Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 14 березня 2017 р.

Чому люди йдуть до пекла?

Відповідь на це питання висловлюють  молоді християни:

Кожній людині Бог дав час, але як вона його проведе залежить тільки від неї.
Є дві дороги, якими людина може використовувати свій час:
Широка (яка веде до пекла і до вічних мук);
Терниста (ця дорога – важка, але після неї, людину очікує велика винагорода);
Багатьом людям диявол задурманює голову і вони піддаються світу, різним пожадливостям і починають свій шлях широкою дорогою. Ця дорога в житті є легкою, але наслідки цього - вічні муки і терпіння. Та крім цього є ще багато причин, чому люди йдуть до пекла:

-          Світ - багато людей, особливо молоді, сенс свого життя вбачають у курінні, наркотиках, алкоголі, нечистоті і так, коли вони цьому відкриються, диявол отримує до них легкий доступ, владу над ними і керує ними як ляльками. Коли ж диявол має над людиною владу, він її так просто не відпустить. Спочатку людині здається, що це все добре, але диявол - це найбільший брехун.

-          Окультизм - якщо людина відрікається Бога, то вона автоматично поклоняється дияволу. Як вже було сказано - диявол свою здобич так просто не відпускає.
-          Є ще одна категорія людей, яка не вірить в існування Бога. Вони, практично, самі собі простелюють шлях до пекла.
Отже є два шляхи, але яким ти шляхом підеш - вибирати тобі. Найкраще, що можна зробити на землі - це довірити своє життя Богу.

(Іван 15р.)


Люди йдуть до пекла, тому, що не виконують Божі Закони.
У нас вже є зроджений бунт проти Бога. Щоб протистояти гріху потрібно просити у Бога допомоги. Сама від себе людина не має сили нічого зробити.
Диявол заманює людей до гріха і не хоче, щоб вони навертались до Господа, просили прощення за свої гріхи і щоб потрапили до неба. Не хоче він цього тому, що сам бачив радість неба, але втратив її навіки. Тому він робить людині багато перешкод на дорозі до Небесного Царства. Багато людей спокушаються і не втримують випробувань через те, що не довіряють Богу та не віддають Йому ціле своє життя. 

(Андрій 15р.)

Від пекла нас визволяє Ісус Христос, наш Господь і Бог. Він це робить з великої любові до людей. Через смерть перших людей - Адама і Єви прийшла смерть і Бог створив пекло, для того, щоб скинути туди Люцифера, а також людей, які неслухняні Йому. А задля того, щоб люди не потрапили у це страшне місце, Бог послав Свого Єдинородного Сина, щоб Він взяв на Себе весь гріх який є у світі і Своєю кров’ю відкупив всіх людей. Тим самим Він подарував людям надію на те, щоб зустрітися з Богом у вічному щасті і радості в небі.

(Ярослав  19 р.)

У земному житті Ісус дає свобідний вибір кожній людині, Він не обмежує її волю. Якщо ти живеш богоугодним життям, дотримуєшся Божих Заповідей, а найголовніше – віриш в Ісуса, то отримаєш вічне щастя в небі зі всіма ангелами і святими. Але, якщо ти легковажно ставишся до Бога і ображаєш Його, тобто грішиш, то сам собі заслужиш пекло і будеш навіки засуджений з демонами. 
В Біблії Бог через Апостола Павла каже, що Царство Боже не успадкують ані розпусники, ані грошолюби, ані перелюбники, ані мужоложники, ані ідолопоклонники… Ми, люди, самі собі спричинюємо страждання, як тут на землі, так і у вічності. За кожен гріх потрібно буде дати відповідь. Все, що було скрите стане явним. Так, як робочий дає звіт за все скоєне перед майстром, так і людина дасть звіт перед справедливим Богом. Людина, яка не кається зі своїх гріхів, а живе з ними і помре в стані тяжкого гріха - піде до пекла. Людина, яка не вірить в Ісуса - буде в пеклі. Немає людини, яка жила б і не згрішила. Кожному Бог дав шанс пізнати Його, а також дає шанс на покаяння, а людина вже вирішує що одбирати і від її вибору залежить вічність. Гріх приводить до пекла.


(Олег   17р.)