Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 29 травня 2017 р.

Що ж насправді є ґендерна рівність та ґендерна ідеологія?

Багатьом українцям нав’язали думку, що ґендер – це змагання за рівноправність у суспільстві чоловіків та жінок. Однак, це брехня, бо насправді тут у гарній обгортці для простих та наївних людей, прихована найнебезпечніша ідеологія 21 століття. Її ціль – деморалізувати суспільство, змінити образ (природу) людини і зруйнувати або завдати руйнівного удару інституту сім’ї та вихованню молодої генерації. Ґендерна політика у демократичних країнах стала однією з ключових програм світових глобалістів. Як наслідок, гомосексуальні шлюби стали пріоритетом зовнішньої політики багатьох держав.

Ґендерна ідеологія – це один з механізмів поширення гомосексуалізму. Вона заперечує біологічну стать людини, тобто природній поділ на чоловіка та жінку, а відповідно – заперечує сім’ю, як основу суспільного життя. Тим самим ґендер прокладає шлях і стає утвердженням для протиприродніх гомосексуальних відносин. А такі відносини, в свою чергу, є носіями багатьох венеричних захворювань, причиною поширення самогубств та злочинності. Разом з тим, люди ЛГБТ орієнтацій часто хворіють на психічну хворобу – розлад статевої ідентичності, що також свідчить про єдність ґендерної ідеології з гомосексуалізмом.

Суть ґендерної ідеології?


Ґендерна ідеологія в своїй суті стверджує, що стать людини є її соціально обумовленим вибором, але не є заздалегідь природно, генетично закладена. Ідеологи ґендеру намагаються переконати, що людина народжується безстатевою, а її стать формується в процесі виховання. Звідси випливає думка про те, що у дітей, начебто можна виховувати бажану стать. Наприклад, хлопчика можна виховувати як дівчинку, постійно переконуючи його в тому, що він дівчинка, лише в хлопчачому тілі, а потім здійснити йому операцію зі зміни статі. Справжніми ж наслідками такого виховання буде те, що жінкою він ніколи так і не стане, адже в кожній клітині його тіла залишаться чоловічі гени, але він перетвориться на безплідного інваліда – кастрата, який буде змушений кожного дня (неначе наркоман) колотися гормонами, тим самим укорочуючи собі життя.

Ідеологія ґендеру будується на лженаукових, не доведених або штучно вигаданих теоріях. На сьогодні вже відомі людські жертви цих наукових експериментів. Однією з таких є історія Давида Раймера. Цей та багато інших прикладів свідчать про те, що ґендерна ідеологія є бунтом проти медицини, науки, здорового розуму і проти законів самої природи. Вона є бунтом проти Бога і Ним встановленого порядку!