Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 29 серпня 2013 р.

Реальні небезпеки підшкірного мікрочіпа (ч.4)

Отже надзвичайні небезпеки нейронних та мозкових чіпів є очевидними. А тепер, давайте повернемося до підшкірних чіпів.
Ця нова технологія має численні ризики:

A) Небезпеки для приватного життя:
Як ми бачили раніше, мікрочіпи-імплантанти містять численні дані, і деякі з них дуже особисті (генеалогія сім’ї, інформації про податкові звіти, досьє правопорушника і т.д.). Використання такого чіпа може бути серйозним порушенням права на приватне життя.
В даний час навіть поліцейські не мають так багато докладних інформацій про людей! Для того, щоб мати такі точні та повні інформації, які містить мікрочіп, нам потрібно було б зібрати інформації від поліції, банківські інформації, інформації з міністерства фінансів, судів і муніципалітетів, від лікарів та органів соціального забезпечення!


Б) Небезпеки для свобод і прав людини; небезпека шпигунства, стеження і переслідування:
Враховуючи сучасні функціональні можливості супутників (найпотужніші з них можуть з космосу прочитати текс в журналі, який ми читаємо) та систем локалізації (GPS), ми побоюємося, що мікрочіпи можуть використовуватися, щоб шпигувати за нашими найменшими діями. Нас можуть не тільки локалізувати і розшукати, але навіть можуть у будь-який час знімати на камеру. Це, звичайно, є порушенням наших самих основних прав, і це – чистий шпіонаж. Дійсно ми можемо тремтіти, коли, уявімо собі в яких цілях “хтось” може використовувати цей імплантант. Право на свободу асоціацій і об’єднань (тобто право трудящих і підприємців утворювати організації, спілки, об’єднання), свобода слова і навіть свобода вибору є під загрозою! Іншими словами, завдяки силі залякування мікрочіпові імплантанти прокладають королівський шлях до “Великого брата” (образ особи або організації, що прагне встановити тотальне стеження або контроль над народом) або до іншої злої сили!

В) Небезпеки для Вашого здоров’я:
Зрозуміло, тут існують і величезні ризики для здоров’я: По-перше, ризик пошкодження мікрочіпа в організмі (хоча і ця можливість мінімальна) може викликати хворобливу і гнійну рану через літій, що міститься в батареї, – як ми вже згадували раніше. Також є ризик, що хтось буде загравати з гормонами в людському тілі (наприклад, для припинення виробництва гормонів гіпофіза, а це може бути смертельно!). Більш того, враховуючи, що хвилі, вироблені чіпом, мають прямий вплив на організм і на поведінку, можна собі уявити, яку шкоду цей імплантант може заподіяти психологічному і фізичному здоров’ю людей!
Було опубліковано кілька статей, які доводять, що хвилі, що поширюються технологією RFID, можуть зламати ланцюжок ДНК всередині клітин (пор. http://www.next-up.org/pdf/ReuterRadioFrequencyEnergyShownToHarmDNA20122004InterviewVideoPrAdlkofer.pdf), а це може мати СМЕРТЕЛЬНІ наслідки і викликати численні хвороби, між іншим, і раннє слабоумство або рак!
Чіп-імплантант RFID може викликати РАК: це доводять наукові дослідження (що містяться в публікаціях організації CAPSIAN на http://www.antichips.com/cancer/albrecht-microchip-cancer-full-paper.pdf)! Американський винахідник Boy Boyce захворів на рак, після того, як йому імплантували verichip (пор. http://pesn.com/2009/11/28/9501591_Bob_Boyce_cancer_by_Verichip/ та http://pesn.com/2009/12/16/9501595_another_chip_in_Boyce_shoulder/). Таким чином, небезпека цих чіпів для Вашого здоров’я підтверджена “на всі сто”!
Доповідь про verichip, опублікований Управлінням з контролю за продуктами і ліками (FDA), підтвердив медичні ризики підшкірного чіпа для людей.
Цими ризиками є: “несприятлива реакція тканини” (= ризик виникнення пухлин), мимовільне переміщення капсули імплантованого транспондера (тобто приймача-відповідача), поломка імплантованого транспондера, електромагнітна інтерференція (негативна взаємодія електромагнітного поля одного електронного прибору з роботою другого), електрична небезпека, несумісність імплантанта з магнітно-резонансною томографією (MRI) (магнітне поле томографа може змістити капсулу з мікрочіпом, що призведе до пошкоджень тканин) і травма голкою. Відносно магнітно-резонансної томографії (MRI): електричний струм, що проходить струмопровідним металевим імплантантом, може викликати “у пацієнта важкі опіки”.

Підшкірний чіп RFID: клеймо на правій руці …

Г) Небезпеки управління свідомістю: Придушення вільної волі і демократії
Однак тут є щось набагато жахливіше. Давайте не будемо наївні: це не просто так, що ЦРУ та видатні члени влади, які також проводили контроль і над військовими, провели дослідження щодо управління свідомістю і контролю над поведінкою за допомогою хвиль. Це робиться спеціально з метою утримувати під контролем людство!
Ці чіпи є приймачами і передавачами радіочастотних хвиль або мікрохвиль (мікрохвилі і радіочастотні хвилі – це той самий тип електромагнітної енергії. Радіочастоти змінюються від 100 кГц до 300 МГц, а мікрохвильові частоти – від 300 МГц до 300 ГГц (див: http:// www.inchem.org/documents/ehc/ehc/ehc016.htm # PartNumber: 11).
Ми знаємо, що хвилі, надіслані в певних частотах і протягом певного часу, можуть стимулювати деякі мозкові структури, і можуть запустити або зупинити секрецію гормонів (див. http://www.halexandria.org/dward078.htm).
Мікрохвилі спричиняють “дестабілізацію і зупинку виробництва гормонів і також порушують гормональний баланс у чоловіків і жінок”. Також викликають “порушення альфа-, тета- і дельта-хвиль людського мозку, які піддаються впливу мікрохвильового поля (тобто надвисокочастного поля = НВЧ-випромінювання)” (“Мозкові хвилі” людини здійснюють розумові процеси і визначають її поведінку). Порушення вищезазначених хвиль людського мозку призводить до “негативних психологічних ефектів”, таких як: “втрата пам’яті, втрата здатності сконцентруватися, зниження емоційного порога (відсутність почуття співпереживання чужому горю = цинізм), уповільнення розумових процесів і порушення сну”.
Д-р. Хосе Дельгадо, сумнозвісно відомий розвитком перших мозкових чіпів (зокрема мозкового чіпа “stimoceiver”), підтвердив серйозний вплив радіочастотних хвиль на нейромедіатори, які виробляють гормони (пригадаємо, що RFID-чіпи, включаючи підшкірні чіпи, є ідентифікаційними чіпами, які працюють з РАДІОЧАСТОТОЮ!).
Хосе Дельгадо сказав:
“Мозкові передавачі можуть залишатися в голові людини протягом цілого життя. Енергія для активізації мозкового передавача передається за допомогою РАДІОЧАСТОТ.”
(Джерело: Знаряддя; Cannon; Delgado, JMR, Intracerebral Radio Stimulation and Recording in Completely Free Patients, Schwitzgebel & Schwitzgebel.)
Отже, якщо радіочастоти впливають на нейромедіатори, а нейромедіатори, у свою чергу, прямо впливають на виробництво або інгібування гормонів, то ми можемо, наприклад, за допомогою підшкірних RFID-чіпів впливати на вироблення адреналіну, а це заподіє те, що людина стане більш чи менш агресивною або більш чи менш тривожною і т.д.
ЦЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКОЮ ПОВЕДІНКОЮ МОЖЛИВЕ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЗАЄМОДІЇ ПІДШКІРНИХ ЧІПІВ, СУПУТНИКІВ І СИСТЕМИ АНТЕНН РЕЛЕ!
Іншими словами, підшкірний чіп для людей інакше називається пристроєм для “управління свідомістю”, і він представляє серйозну загрозу придушення свободи волі і свободи мислення!
А що це дійсно так, підтвердив і бельгійський депутат-ліберал і нейрохірург Жак БРОТЧІ, запропонувавши два способи, як КОНТРОЛЮВАТИ І УПРАВЛЯТИ ПОВЕДІНКОЮ педофілів, а саме: “хімічну кастрацію” (= ін’єкційне використання хімічних речовин для інгібування гормонів) або …ПІДШКІРНИЙ МІКРОЧІП!
ПОТРІБНО УСВІДОМИТИ, ЩО ЯК ТІЛЬКИ ЦЕЙ ФІЗИЧНИЙ ПРИСТРІЙ (ЧІП-ІМПЛАНТАНТ ПІДШКІРНИЙ, НЕЙРОННИЙ АБО МОЗКОВИЙ) ДОЗВОЛИТЬ ПРИДУШЕННЯ СВОБІДНОЇ ВОЛІ, МИ ДОСЯГНЕМО ТОЧКИ НЕПОВЕРНЕННЯ. Очіповані люди вже не є самі собою і за допомогою техніки ними можуть маніпулювати на відстані ті, хто мають владу.
Така система, коли стане універсальною і / або широко поширеною, тотально ліквідує демократію, бо очіповані люди є повністю маніпульовані (= тотальний біологічний контроль). Це веде до впровадження ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ТИРАНІЇ в суспільстві …
Саме тому це дослідження називається “Мікрочіпові імплантанти – крайня небезпека для людства!”

Д) Небезпека контролю над народжуваністю:
Ті ж самі засоби, що використовуються для управління свідомістю (чіпи, хвилі певної частоти, супутники, система GPS, наземні станції і антени), можуть також бути використані для контролю над народжуваністю!
Якщо можливо стимулювати або зупинити виробництво гормонів, то значить і можливо зупинити виробництво естрогену в жінок, і таким чином, викликати передчасну менопаузу! Можна тільки уявити жахливі наслідки такого застосування підшкірного чіпа, якщо він потрапить до рук недобросовісних правлячих кіл (а це здається цілком імовірним, оскільки, на думку Сандерса, “кінцева мета світових держав, які керують світом, полягає в тому, щоб зменшити глобальне населення на 90%, – кількість, якою, на їхню думку, легше управляти”).

Е) Небезпека використання чіпів в якості смертельної зброї:
Гормони для людського тіла є ЖИТТЄВО ВАЖЛИВИМИ. Інгібування, тобто пригнічення вироблення деяких гормонів може заподіяти серйозні, і навіть СМЕРТЕЛЬНІ фізіологічні порушення.
Ми можемо тоді тільки запитати: Що сталося б, якби “хтось” через цей мікрочіп, який передає, але також і приймає хвильові сигнали певних частот, почав свідомо змінювати поведінку людей, або навіть використовувати його в якості зброї, з метою зруйнувати здоров’я обманених імплантованих громадян?
І що сталося б, якби відбулося масове чіпування людей у всьому світі (а це вже відбувається, як бачимо в розділі 3)?
Відповідь проста: ми отримали б мікрочіп, який був би ЗБРОЄЮ, і настала б міжнародна диктатура, противники якої, в кінцевому результаті, були б легко розбиті, і то у всіх відношеннях!
Що стосується свободи думки і вільної волі, вони також зникли б! “Великий брат” володів би великою армією людських рабів, поневолених цим згубним мікрочіпом і позбавлених будь-якого волевиявлення!
Ще в 2009 році САУДІВСЬКІ АРАБИ СПОРОБУВАЛИ ЗАПАТЕНТУВАТИ В НІМЕЧЧНИНІ ПІДШКІРНИЙ ЧІП, ЯКИЙ МОЖЕ ВИДІЛЯТИ ЦІАНІД – смертельну отруту (пор. http://www.pointdebasculecanada.ca/breve/2038-allemagne-refus-de-breveter-une-invention-saoudienne-puces-sous-cutanees-pouvant-liberer-du-cyanure-par-telecommande.php або http://www.mediafire.com/?zwxrjnjqw3n)! На щастя, ця заявка на патент була відхилена, хоча тепер можна чекати, що ці шахраї спробують запатентувати свій диявольський винахід в іншому місці … Однак, ми бачимо, що чіпи-ІМПЛАНТАНТИ ТЕПЕР ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ В ЯКОСТІ СМЕРТЕЛЬНОЇ ЗБРОЇ, ЩОБ ВБИВАТИ ЛЮДЕЙ, ЗА НАКАЗОМ З ГОРИ!

Висновок:
Після всіх цих інформацій вже немає більше сумнівів у тому, що ПІДШКІРНИЙ ЧІП – ЦЕ ЗБРОЯ, ЩО ПОЗБАВЛЯЄ СВОБОДИ З МЕТОЮ ПОНЕВОЛИТИ НАРОДИ І ЛЮДЕЙ. ВІН ТАКОЖ Є РЕЗУЛЬТАТОМ МІЖНАРОДНОЇ ЗМОВИ І СЕКРЕТНИХ ПРОЕКТІВ, ЯКІ ДЛЯ ЛЮДСТВА ГОТУВАЛИСЯ ПОНАД 35 РОКІВ!!!
Зрозуміло, мікрочіп-імплантант ще не всюди зустрічається, спроби його впровадження поки що є тільки в США і Мексиці. Але це стосується не тільки їх, це стосується нас ВСІХ …
Тепер час, щоб ми повстали і РЕАГУВАЛИ, перш ніж чіп буде ВПРОВАДЖЕННИЙ в наших державах! ЯКЩО МИ НЕ БУДЕМО РЕАГУВАТИ НЕГАЙНО – то це відбудеться досить скоро, оскільки мікрочіпи вже поширюються по всьому світу і отримують таку “силу переконання”, що потім майже нічого не можна буде зробити, щоб їх зупинити!
“Але ж ми живемо в демократії, і ніхто не може нам нав’язати мікрочіп!”. Так, можливо, але, Ви забули одну річ: Деякі організації та захисники приватного життя протестували проти мікрочіпа “Digital Angel”, а організація Applied Digital Solutions відставила їх аргументи. “Очікувані вигоди більш важливі, ніж побоювання щодо приватного життя”, – заявив Річард Салліван, екс-директор організації Applied Digital Solutions. Що це за спотворена “мораль”, чи не так? Отже, бачите, що капіталістична і ультраліберальна диктатура панує над всім іншим!
Після так званих “терористичних” нападів 9-ого вересня 2001, США проголосували за декілька “антитерористичних” законів під назвою “Patriot Act (Патріотичний Акт)”, що дозволяють уряду переважати над американською конституцією (яка гарантує основні права і свободи громадянина, такі як: свобода друку, свобода слова, свобода думки, свобода об’єднань …). Таким чином, Patriot Act – є двосторонньою зброєю, яке може руйнувати, або навіть придушувати права і свободи американців!
Ви знаєте, що США не єдині, у кого є виняткові закони про боротьбу з тероризмом? У Франції існує закон Perben, який, щодо понять і ризиків, є “близнюком” американського “Патріотичного акту”. У Бельгії в липні 2002 і 19-го грудня 2003 були прийняті закони, які також є аналогами законів “Патріотичного акту”. Європейські “антитерористичні” закони, прийняті наприкінці 2005, дозволяють збереження телефонних, інтернетівських та поштових даних (а це – вторгнення в особисте життя). У Канаді подібний проект йде повним ходом! Це означає, що й інші країни (включаючи і наші європейські) успадкували ці виняткові закони, що мають ті ж самі ризики, що і “Патріотичний акт”. Всі ці країни, таким чином, втрачають характер демократичної держави!
Ці закони являють РЕАЛЬНУ небезпеку тоталітаризму у всіх вищезазначених країнах. А в псевдо-демократичній тоталітарній державі використання мікрочіпів також буде тоталітарним!
Крім того, великі бізнесмени, які займаються продажем підшкірного мікрочіпа для людей, не німі! Ми говорили про смертельні небезпеки цього мікрочіпового імплантанта, але вони вам про нього будуть розказувати солодким голосом та з “благими намірами” (але знаємо, що пекло усіяне добрими намірами), і говоритимуть про нього тільки найкраще!
Заключне слово для розумних: Організація ADS у своєму проекті ніколи не приховувала факту, що її мікрочіп, окрім іншого, буде використовуватися для СТВОРЕННЯ ДОСКОНАЛОЇ, АБСОЛЮТНОЇ І БЕЗВІДМОВНОЇ ІНДЕТИФІКАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ ЛЮДИНИ. Тепер, Ви вже це знаєте і Вас про це попередили!

Ви ДІЙСНО хочете зробити ЦЕ!?