Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 3 листопада 2014 р.

Фальшиві психології світу в християнстві

Сучасні психології, по суті, використовують те, що дослідили різні реакції, однак вони не базуються на цілій правді. Служать духу брехні і ведуть до дочасної та вічної смерті. Фактично заперечують людську совість і реальність гріха, стирають різницю між добром і злом, між правдою і брехнею. Головною нормою ставлять людське «его» і його суб'єктивізм.

Психології сьогодні стали замінником живого Євангелія! В католицьких монастирях і семінаріях за основу «духовної» освіти беруть суто світські психології. Також духовна література замінюється різними психологічними книгами. Правдива самокритика і охота зрікатися себе, справедливе прийняття правдивого докору чи покарання за зло замінюються різними психологічними тренінгами і маніпуляціями, що в кінцевій фазі робить монахів і священиків обманцями, маніпуляторами і лицемірами.
Це зрада Євангелія і правдивої євангельської психології, якою жили впродовж 2 тисяч років, і яка була закорінена у відношенні до Бога, вела до звільнення від духа брехні, злих залежностей і самообману.

Сучасні психології переважно пов'язані з духом атеїзму (Фройд) або з духом фальшивої псевдодуховності, спіритизму і поганських релігій (Юнг). Такі психології по суті є фальшивим євангелієм, яке обманює людську совість, відкидає Духа Правди і поступово відкриває душу духу брехні. Внаслідок цього Христові свідки, священики і монахи стають лік-відаторами правдивого християнства і зводять людей. Це не безневинна річ! Тут йдеться про спасіння або вічну погибель душ. Також і світські філософії пов'язані з маніпуляціями, напівправдами, і за ними стоїть дух брехні та смерті. З християн вони чинять фарисеїв і ведуть їх до затверділості стосовно правди, і навіть аж до гріха проти Святого Духа.

Сучасні психології змінюють мислення, паралізують людську совість і утримують людину в неправдивому суб'єктивізмі. Ні з Богом, ні з Його конкретною дією, ані з реальністю смерті, Божого суду і вічності, не рахуються. Плодом цих психологій в християнстві є внутрішній і зовнішній масовий відпад віруючих від Христа і Церкви.

Психологія успіху

Ця психологія вказує на методи досягнення успіху. Звичайно, багато практик є нейтральними, як наприклад, наполегливість, цілеспрямованість, оптимізм, але, на жаль, через те, що найвищою метою стає досягнення успіху, таким чином усувається совість і не береться під увагу співчуття до ближніх, справедливість, чесність та респектування прав інших. Ця психологія містить підлу, користолюбну маніпуляцію, обман і зловживання ближнім для досягнення власних цілей. Іншими словами, Божий голос в нас – совість – усувається, а найвищим богом стає егоїзм, фальшиве добро. Люди, які попадають під вплив цієї психології, закінчать в кар'єризмі, матеріалізмі, атеїзмі та цинізмі. Втратять честь і здатність до самопожертви заради інших. У цій психологічній системі люди не можуть думати ані про своє вічне спасіння, ані про спасіння інших. На все вони дивляться крізь окуляри своєї кар'єри і свого егоїзму. Людина, обманена цими філософіями і психологіями, замінила справжні цінності, такі як дружба, щаслива сім'я, мир з Богом, на фальшиві. Її життя закінчується в самотності, докорах сумління і розпачі.

Про цих людей Христос сказав: «Безумний! Цієї ж ночі душу твою заберуть у тебе, а те, що ти зібрав, кому воно буде?» (Лк. 12,20). На Божому суді їх поставлять по лівиці і вони почують тверді слова: «Ідіть від Мене, прокляті... Що ви вчинили (або не вчинили) одному з цих найменших, те ви Мені вчинили (чи не вчинили)» (Мт. 25, 40).

В даний час, передусім антихристиянський рух Нью Ейдж, ловить недосвідчених молодих людей до пастки психології успіху. Під впливом цих психологій вони не спроможні прийняти життєву правду і так живуть в ірреальності та брехні.

Психологія маніпуляції

Через засоби масової інформації: основною передумовою є те, що людям подаються напівправди в дусі того, хто володіє мас-медіа і яку він має мету. Цей дух визначає, що є правдою, добром і справедливістю. Це злочинна пропаганда брехні і заперечування об'єктивних правд. Тут використовується принцип психологічної маніпуляції: 1) вплив на відчуття, щоб людина відкрилась духу, який є за напівправдою, 2) вплив на людську логіку: свідомо замовчується або перекручується суть проблеми, а несуттєву дрібницю роздують, щоб відвернути увагу і формувати громадську думку тенденційно, відповідно до інтересів еліти.

Головна засада – психологічно використати те, що люди поверхневі, необізнані і легко маніпульовані нечистотою, яка притупляє совість і здатність розрізняти правду від брехні, добро від зла. Людьми, які втратили це розрізнення, легко опанувати, вони стають масою, яка не має своєї власної думки і йде туди, куди її тягнуть різні звідники людства – переважно на духовну і фізичну смерть. Про це свідчать не лише дві світові війни, але безперервні війни, вбивства, злочини і безправ’я, вчинені людьми, яких штучно утримують в темряві і сліпоті, під впливом сугестивної брехні, прихованої під маскою фальшивих філософій та психологій.

В мас-медіа навмисно перекручують факти і статистики та використовують принцип: сто разів повторювана брехня стає правдою. Так змінюють мислення і замість моральних цінностей запроваджують антицінності, які популяризують, як наприклад, гомосексуалізм, збочене статеве виховання в шкільному і дошкільному віці, гендерну ідеологію та інші збочені та фальшиві життєві принципи, які ведуть до духовного і морального геноциду людини і суспільства. Пануюча ідеологія використовує мас-медіа, щоб впливати і маніпулювати громадськістю. Було б прекрасно, якщо б мас-медіа пропагували моральні цінності, вели б до відповідального батьківства, проповідували б правду і вказували б на страждання як на наслідок реалізації егоїстичних інтересів та деструктивних залежностей! На жаль, сьогодні вони служать духу брехні для руйнування моральних і сімейних цінностей та приносять страждання, розвал, поширення залежності від наркотиків, алкоголю, нечистоти і збочень, які закінчуються смертельним СНІДом. Іншими словами, пропагують духа цього світу, утримують людей в марноті, темряві і в царстві князя цього світу – диявола.

Психологія тиранії

Наприклад, у в'язниці, щоб зламати політичних в’язнів, використовували методи жорстокої брехні. Їх повідомили, що вони звільнені, і щойно вони покинули в’язницю та вийшли на свободу, їх прямо з вулиці повертали назад на наступних 10 років. Це пережиття великої радості, а згодом великого розчарування їх внутрішньо повністю зламало.

Сучасна ювенальна юстиція тиранізує нещасних матерів, у яких відібрала дітей. При кожній зустрічі, коли матір пускають до дитини, так звані соціальні працівники кричать на неї, принижують, несправедливо накладають різні покарання, щоб вона відчула, що її доля і доля дитини є повністю в руках ювенальних працівників.

Запровадження гомосексуалізму в даний час пов'язане з просуванням ювенальної юстиції. Це тотальне безправ’я, коли з найменшої причини дітей несправедливо відбирають від батьків. Батьки живуть в постійному страху, що у них заберуть дитину у школі, на вулиці, вдома. Якщо б вони включилися до боротьби за моральні цінності, то ця наддержавна структура, не обмежена жодними законами, буде їх шантажувати, роблячи, що їй заманеться, наприклад, відбирати дітей без суду. В Німеччині за один рік у невинних батьків відібрали 70 000 дітей. Ця тиранія пропагується з допомогою психологічних принципів, зміною законів за хабарі та обіцянки кар'єри. Зрадники продають душу народу та його незалежність. Обманені люди навіть не знають про що йдеться. Мас-медіа їх приспали. Гомосексуалізм і ювенальна юстиція через демагогічну зміну мислення подаються їм як добро. Ці злочини проти людяності побудовані на брехні і жорстоких психологічних маніпуляціях. Ювенальна юстиція проводить т.зв. профілактичний і необмежений контроль над кожною сім’єю, і так навіть в мирний час тримає в страху всіх батьків і їх дітей. Це найбільший деспотизм в історії, який, однак, лицемірно називається «права жінок і дітей».

Ідеологічна психологія

Гендерна психологія вчить людей заперечувати реальність. Стверджує брехню, що людина має 5 і більше статей, хоча незмінною реальністю було, є і завжди буде те, що людина є або чоловіком, або жінкою. Через пропаганду збоченої ідеології людина опиняється в ірреальності, а органи державної влади змушують її цю ірреальність респектувати. Раніше таких людей закривали в психлікарнях, а сьогодні божевілля стає нормою, а реальність ліквідується і карається.

Замість природної сім'ї сьогодні запроваджуються т.зв. сім'ї двох чоловіків або двох жінок. І всі держави повинні їх визнати нормальними сім'ями і надати їм ті ж переваги, як і традиційним сім’ям. З допомогою тисків, погроз, залякування міняють мислення. Чого нормальна людина соромилась і що всі вважали відхиленням і збоченням, яке принижує людину, те з допомогою модерних психологій було вивищено за норму, привілей і моду. Ця психологія протирічить природі людини і її совісті. Колись люди з цим гріхом, соромлячись, ховалися, а тепер виходять на вулиці і пишаються ним. Так діє психологія збочення. Гидота вважається зразком і нормою, а людей, які захищаються від деморалізації, карають за т. зв. гомофобію.

Демагогія понять: говориться про права жінок та дітей, а насправді йдеться якраз про протилежне. Ведеться боротьба проти насильства в сім'ї, а насправді насильством називають здорове виховання дітей. Продаж дітей за кордон педофілам і гомосексуалістам називають міжнародним усиновленням. Через т. зв. програми профілактики СНІДу, цю смертельну хворобу найбільше поширюють. Говорять про захист від наркотиків, а йдеться про їх пропаганду. Хоча білборди чітко застерігають від куріння, все ж таки це психологічна пропаганда куріння. Говорять про планування сім'ї, начеб це була підготовка до щасливого шлюбу і сім'ї, а насправді деморалізують молодь і прагнуть депопуляції. Говорять про цінності, а просувають антицінності. Говорять про свободу слова, але не дозволяють ніякої альтернативи в мас-медіа. Говорять про толерантність, а наслідком є переслідування переважної більшості громадян. Говорять про статеве виховання, а йдеться про деморалізацію і демонізацію дітей. Говорять про права дітей, а йдеться про запровадження тотального безправ’я. Все це створюють професійні брехуни і обманщики, які обманюють маси і називають це психологією. Це система брехні, обману, маніпуляції і тиранії. Говорять про травмування гомосексуалістів, про їх стигматизацію і дискримінацію, а по суті цих травм і дискримінації зазнають беззахисні жертви, які позбавлені будь-якого захисту. Говорять про права людини, але їх мета – надати малій групі збочених людей право безкарно чинити беззаконня проти більшості суспільства. Ця психологія повністю змінює поняття, і цю підміну вносить в юстицію, так що держава перетворюється в джунглі і все законодавство опиняється в руках горстки злочинців. Результатом є тиранія беззахисних громадян в державі. Сьогодні це називається юстицією, тобто справедливістю.

Це все призводить до масової ліквідації людства. Або людство відвернеться від брехні і беззаконня і навернеться до Бога, справедливості і правди, або саме собі викопає дочасну і вічну могилу. Бог каже: «Кладу перед тобою життя або смерть. Обери життя».