Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 25 травня 2017 р.

Телебачення та Інтернет - сучасні вихователі молодої генерації

ЗМІ, Інтернет, ТБ - згебний вплив на дітей
У багатьох країнах світу справджується такий принцип: “Хто володіє мас-медіа, той керує суспільством”. Інформація може формувати людину або її морально та духовно руйнувати.

Сьогодні фахівці почали відкривати цілі методики інформаційних маніпуляцій та війн, які ведуть світові глобалісти через ЗМІ. Телевізор, радіо та Інтернет зайняли центральне місце у домі багатьох родин. З ними люди прокидаються і перед ними засинають. Телевізор, радіо і газети стали основним джерелом інформації, особливо для старшого покоління. Дуже часто, у спілкуванні, спостерігається як люди переймають шаблонне телевізійне думання: світогляд, подачу новин, засади та спосіб поведінки. Вони приймають усе за чисту монету, не піддаючи жодній критиці все, що бачили та чули.

Що говорить статистика про інформаційну продукцію ЗМІ?


Дослідження науковців доводять, що людина має отримувати 35% позитивних емоцій, 60% – нейтральних і 5% негативних. Зміна цієї пропорції призводить до психічних хвороб, а в гіршому випадку, – до смертельних наслідків. Статистика свідчить, що 80% того, що транслюють українські телеканали є інформацією про насильство, вбивства, теракти, стихійні лиха, економічну кризу. А також інші факти, які мають негативний характер.

Книжкова Палата України імені І. Федорова дослідила двадцять українських газет. Висновки їхньої роботи наступні: всю інформацію, яка поширюється з допомогою газет можна класифікувати наступним чином: 27% – негативна, 53% – нейтральна, і лише 7% позитивна інформації.

Вже більше двох десятиліть фахівці з криміналістики та психоаналізу в Сполучених Штатах та в Західній Європі роблять висновок про майже 100 % відповідність кадрів вбивств, зґвалтувань, та інших злочинів, які транслювалися по телебаченню, а потім були втілені в реальному житті.

Мас-медіа і злочинність


В Україні різко збільшилась злочинність серед неповнолітніх. У 2014 році ГПУ заявила, що злочинність серед молоді зросла на 57 %. 70 % цих злочинів скоєні у стані сп’яніння. Життя молоді руйнують алкоголізм та наркоманія. Профілактичні засоби впливу державних служб на дітей мають низькі показники, адже вихователями для багатьох підлітків тепер є Інтернет (соцмережі, комп’ютерні ігри) і телебачення. Реальною причиною злочинності є моральний та духовний занепад суспільства.

Пропаганда ідеологій та “нових цінностей”


Сучасні телесеріали та телешоу руйнують сімейні та християнські цінності. Постійні сцени насилля, вбивства, сексуальної розбещеності глибоко вкарбовуються у свідомість молоді та дорослих. Існують ідеологічні програми чи фільми, наприклад, через турецький серіал “Величне століття. Роксолана” робиться пропаганда ісламу. Деякі журналісти, зрадивши свою совість та власний народ, стали медійними кіллерами та обманцями свого народу. В інформаційній війні ЗМІ отуплюють та паралізують людей, перетворюючи їх на рабів. Українцям вселяють надію, що ми заживемо, як в раю, коли сприймемо т.зв. “загальнолюдські цінності”, такі як гомосексуалізм, сексуальне виховання у школах…

Українцям прищеплюється думка, що патріотизм вже вийшов з моди, що вже не потрібно будувати морально здорову сім’ю. Замість цього людям пропонується опустити свої життєві принципи до рівня тваринних інстинктів: споживацький спосіб думання, свобода сексу. Все спрямовано на те, щоб в витравити з душ українців моральні та християнські цінності, а вже потім його можна буде знищити і фізично.


Яке вирішення проблеми?


Для української держави та її народу є стратегічно важливим взяти під контроль ЗМІ, особливо тих, які є фінансово залежні від своїх зарубіжних господарів. Необхідно відновити Експертну моральну комісію, яка має вести контроль за суспільною мораллю. Держава мусить провадити свою національну політику спрямовану на моральне та духовне здоров’я своїх громадян, інакше питання часу, кола нація деградую повністю.