Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 3 грудня 2013 р.

Щастя в підкові?


Дехто вважає, що його щасливе життя залежить від оберіга, від підкови, талісмана чи фен-шуя. Серед таких людей є багато християн, які вірять у такі речі та чіпляють їх радо у своїх домах, робочих місцях, машині чи пасажирському транспорті.

Справджується думка багатьох святих, які твердили, що якщо людина відкидає повірити і довіритись живому Богові, то починає вірити у нісенітниці та безглуздя.

Надання вищезгаданим речам «чудодійної» сили відкриває людину в окультний світ, де діють демонічні сили. Як діють сили темноти? Вони мусять знайти обманом і хитрістю собі малі двері, через які зможуть пролізти. Такими дверима є забобонна «віра» і з нею з’єднаний страх.

Історія забобону


Кажуть, що якось багатий король, відвідуючи свої землі, загубив золоту підкову від свого коня. Цю підкову випадково знайшов бідний чоловік. Він продавав по-частинках цю підкову і так став багатою людиною. Всі згодом говорили, що золота підкова зробила його щасливою людиною.

Віра у підкову – гріх проти Бога


Віра в «силу» підкови, талісманів, оберіга є важким гріхом – гріхом проти віри в Ісуса Христа. Вони не приносять нам благословення, але прокляття. Благословення і духовний захист, нам християнам, може принести освячена ікона чи хрест, і то у випадку, якщо ми актуально живемо з віри в Ісуса та боремося з гріхом у своєму житті.

Який є вихід? Що маємо робити?


По-перше, всі ці окультні речі потрібно викинути або знищити, щоб їх вже не використовували інші. Це практика перших християн і цілої Церкви.

По-друге, потрібно відректися демонічної сили, яка діє через нашу віру в такі окультні речі чи символи.

Молитва відречення

В ім’я Ісуса Христа відрікаюся від усіх демонів, які мене духовно зв’язували через мою віру в (назви що конкретно). Амінь

В ім’я Ісуса Христа перетинаю всяке духовне прокляття, яке могло перейти на мене через мою віру в (назви що конкретно). Амінь.

По-третє, в молитві перед Ісусом визнати свої гріхи та, якщо це можливо, піти до Св. Сповіді. Потрібно приносити плоди покаяння, а ними є попереджати других перед сітями диявола.

Будьмо свідомі своєї християнської віри та не служімо двом панам.

Вибери Ісуса та йди за Ним!

© Слово Життя (www.slovozyttia.blogspot.com )