйте себе! Ці ганебні компанії тільки намагаються гарно виглядати, щоб замести за собою сліди, в той час як противників мікрочіпів зображають як повних ідіотів, противників прогресу, брехунів і т.д.
Компанія розкололася на різні підприємства з різними назвами (VeriChip Corp., “PositiveID” і остання називається VeriTeQ), і вони купили багато філій. Вироблений ними чіп також змінював назви (тепер він більше не називається VeriChip).
В даний час Verichip не імплантується на тильній стороні долоні, а вже на задній стороні плеча (де знаходиться тріцепс).
Все це, звичайно, зроблено, щоб дискредитувати християн, які розглядають ці чіпи як число звіра – клеймо, яке дається на руку або на чоло – див. Главу 6) …
ОДНАК, Ви повинні знати, що компанія Applied Digital Solutions повільно, але цілеспрямовано повертається до своїх первісних намірів. Наприклад, розробила проект, спрямований на використання verichip-а для розблокування спускового механізму “інтелектуальної” вогнепальної зброї (smartguns), а це означає, що власники зброї або міліціонери будуть змушені чіпуватися … в тильну частину долоні. (Зверніть увагу, що бельгійський виробник зброї “FN Herstal” бере участь у проекті “smartgun” …)! Таким чином, Ви бачите, наскільки хитра ця компанія, і як легко вони можуть спокусити і обдурити Вас! ТОМУ, БУДЬ ЛАСКА, будьте пильні і, що б не трапилося, НЕ ДАЙТЕ СЕБЕ “ОЧІПУВАТИ“!
Verichip, який планувався бути активним чіпом (який одержує і передає дані в будь-який час і без Вашого знання), в його теперішній конфігурації, є пасивним чіпом (тобто активується тоді, коли по ньому потягнути сканером).
ОДНАК знайте, що план зробити з Верічіпа активний RFID-чіп все ще актуальний, і що компанії VeriChip, PositiveID і VeriTeQ все ще настирливо над цим працюють! Фактично, у них вже є прототипи активних RFID-чіпів, і єдина річ, яка заважає їм пустити їх в продаж як імплантатів, – це розмір цих активних RFID-чіпів.
Мініатюризація, пов’язана з нанотехнологією (походить від грецького слова «nano-», яке означає одну мільярдну частину чогось), звичайно, долає бар’єр розміру, так як перші імплантабельні RFID нано-чіпи, – звані нано-прийомовідповідачами, – вже готові (тільки 0,7см завдовжки – (див.  http://www.trovan.com/news/files/5c811f33f28f347dda5e6c8d7b2d3b0d-12.html)!
Фактично, ніщо не перешкоджає компанії ADS випустити на ринок першу версію свого підшкірного чіпа для людей і, як тільки та модель буде широко поширена і прийнята, компанія введе другу модель, яка матиме всі характеристики, згадані на початку цієї глави! Крім того, небезпеки для Вашого здоров’я, ризик придушення Вашого приватного життя і величезна небезпека управління свідомістю все ще залишаються!