Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 28 грудня 2014 р.

Християни та Інтернет

Інтернет став для багатьох людей, в тому числі і християн, невід’ємною частиною їх життя. Він став найшвидшим засобом передачі інформації до цілого світу, а одночасно джерелом інформації доступної для кожного.

Якщо поставимо питання чи Інтернет є добрий або поганий, то усі християни погодяться з тою думкою що: Інтернет, сам у собі, є річ нейтральна, залежно як його люди використовують та в чиїх він руках. (З прогресом глобалізації – чіпування і тотального контролю – в т.зв інформаційно-сотовому суспільстві Інтернет може бути для правдивих християн недоступний та ідеологічно спрямований проти християнської віри). Справді, на даний час, він може бути знаряддям поширення Євангелія Ісуса Христа і, нажаль, поширення зла. Інтернет став полем боротьби між добром і злом. Там диявол наставив багато пасток, щоб втягнути людей до гріхів, залежностей та відкрити впливу демонічних сил. Останні роки Інтернет став середником інформаційних технологій брехні та маніпуляцій, щоб змінити мислення людей.

Незважаючи на свої позитивні сторони, Інтернет, має набагато більше негативних сторін. Тому сучасне покоління потрібно виховувати до правильного користання Інтернетом, адже диявол через Інтернет тягне до пекла щодня тисячі людських душ. 

Які є негативні наслідки користування Інтернету?

Боже слово говорить: «Поверни очі мої, щоб не дивились на марноту! Живи мене на Твоїй дорозі» (Пс. 119,37). «Так говорить Господь: «Яку ваші батьки знайшли у мені кривду, що відцуралися від мене, пішли за марнотами й марнотою стали?»» (Єр.2,5) 

1. Втрата часу. Навіть коли ми його використовуємо у правильних цілях, він не може займати увесь час. Християни мусять знайти час на молитву, Боже Слово та на родину.

2. Занедбання родинних та професійних обов’язків. Залежність від Інтернету призводить до порушення родинних відносин, а також до занедбання своїх професійних обов’язків. 

3. Відкриває на негативні впливи демонів (нечистих, окультних, поганських).


Здорові принципи щодо користання Інтернету:


1. Головний принцип – Інтернет має служити нам, а не ми йому

2. Встановити конкретний час і режим використання Інтернету. Це навчить нас працювати якісно та по суті.

3. Встановити чітку мету своєї роботи в Інтернеті. Сидіти за Інтернетом просто так без цілі, приведе нас до різних пасток та дурниць.

4. Батьки, категорично забороніть дітям входити в Інтернет. Більшим – лише за вашим дозволом та особистим контролем. Потрібно мати під контролем також мобільні телефони. Тут батьки мають виховувати дітей до послушності

Як визволитись від Інтернет-залежності?


1. Усвідом свою грішну залежність та прийди з нею до Господа Ісуса. Тільки Він єдиний має таку силу!

2. Чинити покаяння. Як? Постом і молитвою: а) просити в Ісуса на молитві силу залишити гріх; б) оздоровлення приходить через піст (обмеження).

3. Режим (визначені дні в тижні та конкретні години).