Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 4 лютого 2015 р.

Хто такі масони і яка їх програма?

Історичні дані 

На думку багатьох істориків масони мають свої стратегічні корені в Ордені Тампельєрів. Хоч як організація вони були засновані в Лондоні у 1717 року під назвою «Вільні мулярі». Це була їхня перша масонська ложа. Правила для неї, тобто її Конституцію, уклав англіканський пресвітеріанський пастор Д. Андерсон.

За останні 300 років, згідно багатьох істориків та дослідників, масони брали участь в програмуванні світової політики, революціях, війнах та державних переворотах. Першим їх плодом була Французька революція з тисячами жертв.

Згідно досліджень М. Сенченка, директора Книжкової палати України, в кінці ХХ ст. була розроблена програма Уілліса Хармона (Willis Harmon, Оксфордський дослідницький інститут) під назвою «Зміна образу людини», яка передбачала культурні революції: зруйнування моральних та християнських цінностей, зруйнування національної ідентичності. Ці культурні революції, які сьогодні охоплюють усі нації, є ретельно програмовані та контрольовані світовими глобалістами. Згідно М. Сенченка, за ними стоїть масонський орден – Венеціанська чорна аристократія, який має свій центр у Великобританії і якому підпорядковується "Комітет 300" (див. М. Сенченко «Венеціанська чорна аристократії на шляху до світового панування », Київ, «КИТ», 2009, ст. 6-7).
Ціль та програма масонів - це Новий Світовий Порядок (НСП):

1. Єдиний Світовий Уряд

2. Єдина Банківська система та єдина валюта

3. Єдина релігія (New Age) або Глобальна Церква

4. Тотальний контроль над людиною (чипізація): її життям, здоров’ям, думанням…

Хто являється масоном?

Масонами являються члени масонських лож, які пройшли певним ступенем посвячення. Вони діють легально або скрито. Тому їхні правдиві цілі є скриті та відомі не багатьом, лише вищій еліті. Загально відомо, що вони мають 33 ступені посвячення у пірамідоподібній структурі. Кожний ступінь - це щораз більша форма посвячення Сатані через магічні посвячення і окультну символіку. Члени вищих ступенів посвячення – ілюмінати, входять до безпосереднього контакту із Сатаною і приносять людські жертви.

Читайте також:  Масони - архітектори Нового Світового Порядку

Вони поділяються на тих, хто знає правду і тих, хто її не знає. До глобалізаційної системи масонів належать світові банкіри, впливові політики та олігархи, світові організації як ООН, НАТО, UNISEF., а також різні клуби такі як Ротарі клуб, Римський клуб (аристократичні родини Європи), Комітет 300.

Принцип масонів

До масонських кіл не записуються – їх членів вибирають та пропонують вступити. Обіцяють владу, гроші, кар’єрний зріст та участь в Новому Світовому Правлінні.

Ступені посвячення (загальновідомо 33 ступені):

  • усе полягає в окультних символах та клятвах не зрадити (страх помсти за зраду)
  • віра у верховного Архітектора (при цьому кожен може залишитися при своїй релігії)
  • кожен степень посвячення є сходинкою до ще більших таємниць організації
  • через посвячення людина втрачає здоровий глузд і совість, тому спосібна на найбільші злочини та сатанинські кроваві оргії
  • душа людини через посвячення стає підвладна демонам

Масони прикриваються благочинною діяльністю:

  • фінансують лікарні, школи
  • дають кредити організаціям та державам
Масони - це переважно чоловіки, але є і жіночі організації, наприклад, «Східна Зоря». Вони регулярно роблять свої зустрічі в закритому колі та скрито. Їм притаманна різна своя символіка та жести.

На сьогоднішній день існує багато публікацій та відео-матеріалів про мaсонські організації, їх історичне коріння та діяльність. Наводимо для прикладу синтез дослідження відомого американського автора Д.р. Джон Колеман (John Coleman) «Комітет 300. Тайни світового правління», «Витязь», Москва, 2000. У своїй книзі автор відкриває плани дій «Комітету 300» на Америку та цілий світ.

Слід зазначити, за словами автора, що «Комітет 300» – це вища і окрема еліта масонів та їхні організації ( 50 тис. працівників), які не признають жодних національних границь. Вони включають в себе сфери банків, страхування, вугільну промисловість, нафтову промисловість, торгівлю медикаментами. Члени цієї групи несуть відповідальність тільки перед своїм Комітетом. Злочини тут прикриваються.

План дій «Комітету 300» в Америці та цілому світі:

1) Новий Світовий Порядок
  • Релігія (Всесвітня Рада Церков)
  • Єдина Банківська система і валюта
2) Повне розширення національної самосвідомості та достоїнства, створення наддержавних структур. Прикладом є ЄС: ПАРЄ, Європарламент, ВООЗ, UNISEF, ООН, тощо;

3) Знищення релігії, в тому числі і християнства. Релятивізм – це релігі New Age; 

4) Контроль за кожною людиною - чіпізація;

5) Повна зупинка розвитку промисловості та використання електроенергії на ядерних станція в країнах третього світу. Виключенням є тільки для комп’ютерної індустрії обслуговування; 

6) Легалізація наркотиків та проституції (порнографії);
Усе про "Комітет 300", Новий Світовий Порядок, масони

7) Скорочення населення у великих містах;

8) Зупинка всіх науково-дослідних робіт, за виключенням тих, які Комітет рахує корисними;

9) «Золотий мільярд» - скоротити населення Землі. Роблять конференції по екології та населенню Землі. За рахунок війни, голоду та хвороб хочуть скоротити населення землі і ввести контроль, щоб людські маси їм служити як біораби. Вони називають людей «безкорисними їдаками». Це є геноцид! Таїнством є те, що народи це самі оберуть через зрадників із середини.

10) Ослабити мораль нації та деморалізувати робочий клас через безробіття. Вони викликають економічні кризи. А це несе в свою чергу проблеми з:

- алкоголізмом

- наркотиками

- рок-музика (викликати бунт проти порядку, законів, влади, батьків. Ціль - знищити сім’ю!);

11) Не допустити до того, щоб народи самі вирішували свою долю. Вони самі створюють кризові ситуації і зразу утворюють «центри управління», які можуть вирішувати ці кризи. Ця глобалізаційга політика відома сьогодні під терміном «керований хаос». Усе це нагадує гру в котики-мишки.

12) Створення та підтримка нових культів:

- рок-груп 

- християнський фундаменталізм;

13) Поширення у світі ідей «релігійного визволення»:

- теологія визволення (звести Євангеліє на рівень соціальної революції класів)

- агентура, бізнес (напр. «Україна без сиріт», ювенальна юстиція, гомосексуалізм)

- свячення жінок, скасування целібату

- «дух Асижу» (релігійний синкретизм)

- прогресивність і відкритість на світ філософії. Маніпуляція гаслами «любов», «толерантність», «доброта», «справедливість». Тут не проповідується про потреби покаяння та навернення.

14) Створити всесвітню економічну кризу та хаос.

15) Повна підтримка наднаціональних організацій як ООН, МВФ, Банк Міжнародних Рахунків, Світовий Суд. Ціль: позбавити місцеві державні установи їх впливу і ролі. А також підпорядкувати їх ООН.

16) Вторгнення підривних агентів до усіх держав світу та ведення діяльності спрямованої на зруйнування незалежної цілісності держави. Але основне, зі середини тих держав - автогеноцид! 

17) Організація світового терористичного апарату і ведення переговорів з терористами всюди, де є їх діяльність. З боротьбою ніби проти тероризму розпочинають війни, програми чіпізації, маніпулюється масами та добиваються того чого хочуть. Це нагадує гру в шахмати!

18) Контроль над: 

- освітою

- медициною

- ЗМІ

19) Контроль над зовнішньою та внутрішньою політикою кожної держави. 

Масони і Католицька Церква:

Масони вже від початку свого існування вели з Церквою свою відкриту боротьбу. Але спочатку вона велася із зовні. У Європі це була боротьба з Папством ХVII-XIX ст. 

«Ось уже 400 років, як ми підкопуємо католицизм – цю сильну у світі духовну машину. Але вони ще сильніші (…) Війна Богу! Ненависть Богу! В цьому є увесь прогрес!» (Лафарг, Парниж, 1865 р.).

Про цю боротьбу Церкви з масонством підтверджують 20 Папських документів. Найбільшими поборниками масонства були Папа Лев ХІІІ і Папа Пій Х. У Церкві була закріплена через церковне право ясна лінія. Кодекс Канонічного Права Католицької Церкви за 1917 рік засуджує «масонську секту» (кан. 2.335). Хто запишеться до «масонської секти» є вилучений «іpso facto» з Церкви (екскомуніка).

У ХХ ст. масони змінили свою стратегію. Вони проникли до середини Католицької Церкви через мережу зрадників, які незамітно захопили владу у Церкві. «Віруючі будуть думати, що йдуть під прапором ключів Петра, але насправді йдуть вже під нашим прапором» (Alta Vendita, документ масонів). Найбільше ці псевдо-пастирі зловживатимуть церковним авторитетом і послухом. «Рим, який в минулому був центром всесвітньої теократії, в майбутньому зробиться центром світового безвір’я» (Rіvista della Massoneria Italiana, XIX ст. 139).

З Другим Ватиканським Собором увійшла в Католицьку Церкву зміна мислення і Духа. Від цього часу, з одного боку, непомітно просувалися нові теологічні ідеї, які нищили спасительні віру, а з другого боку, на ключові місця в Церкві проштовхувалися люди, які не мали Духа Христового.

Явним знаком того є Новий Кодекс Канонічного Права від 1983 року в кан. 1.374, який вже не називає виразно масонство і не відновлює екскомуніку «ipso facto» передбачену Католицькою Церквою. У Ватикані мали місце ряд особистих зустрічей з представниками масонських організацій починаючи від часів Папи Івана ХХІІІ. А раптова смерть Папи Павла І залишається для багатьох католиків загадкою. 

У 80-90 роки деякі священики Італії та Великобританії опублікували список католицьких прелатів, які були в масонських ложах. Їх за це повикидали з парафій.

На початку 20 -го століття Ватикан потрапив у великі кредити перед банками Родшільдів.

Ось деякі відомості з діяльності останніх трьох Понтифіків:

Папа Іван Павло ІІ впровадив у Церкві релігійний синкретизм. Він провів в 1986 році міжрелігійну зустріч в Ассижі (Італія) з представниками різних поганських релігій, де спільно молилися. Християнські храми були передані до диспозиції буддистам, синтуїстам, анімістам тощо для проведення своїх культових поганських (демонських) обрядів. Тим було осквернено церковні споруди та висміяно спасительну жертву Ісуса Христа на хресті за усіх людей. Іншими словами Ісуса поставили на рівні Будди, Конфуція, Магомета чи шамана.

Цей же Папа 1 грудня 1989 року на Мальті підписав разом з М. Горбачовом, Бушом (старшим) рішення про утворення Нового Світового Порядку. Причиною такого рішення було зруйнування Берлінської стіни.

Папа Бенедикт ХVI у своїй соціальній енцикліці «Charitas in veritate» закликає до створення єдиного Світового Банку.

Папа Франциск І підтримує гомосексуалізм, схвалив verichip та втілює своїми жестами і висловами Нову Глобальну Церкву, але вже без Ісуса Христа та Його Духа. Багато свідомих католиків з тривогою дивляться на діяльність цього останнього Папи.

Присутність масонів є також в Православних Церквах та різних протестантських деномінаціях.

Чи може бути християнин масоном або співпрацювати з масонськими організаціями?

Ні! Якщо ти прийняв Ісуса і хочеш Йому служити, то одночасно, не можеш брати участі у ділах темряви. Адже тим, ти безпосередньо відрікаєшся Бога і стаєш на служіння сатані. Їхній кінець є нам відомий з Божого Слова – вогонь вічного пекла.