Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 23 грудня 2014 р.

Духовні правила в служінні Господу


Мати Базілея Шлінк

Частина ІІ

За дієвим і справжнім служінням завжди є прихована жертва: жертва часу, енергії, сил, пошани і багатьох інших речей.

Немає нічого марного в твоєму служінні, якщо ти його робиш зі щирого серця для Бога, навіть якщо таким воно може здаватися.

В твоєму духовному служінні, нехай твоя правиця не знає добра, яке робить твоя лівиця і те, що вона приносить в жертву. Інакше твоя нагорода пропаде.

Якщо десь зроджується Боже життя - це означає, що якась душа пожертвувала себе на "смерть" і перебуває наче в могилі. Гаряче бажай, щоб цією душею був саме ти. 

Плід в твоєму служінні є пропорційний до терпіння.

Якщо хочеш, щоб з твоїх вчинків виходило світло і слава Божа, мусиш бути готовий входити в ніч.

Лише посвячуючись аж на "смерть" в твоєму служінні народиться нове життя.

Ісусові слуги подібні до капітанів, які мусять провадити бій за Царство Ісуса проти пекельного царства. Кожен капітан, якщо хоче перемогти, мусить посвятити себе цій місії, відрікаючись від будь-якої іншої речі і справи. Так само мусиш робити і ти, якщо хочеш бути правдивим слугою Христа.

В твоєму служінні вважай інших більшими за себе самого і входь до кожного дому усвідомлюючи твою повну негідність. Тоді з тобою увійде Бог.

Вважай себе непотрібним у своєму служінні і Бог зробить з тебе свій інструмент.

Віддайся повністю служінню, щоб тільки Бог був знаний і шанований, в той час, як ти мусиш залишатися в тіні і твоє ім'я не має бути хвалене.

Таємна сила твого посланництва є захована в сокрушенні твого серця, і плід твого слова - в упокоренні і незнаності.

Якщо через твою проповідь і опіку над душами не розбивається твердість сердець - це стається тому, що Бог чекає, щоб спочатку зламалася твердість твого серця. Всюди, де кається Божий слуга - робить учасниками свого покаяння всіх тих, яким служить.

В твоєму служінні ти можеш духовно привести душі до того місця, до якого ти сам дійшов. Доки ти дійшов?

Твоє служіння не принесе плодів з твоїх слів і проповідей, але з присутності Бога в тобі і Його дії через тебе. В глибині твого буття перебуває Божа сила.

Ти можеш діяти з Божим благословенням лише в тому місці, в якому Він тебе поставив. Якщо хочеш служити в місці, яке вибираєш ти сам, твоє служіння буде засуджене і залишиться без плоду, незважаючи на зовнішній успіх.

Наскільки ти, як Божий слуга, тримаєш сувору мовчанку і в усамітненні уділяєш Богові час, настільки Бог зможе говорити через тебе.

Не шукай сили в твоєму служінні згідно людської логіки, ані допоміжних засобів згідно земних методів, інакше твоє служіння стане земним і швидкоплинним. Довіряй невидимій і вічній Божій всемогутності і твоє служіння принесе вічні плоди.

Якщо хочеш служити іншим, мусиш дозволити, щоб інші служили тобі, тобто дозволь, щоб інші тобі докоряли, критикували і допомагали.