Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 23 грудня 2013 р.

Біблія та гомосексуалізм

Живемо в 21 столітті, за вікном 2014 рік. Цивілізований світ «процвітає». По всюду говориться про права людей, толерантність, свободу, рівність. Сьогоднішній цивілізований світ знає набагато більше ніж люди попередніх віків. Науково-технічний прогрес дозволив людям переосмислити певні речі, явища. Але такі поняття як добро і зло, правда та гріх є незмінні. Однак ми є свідками, як їх стараються заперечити. Те, що колись було неприйнятним у суспільстві, вважалося забороненим, аморальним, тепер вважається чимось природнім та нормальним, чимось таким чого не треба боятися та приховувати.

Не оминуло це і такого явища як гомосексуалізм. Сьогодні гомосексуалізм подається як норма «цивілізованого» суспільства. Коли хтось є проти, то таку людину вважають, фундаменталістом та гомофобом.

Гомосексуалізм або гендерна політика сталася пріоритетом політики США та Євросоюзу. Гомосексуалізм став новою політичною ідеологією для руйнування інституції сімї та редукції населення планети. Наукові дослідження в генетиці, біології та психології доказують, що гомосексуалістами народитися неможливо, ним людина може стати. Іншими словами гендерної статі немає.

Тепер гомо сексуальність вважається однією з основних прав та свобод людини! Людина має право бути тим ким вона є і це право не повинно порушуватися. Адже порушення та дискримінація права людини це порушення її свободи.

Якщо запитати пересічну людину, що вона думає відносно гомосексуалізму можна почути різні відповіді та різні ставлення до того явища. Дехто говорить, що вони теж люди , нехай собі живуть як хочуть це їхня справа , інші кажуть – а що маємо їх вбивати? Вони ж такі люди як і ми, ще інші – вони не винні, що такі народилися, або - що ви причепилися до них, гомосексуалізм завжди був і т.д.

В основному, так відповідають люди, які належать до тої чи іншої християнської конфесії. Це відповіді сучасних християн!

Люди, християни зокрема, толеруючи гомосексуалізм та ЛГБТ-осіб (лесбіянок, гомосексуалістів, бі- та транссексуалів) забули про одне дуже важливе АЛЕ!!!

Але як до гомосексуалізму ставиться Бог?


Ставлення Бога до гомосексуалізму можна знайти у Біблії. Біблія - це слово Живого Бога, яке Він дав людям, щоб дотримуючись Його люди мали життя!

Бог сказав Мойсею, як люди повинні ставитись до гомосексуалізму, і ці слова Мойсей записав у книгах(пятикнижжя). У книзі Левіт 18,22 написано : «З чоловіком не зходитимешся як з жінкою, це гидота, … ні з якою скотиною не зійдешся» .

«Коли чоловік зійдеться з чоловіком так, як з жінкою, … смертю мусять їх покарати».(Лев. 20,13)

Люди можуть сказати, принаймі так говорять ЛГБТ- «християни», що це все було в Старому Завіті. Тепер живемо в час Нового Завіту, а в Новому Завіті Бог наказав любити всіх людей. Бог є Любов і Він любить людей такими, які вони є і толерує їх вибір, тому ми повинні толерувати гомосексуалістів. Таке твердження є перекручування Божої Правди.

Правда є така,що Бог вчора сьогодні і навіки той самий! Бог є незмінна Любов та досконала Справедливість!

Саме тому, Бог який є Любов не толерантно спалив міста Содом і Гомору і їхніх ЛГБТ мешканців, як попередження наступним поколінням, що хто таке чинитиме загине вогнем вічним! А на іншому місці в Святому Письмі написано : «Не обманюйте себе… мужоложники (гомосексуалісти) Царства Божого не успадкують ».(порівняй І Кор. 6,9-10)

Таким є ставлення Бога до гомосексуалізму та гомосексуалістів. Таким самим ставленням до того явища повинно бути у кожного християнина, кожної людини. А людям, які потрапили в таке рабство потрібно вказати на вихід з цієї залежності. Вихід є один прийти в покаянні до Розпятого Христа,який з любові до людей помер і за цей гріх гомосексуалізму.

Ісус сказав : «Коли Син вас визволить справді станете вільні» (Ів. 8,36). Ці слова Нашого Господа є актуальні і сьогодні!