Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 22 грудня 2014 р.

Духовні правила в служінні Господу

Мати Базілея Шлінк

Частина І

Сила і авторитет твого духовного служіння є пропорційні до твоєї посвяти прихованій молитві. Наскільки правдивою буде молитва – настільки великим буде плід.

Правдиві Божі слуги є ті, які моляться. Наскільки великим є прихований контакт твого серця з Богом – настільки Божа слава об’явиться у твоєму служінні.

На молитві вирішуються битви твого служіння.

З прихованого контакту молитви з Богом, ти – Його слуга – мав би нести людям сяйво Божої присутності. Тоді ти їм принесеш живого Бога.

Служіння, яке побудоване на оцій вірі – «Боже, дай плоди», – не подобається Богу.

Лише тоді станеш слугою Ісуса в повноті авторитету і лише тоді під твоїми ногами будуть упокорені диявольські сили, коли виступиш проти них в Імені Ісуса і у вірі проголосиш над ними Його переможне Ім’я.

Чим більшою буде твоя віра в Ісусову перемогу у повірених тобі душах, тим плідніше буде твоє служіння.

Тобі - як Ісусовому слузі, - є дана влада над людськими серцями, над началами і властями, над перешкодами, смутками і тяжкостями. Але тільки завдяки вірі зможеш використовувати цю силу. По вірі твоїй дасться тобі.

Наскільки великі речі очікуєш для твого служіння – настільки великі отримаєш. Будь відважний у молитві віри!

Як маю проводити моє служіння? Серцем розкаяним і смиренним за мої провини і недостатки, але все ж таки втішатися у вірі, що Бог хоче робити великі речі через розкаяних і убогих духом.

Служити означає любити! Наскільки служитимеш Ісусові особистою любов’ю і посвятою, настільки побудуєш Його Царство і плоди знайдеш у вічному житті.

Вважай за честь бути на службі у Царя царів. Неси це служіння гідно, не як непокірний і впертий слуга, але як вибранець Агнця Божого.

Як посланця Царя, царство якого є любов, радість і мир, твоє обличчя має бути світлим, в іншому випадку твоє служіння нікого не переконає.

Твоє служіння буде чисте і святе лише тоді, коли ти захочеш служити Ісусові і потішати Його і не шукатимеш самоуподобання у вчинках, які робиш для Царства Божого.

Якщо на протязі всього твого життя, у твоєму служінні ти мав би лише "помирати" без того, щоб побачити якісь плоди, все ж таки воскресіння і плід для тебе є певні. Воскресіння зажди приходить після смерті і поховання.

Як Божий слуга, мусиш залишатися в скритості, якщо хочеш, щоб Господь об'явився в твоєму служінні.

Все, що ти робиш у твоєму служінні терплячи і з любові до Ісуса - не пропаде. Служіння під хрестом завжди приносить плоди.

Нехай твоє служіння буде, як Ісусове: "Дати життя" (І Ів. 3, 16), тобто дати все те, з чого складається наше життя: гроші, речі, людей, пошану і права. В іншому випадку це не є служінням наслідування Ісуса і служіння в Його авторитеті.

Царство Боже прийшло тоді, коли Господь пішов на смерть. Чи може Його Царство прийти через тебе в інший спосіб, коли ти є його членом? Вибирай, отже, кожного дня цю єдину дорогу – помирати собі.