Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 23 листопада 2014 р.

Кожні 5 хвилин за свою віру помирає один християнин

2_persecutionАмериканський центр вивчення світового християнства (Center for the Studies of Global Christianity) підрахував, що щорічно близько 100 тис. християн гинуть за віру – інакше кажучи, кожні 5 хвилин гине один християнин. Крім того, за даними дослідників, в різних країнах багато релігійні меншини терплять насильство і переслідування. Наприклад, в Іраку, Сирії, Нігерії, Камеруні, Судані, Пакистані, Сомалі та Єгипті жінки, чоловіки та їхні діти християни живуть в ситуації абсолютної небезпеки: їх заарештовують вдома, садять у тюрми за звинуваченням у «богохульстві», жорстоко вбивають, а церкви спалюють під час Літургії.

Серед різних ініціатив на користь свободи совісті і віросповідання необхідно відзначити іспанський фонд CitizenGo. Він разом з міжнародним фондом Novae Terrae створили петицію на захист християн у Середній Азії та інших частинах світу, де переслідують християн. На даний момент петицію підписали 200 000 осіб. Обидва фонди просять лідерів країн Європи та інших континентів виступити за свободу совісті і віросповідання проти будь-якого переслідування.