Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 30 грудня 2013 р.

Чи ти зробив звіт свого життя за 2013 рік?

У всіх державних установах чи фірмах на прикінці року робиться звіт про виконання поставлених завдань, про доходи і витрати тощо. Такий підсумок мав (-ла) би зробити і ти. Знайди час для себе і перед Богом зроби такий звіт із прожитого 2013 року, який добігає до кінця. Розглянь своє життя під трьома поглядами: у відношені до Бога, до ближніх і до себе самого.
У відношенні до Бога: Пригадай, де ти був (-ла) невірним (-ною) і зраджував (-ла) Ісуса своїми гріхами. Щиро за них покайся: «Отче, я прогрішився (-лася) проти Тебе» прости мені (пор. Лк 15,21).
У відношенні до ближніх: Яке є моє ставлення до дружини, чоловіка, дітей, батьків? Чи люблю їх твердою і постійною любов’ю? А відносно ближніх в загальному? Чи люблю їх сердечно з любові до Бога?
У відношенні до себе самого: Чи шукаю перше Боже Царство чи свої інтереси? Чи переймаюся надто тим, що про мене говорять люди? Ким себе вважаю перед Богом? Говориш багато про себе? Які маю шкідливі звички, що шкодять моєму здоров’ю або душі?
Одночасно подякуй Господеві за все що зробив для тебе у цьому році: за усю Його любов, прощення і милосердя. За те, що оберіг від багатьох лихих ситуацій і людей. За вислухані молитви тощо.
Для багатьох людей цей натупний 2014 рік може бути і останній. Не думай, що можливо ти ще молодий (-а). Будь готови (-а) зустрітися з Богом вже сьогодні. Боже Слово говорить: «Хто себе судить, не буде засуджений». Будь завжди приготований на зустріч з Господом. Тому впорядкуй своє сумління.