Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 11 червня 2017 р.

Чіпи - електронне рабство

Глобалізація

Чіпизація - невтішна реальність сьогодення


В теперішній час стрімкого науково-технічного прогресу можемо спостерігати бурхливий розвиток і у галузі електроніки. Та незважаючи на всі полегшення для людини, які були створені в ході розвитку науки і техніки на даний час, існує ряд небезпек, які пов’язані з цим розвитком. Однією з найбільших проблем є те що в недалекому майбутньому «сильні світу цього», для досягнення абсолютної влади на землі, хочуть створити електронний концтабір з біороботами (людьми, якими можна контролювати і керувати). Фрагмент із останнього інтерв’ю, відомого американського режисера, Аарона Руссо, даного за декілька місяців до його смерті Алексу Джонсу (тут записана лише частина діалогу Аарона з однією особою світової еліти, саме коли Аарон балотувався на пост губернатора Невади):

«Вони хочуть один світовий уряд, контрольований ними. Всім людям будуть імплантовані чіпи. Всі гроші будуть у цих чіпах.
А вони контролюватимуть ці чіпи і ви станете рабом цих людей. Це їхній намір. Я запитав у нього: «У чому суть всього цього? Ви маєте всі гроші на світі, які вам потрібні. Ви маєте всю владу, яка вам потрібна. В чому суть? У чому кінцева мета?»».

І він сказав: «Кінцева мета – імплантувати всім мікрочіп і контролювати все суспільство. Щоб еліта контролювала увесь світ». 

Реальність є такою, що обмежене коло осіб хоче захопити владу на планеті з метою встановлення світового панування і поневолення людства. Саме управління поведінкою людей, повне позбавлення їх Богом даної свободи є головною метою побудови всесвітньої диктатури. 


Коротка інформація про чіп


З 1987 р. почали імплантацію мікрочіпів під шкіру тваринам. Чіп вживляється за допомогою голки. Згодом, після успішних експериментів на тваринах, чіп почали випробовувати і на людях.

Однією з відомих компаній яка займається розробкою і виробництвом мікрочіпів є компанія Motorola. Розміри чіпу становлять 7 мм в довжину і 0.75мм в ширину (приблизно розмір рисового зернятка). Цей мікрочіп містить транспондер (система зберігання і зчитування інформації на мікрочіпах) і перезаряджає батарею за рахунок коливання температури людського тіла. Зчитування інформації може відбуватися безпосередньо на місці або на відстані.


Передумови введення чіпів


Як вже було сказано, світові глобалісти, в планах яких є створення всесвітньої електронної системи, намагаються досягти цієї мети через певні передумови, якими є ідентифікаційний номер та біометричні паспорти, що являють собою наступне:

Ідентифікаційний номер – це ім’я що однозначно позначає або іменує об’єкт інформаційно-керуючої системи (в тому числі людини); набір символів (букв та цифр), що привласнюється об’єкту в системі, призначений для вирізнення об’єкту з йому подібних. 

Ідентифікація – це ототожнення, встановлення збігу чого-небудь з чим-небудь. Ідентифікувати означає: ототожнити, порівняти рівне з рівним. Тому інформаційно-керуюча система ототожнює людину з номером.

У своєму житті ми мали різні номери документів таких, як: паспорт, свідоцтво про народження, атестат, диплом і т.д. Але це не наші особисті номери, а лише номери наших документів. 

Біометричний паспорт – документ, який посвідчує особу, має електронний графітовий чіп. На нього як на флешку записуються біометричні дані людини. В основному, в чіп записується фотографія, особистий підпис, відбитки пальців та інша інформація.

Ідея запровадження біометричних документів виникла в США після події 11 вересня 2001р., яку самі ж архітектори нового світового порядку виконали для досягнення своїх цілей, прикрившись тероризмом, і використавши останній як середник почали вводити біометричні документи.

Пропагандисти введення системи біометричних документів заявляють що світ у небезпеці і що його врятують тільки біометричні електронні паспорти, але насправді небезпека полягає в самих біометричних паспортах, оскільки всі біометричні дані які вносяться в чіп паспорта для ототожнення його з власником, можуть бути легко підроблені, як і звичайні документи, але крім цього з’являється можливість для ведення контролю через документ, який будуть носити з собою та здійснювати по ньому численні операції та дії.

Також з’являється доступ до ряду приватної інформації власника паспорта, яка при потрібній нагоді може бути легко використана або змінена, чим може нести потенційну загрозу особі.

Чи можливо щоб розробники цього не знали!? Відповідь очевидна. Після того як розробники паспортів пролобіюють свій проект, виявиться що біометричний паспорт не може гарантувати 100% безпеки і вже наступним етапом буде нанесення лазерного штрих- коду на руку чи чоло та імплантація мікрочіпу в тіло людини. 

Технічна необхідність зі сторони безпеки (непідробленості документу) буде умовою нанесення штрих-коду на тіло, а ідентифікаційний код людини, отриманий від мікрочіпа і перевірка його на відповідність із штрих кодом на чолі або руці (якого не можливо стерти), вкажуть на достовірність індивідуалізації особи.


Лазерне татуювання згідно Біблійного пророцтва є знаком звіра


У 1974 р. проф. Вашингтонського держуніверситету доктор Р. Кейт Фаррел винайшов лазерну зброю, якою можна нанести штрих-код під шар тканини живого організму в долі секунди. Цей код невидимий для людського ока і може бути зчитуваний тільки певним типом сканера.

Для того щоб ввести ідентифікаційний номер в комп’ютер його переводять з цифр у знаки зрозумілі для електронної техніки (щоб зчитувальний сканер міг відсканувати цифри, які зазначені на товарі їх переводять в машинно-читальний вигляд, іншими словами у штрих-код, як це відбувається на касі під час купівлі в супермаркеті, де кожен товар має свій штрих-код). 

Штрих-код це новий комп’ютерний тип числення, де кожній цифрі відповідають різні за товщиною лінії. Кожен може побачити число 666 у будь-якому штрих-коді – дві тоненькі паралельні лінії, які трохи довші за всі інші і відповідають числу 6, а знаходяться завжди на початку, всередині і в кінці штрих-коду. Це свідомо приховане в штрих-коді число хочуть нанести кожній людині на руку чи чоло, для так званого «суспільного добра і блага».

Число 666 не є випадковим. Автори не могли не знати про значення отриманого числа. Фахівці одностайно стверджують, що «усталеним кодом», «паралеллю безпеки» може бути будь-який інший набір цифр.

Не важко здогадатися, чому у творців нової світової системи така дивна й завзята відданість саме до цього числа. Згідно Біблійного пророцтва (книга Одкровення, 13 гл.) про останні часи та прихід антихриста – знаком звіра є штрих-код, а три шістки є його числом, яке має бути нанесене на праву руку чи чоло кожній людині на землі, чиї імена не записані в книзі життя у Агнця (Одкр. 13:8).

У Швеції 6 тис. людей прийняли штрих-коди на праву руку в тестових програмах по безготівковому суспільству. Подібні тести проводились в Японії, Домініканській Республіці Латинської Америки.


Пропаганда та похвальна реклама на підтримку вживлення чіпів


Світові глобалісти через створені ними штучні умови вводять людей в оману для прийняття електронного документу, що стає наступним кроком до прийняття чіпу в тіло та лазерного татуювання на руку чи чоло. Створюють видимість безпеки і захищеності, яку нібито гарантують біометричні паспорти, але насправді питання безпеки і захищеності цим аж ніяк не вирішується.

Практика імплантації чіпів блискавично поширюється у світі і все більше людей йде на цей крок схвалюючи це позитивними гаслами: «Можна завжди почувати себе в безпеці, адже що б не сталося з людиною лікарі або поліція отримають всі дані про неї в лічені секунди. Немає потреби носити з собою документи чи гаманець оскільки гроші, кредитну карту чи будь-який документ замінить мікрочіп. Вживлення мікрочіпу спростить паперовий бюрократичний механізм, який має чимало недоліків. А також є надія на зниження злочинності та тероризму у світі».

Але ніхто не говорить про небезпеки, які йдуть вслід за цим!


Небезпеки які прийдуть після імплантації чіпів


Після прийняття суспільством чіпів і переведенням грошей в електронний формат усі ваші заощадження та право власності на майно вже будуть не під вашим особистим контролем, а будуть зберігатися у господарів правлячої системи.

Небезпека очевидна, оскільки кожна людина буде знаходитись під тотальним контролем. Через чіп можна буде не тільки відстежити місцезнаходження, пересування та дії людини, але й легко керувати її свідомістю.

Сучасні досягнення психотроніки надають можливість контролювати і керувати людиною з середини. В своїй книзі «Дорога в психоцивілізоване суспільство», професор фізіології Єльського інституту, Хосе Дельгадо (вживляв у мозок тварин радіоприлади, зв’язані з комп’ютером, і на відстані керував їхньою поведінкою, як наприклад: зупиняв роз’ятреного бика) переконує: «Подібні методи з часом будуть ідеальним засобом контролю за поведінкою людей». 

Виникає можливість повністю впливати на волю людини, володіти її розумом, серцем, тілом, нервовою системою, а з рештою і її душею. Щоб викликати такі почуття, як біль, шок, гнів і навіть захоплення, треба записати такі сигнали за допомогою комп’ютера, а потім спробувати програти їх через сигнал чіпу до центральної нервової системи та головного мозку. Якщо раніше для керування емоціями, людині вживляли у мозок електроди, то тепер для цієї мети достатньо мікрочіпа.


Людина перед вибором


Бог сотворив людину, наділив її волею і поважає її вибір. Перед нею постає 2 варіанти:

1) може прийняти знак звіра, відректися від Христа, і бути навіки засудженою разом з дияволом, антихристом, та іншими, які відкинули спасительну жертву Ісуса Христа. 

2) виступити на захист Божих законів, протиставитись злочинній системі, та навіть за ціну мучеництва залишитися вірним Христу, який за це подарує їй вічне щастя в небі зі святими і ангелами.