Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 8 березня 2015 р.

Чеснота покори

Що таке покора? Покора, повинна проникати все і всі чесноти. Будь-яка чеснота без справжньої покори є даремною. Чому? Бо покора – це правда. Вона нічого не привласнює, бачить все у світлі. А протилежністю до покори є гордість. Гордість веде до непослуху. Через гордість ангели стали демонами. Гордість була на початку першого гріха Єви. Треба відкинути Єву і прийняв нову жінку, Марію. Марія є вашою Матір’ю. Вона своїм послухом і вірою перемогла змія, диявола. Вона покірна:«Зглянувся Бог на покору раби своєї» (Лк. 1,48).

В конфліктній ситуації головне – стати до світла і звинувачувати самого себе. Коли спробуємо так упокорятися – диявол втече і немає вже місця для себежалю, гіркості та гніву на ближнього! Це діє на 100%!Просто треба почати це робити. Не чекаймо, коли нас спровокують, але коли прийде критична, гнівлива чи інша зла думка, зразу упокоряймося! Згадаймо про свої гріхи, про свої невірності та свавілля і в дусі перепрошуймо Ісуса, який перебуває в цій людині. За коротку мить дух, який був за злою думкою, втече, і прийде великий мир і любов. А проти заздрості головне – благословляти і бажати ближньому в сто разів більше, ніж собі. Тоді Бог багато що нам відкриє, так що отримаємо більше, ніж бажали.