Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 22 березня 2018 р.

Масони - архітектори Нового Світового Порядку

Зміст публікації:


1. Масони - архітектори Нового Світового Порядку 
  • Історичні відомості про масонів 
  • Ціль та програма світових масонів 
  • Хто такі масони? 
  • Тіньова влада масонів 

2. Програми глобалізації 
  • Моральна нечистота 
  • Зброя сучасної прихованої війни 

3. Церква і масонські ложі 
  • Масонські ідеї у модернізмі 
  • Стратегія масонів у 20 столітті 
  • Діяльність останніх Понтифіків 

1. Масони - архітектори Нового Світового Порядку

Історичні відомості про масонів

На думку багатьох істориків та конспірологів масонські ложі мають свої корені в далекому середньовіччі в Ордені Тамплієрів, окультному містицизмі та в школах гностиків. Перша масонська ложа, вже як організація, була заснована в Лондоні у 1717 році під назвою «Вільні мулярі». Правила для неї, тобто її Конституцію, уклав англіканський пресвітеріанський пастор Д. Андерсон. 

За останні 300 років масони брали участь в програмуванні світової політики, революціях, війнах та державних переворотах. Першим їх плодом була Французька революція з тисячами жертв.

Членами провідних масонських лож є аристократичні родини хозарського та єврейського походження (Королівські родини Європи, Шіффі, Варбурги, Куни, Леби, Форд, Фон Турн, Таксис, Оппенгеймери, Джустиніані, Барух, Дьюпон, Родшильди, Рокфеллери, Моргани), які по суті керують усіма світовими процесами: політикою, фінансами, економікою, торгівлею, науково-дослідними центрами, інформаційними та військовими технологіями. Самі головні персонажі залишаються завжди в тіні і про їх діяльність мало хто знає і чує. Фігурують публічно у світовій політиці масони нищого рангу. 

Масонські організації та їх сателіти: Комітет 300, Римський клуб, Більдербергська група, Рада Міжнародних відносин, Трьохсторонні відносини; масонські ложі і клуби - Ліонс клуб, Ротарі клуб; також керовані масонами всесвітні організації ООН, НАТО, ЮНІСЕФ, ВООЗ, МВФ, Всесвітній Банк, Світовий Торговий Центр. 

Ось вислови світового банкіра з родини Родшильдів: "Добрий день, мене звати Яків Родшильд. Моя сім'я володіє більше як 300 мільярдами доларів. Ми володіємо майже всіма центральними світовими банками. Ми фінансували всі війни з обох сторін, і це від часів Наполеона. Ми володіємо вашими ЗМІ, вашими ресурсами, вашими грошима і урядами. Але ви, мабуть, ніколи не чули про мене". 

На сьогодні існує два основні центри масонства: Великобританія і США. Перший діє через сітку масонських лож і організацій, другий - через політику демократичних реформ, військові технології та структури. 

Масони часто прикриваються благочинною діяльністю. Вони фінансують лікарні, школи, неурядові організації та фонди, міністерства, релігійні організації. Через надання кредитів урядам держав, вони втягують країни до боргової ями, згодом їх шантажують, викачуючи з них мільйони доларів. Вони є справжньою фінансовою олігархічною мафією економічних вбивць (див. Джон Перкінс "Сповідь економічного вбивці"). 

Девіз масонів - "Свобода. Рівність. Братерство". Найвідоміший масонський символ - буква G в середині квадрата і циркуля. Згідно даних дослідників таємних організацій, в світі сьогодні налічується 100 тис. лож і 6 млн. масонів (Н.И. Сенченко, В.Г. Гастинщиков "Енциклопедия тайных обществ", "масоны"). 

Ціль та програма світових масонів

Світові глобалісти прямують до своєї мети - Нового Світового Порядку. Це буде влада антихриста, передбачена в св. Писанні, пов'язана з геноцидами народів, війнами, диктатурою, глобальними змінами моралі і свідомості. Основна ціль масонів - це зруйнувати християнство та впровадити масову сатанізацію. Новий Світовий Порядок включає реалізацію чотирьох ключових програм: 

1. Єдиний Світовий Уряд і армія. Масонські програми по створенню єдиної світової влади дістали назву мондіалізм. Над цим працюють масони США. 

2. Єдина банківська система з єдиною світовою валютою. Експериментом такої фінансової системи є єдина валюта "євро" у Європейському Союзі. 

3. Єдина релігія (New Age) або Глобальна Церква під проводом Всесвітньої Ради Церков. По суті це сатанізація народів! 

4. Скорочення населення Землі до т.зв. "Золотого мільярду" та тотальний контроль над людьми через чіпізацію. Реалізувати програму по скороченню населення взяв на себе "Римський клуб" (див. план "Global 2000 Report"). Першими претендентами по геноциду є слов'янські і арабські народи, потім йдуть азіяти, африканці і латиноамериканці тощо. (див. Патрик Бьюкенен "Смерть Запада. Чем вымирание населения и усиление иммиграции угрожает нашей стране и цивилизации", 2002) 

Усі ці програми мають за ціль створити нове глобальне трансгуманне суспільство біороботів, позбавлене совісті та моральних законів. Ним керуватиме мала елітна група людей, яка матиме вплив на усе життя людини: її здоров’я, місце знаходження, працю, мислення… Новий Світовий Порядок є програмою антихриста. Сьогодні основними середниками масонів в досягненні своїх цілей є інформаційні та фізичні війни, державні перевороти, культурні революції, ідеологія гендеру, поширення наркотиків, алкоголю, порнографії, декадентської музики, пропаганда сатанізму, вакцинація, ісламізація, дискримінація християнства та вплив на Церковні структури. 

Хто такі масони? 


Про це заявив Візантійський Вселенський Патріархат у документі: "Шукай правду! Напівтаємна організація масонів", ч.14 (vkpatriarhat.org) в якому вказує на національну загрозу масонських лож та їхні злочини проти людяності. Ось текст документу: 

"Організація масонів націлюється на т.зв. еліту, на лідерів в Церкві і в державі. Їм обіцяють кар'єру або фінанси. Ця організація представляє себе корисною для народу, але насправді робить протилежне. Організація напівтаємна і розділена на 33 рівні, відповідно до ступеня посвяти. Громадськості масони відкривають лише початкові рівні, а вищі приховують. Кандидатом на членство в цій організації може бути хто завгодно – формальний католик, атеїст, мусульманин, буддист і т.д., але він повинен дотримуватися основної лінії послуху. Якщо адепт в серйозних випадках правила порушить, йому загрожує суворе покарання і навіть смерть. Тому вже при початковому посвяченні йому кладуть на шию меч для усвідомлення того, що коли зрадить організацію, його чекає смерть. Чи він буде повішений, як один високопоставлений масон під мостом в Італії – як застереження для інших, чи буде отруєний або зліквідований іншим чином – це вже вирішує таємне керівництво. Ця організація також має свою членську базу, з якої вибирає здібних або, скоріше, перспективних людей для реалізації своїх інтриг і підлих злочинів. Ця база включає в себе різні клуби, такі як Ліонс-клуб, Ротарі-клуб, та різні ордени: наприклад, орден Станіслава, орден Михаїла, орден Реєстрового козацтва і т.д.. В організацію масонів залучають, перш за все, інтелігенцію, пропонуючи швидке просування в кар'єрі. Наприклад, викладачам в університетах обіцяють, що вони стануть деканами або ректорами, людям на політичній арені – що організація швидко просуне їх вгору і вони стануть відомими політиками. Але є одна умова: вони повинні продемонструвати безмежну відданість організації. Церковним особам також дають зрозуміти, що в разі ефективної співпраці їм забезпечать сан єпископа або кардинала, тобто швидку церковну кар'єру. Від церковних ієрархів часто навіть не вимагають, щоб були офіційними членами організації. Досить мати з масонською організацією єдність духа. Це трагедія, що в даний час дуже великий відсоток кардиналів має з масонами єдність духа. Це проявляється в тому, що вони не виконують свої пастирські обов'язки, не виступають проти духа, який руйнує Церкву, але лицемірно мовчать або активно сприяють її ліквідації. Трагедія полягає в тому, що духу глобалізації, що просувається наддержавними організаціями, світовими банкірами і масонами (які знаходяться в тіні), сьогодні вірно служать представники Ватикану. Вони просувають все, що веде до внутрішнього і зовнішнього автогеноциду Церкви. В офіційній структурі Католицької Церкви немає жодного кардинала або єпископа, який би радикально виступив проти цієї системи смерті. 

Якщо людина, яка є певним авторитетом у науці, культурі або політиці, відмовиться співпрацювати з цією таємною організацією, її систематично очорнюють і її кар'єра закінчена. Якщо ж займе лояльну позицію щодо організації, то її тримають на посаді, щоб вона створювала добрий імідж університету. Але ректором університету залишається той, кого масонська організація обрала як вірного члена, навіть якщо з професійної точки зору він не може зрівнятися з авторитетним науковцем. 

Масони заманюють членів такою пропозицією, якою диявол спокушав Христа в пустелі: «Якщо впадеш і мені поклонишся, одержиш владу, все це дам Тобі» (пор. Мт. 4,9). Але він вже не скаже, що вся кар'єра і слава – польова трава, і людина може її скоро втратити, а тим більше не скаже, що за цю славу потрібно заплатити своєю душею. 

Організація масонів виникла в 1717 році. Її засновником був протестантський пастор. Він отримав натхнення, як зловжити військовим послухом і дисципліною, яку спостерігав в ордені єзуїтів. Єзуїти стали відомою релігійною організацією і незабаром зайняли ключову роль в керівництві Католицької Церкви. Засновник масонів також запозичив багато практик у попередніх таємних організацій, якими були деякі католицькі лицарські ордени, особливо військові ордени, як наприклад орден Тамплієрів, які захищали святий Господній Гріб. Кажуть, що в цьому ордені проводили магічні обряди і різні таємні посвяти керівників лицарів, тому цей орден був скасований Церквою. Ліквідації сприяло і те, що французький король заздрив надзвичайно великому багатству і майну, яке накопичив цей орден, а тому мав вплив і на світську політику. Подібно було і з Тевтонським орденом. В даний час масони перебувають у тісній співпраці з Мальтійськими лицарями, багато з яких є їх безпосередніми членами. 

Секрет полягає в тому, що окремим членам не відкривають ні суть організації, ні її стратегію. Вони роблять лише часткові послуги, які їм представлять як позитивні. Аж на вищих рівнях посвяти людина дізнається, що тут не йдеться про добро, а добро тут є всього лиш прикриттям для просовування зла. На вищих рівнях члени вже знають про важкі злочини, інтриги і навіть людські жертви. А на найвищому рівні вони посвячуються прямо сатані. Таким чином, ця організація є організацією прихованого сатанізму. Вона виступає як ангел світла, щоб обдурити багатьох. Згубні плоди часто чітко видно тільки після декількох десятиліть, так що на певних етапах дуже просто постійно підтримувати імідж і логічними аргументами обманювати окремих членів, нібито робиться добро для людей і суспільства. Система брехні дуже замаскована, а дух брехні і смерті має тут свій осередок для систематичного обману людства". 

Тіньова влада масонів 


У вищезгаданому документі Візнтійський Вселенський Патріархат також викриває закулісні впливи масонів на світову політику та на Церкву: "Треба викрити коріння цієї організації і вказати, які злочини вона має на совісті. Це були не тільки дві світові війни, в яких ця організація зіграла ключову роль, але масони з церковних або політичних кіл проривалися на найвищі посади, щоб впливати на подальший розвиток подій. Чоловік імператриці Марії Терезії був членом масонської організації. Масонські ставленики також були дорадниками російських царів і європейських монархів. Масони подбали про те, щоб напіввійськовий орден єзуїтів був скасований у ІІ половині XVIII століття. Чому? Бо єзуїти своєю систематичністю впливали на церковну і світську політику в Європі. Вони були сповідниками і духовними радниками багатьох європейських монархів, а також впливали на їхніх дружин і оточення. Це не подобалося масонам, тому їм потрібно було очорнити єзуїтів, щоб самим перейняти стратегічну роль психологічного і духовного впливу на тих, хто має владу. 

В даний час ми бачимо плоди цієї напівтаємної організації в Америці. Вже перший американський президент вступив в масонську ложу, і не тільки він – скоріше світлим винятком є ті, які не вступили до масонів. Очевидно, масонами не були брати Кеннеді, тому обидва ці президенти були усунені через атентати. Вони не підкорилися масонській лінії, яка вже тоді взяла верх і керувала політикою. Змінити політичну систему в Америці так, як це сьогодні відбувається в Європі, неможливо. Там існує чітка лінія, забезпечена закулісною програмою масонів, а демократія є всього лиш театром для обману громадськості. Президент (неважливо, з якої політичної партії) має шанс тільки тоді, коли співпрацює з масонами і виконує їхню програму. Якщо він цього не робить, буде мати великі неприємності. Вони подбають про те, щоб викликати скандал, оприлюднити якийсь компромат і підкопати його авторитет. На наступну каденцію він уже не матиме шансів стати президентом. Отож, в Америці немає демократії, але – диктатура. За нею приховуються світові банкіри і наддержавні організації, що перебувають в єдності зі світовими масонами. Вони мають заздалегідь розроблений план редукції людства і знищення правовірного християнства. Для досягнення своїх цілей масони використовують передусім професійну брехню, політичні інтриги, закулісні вбивства, організацію воєн згідно з принципом: посварити двох, щоб вони, як треті, на цьому нажилися. 100 років тому три найсильніші монархії в Європі в міжусобній боротьбі дійшли до власного самогубства, а в закуліссі всіх трьох були «мудрі» поради масонів. Також Гітлеру масони підготували умови, щоб він міг почати і провести Другу світову війну. 

Ця організація, маючи за собою 300 років прихованих інтриг і злочинів, сьогодні планує провести автогеноцид людства. На різних етапах вона просуває ліквідацію Церкви. Багато самогубних кроків, як в Церкві, так і в світовій політиці, вже було зроблено. Тепер вона просуває свою програму через декадентську культуру і фальшиве християнство з ідеями екуменізму і міжрелігійного діалогу. Ця психологічна війна спрямована на самоліквідацію народів. Цим масони хочуть домогтися знищення християнства і демократії, а також встановити одну світову владу, тобто диктатуру з програмою сатанізації. З метою сатанізації вводяться самогубні закони у всіх країнах, що опинилися під владою міжнародних і наддержавних організацій, таких як ЄС, ООН, ЮНІСЕФ, ВООЗ, які керуються масонами і мають план редукції людства. Прикладом є шкідлива вакцинація, яку під міжнародним тиском почали проводити в Україні з метою стерилізації українців. І так йдуть далі, вводячи все нові і нові закони і дороги назад вже немає. Все по-диявольськи продумано, і не тільки Україна, але й країни ЄС в даний час копають собі могилу. Одним із засобів самознищення є також поступова ісламізація, яка приховується під наданням допомоги «бідним іммігрантам». Спершу хочуть через ісламізацію остаточно ліквідувати християнство в Європі, потім психологічно настроять мусульман одних проти одних, розсварять їх між собою (як це їм вдалося у випадку багаторічної війни між Іраком та Іраном), а потім під позитивними поняттями встановлять владу антихриста. 

Ще 20 років тому ці слова звучали б як наклепи і фантазії. Але тепер стратегія масонів вже стає ясною і можна побачити її згубні плоди смерті. Тому сьогодні з певністю можна сказати, що організація масонів є злочинною організацією, яка планує моральне, духовне та фізичне знищення людей, сімей та народів. Достатньо всього лиш подивитися на статистику і побачити плоди. На жаль, багато людей не хочуть чути правду, а тим більше шукати її. Але трагедія, приготована людству, вже при дверях. Виникає питання: чи взагалі можливо зупинити цей план і цілеспрямований процес? Сьогодні можна сказати, що цей запланований автогеноцид людства може зупинити тільки надзвичайне Боже втручання! Оскільки вся ця система побудована на натхненні з пекла і на владі, яку дають демонічні сили, то і порятунок може прийти тільки через натхнення з неба і втручання Божих ангелів і самого Бога. В іншому випадку перемоги не досягнемо. Зрештою, від людини, як індивідуума, вимагається тільки одне – щоб в той час, в який вона живе, любила правду, виступила проти системи зла і в годину смерті спасла свою душу. Наше життя – це тільки період випробування, а в цьому випробуванні в житті кожної людини діє не тільки Божа благодать, приховано і непомітно, але діють також приховані сили темряви, які обманюють і спокушають людину, щоб вона повірила брехні і попала в рабство зла. Напівтаємні організації, особливо масони, ведуть людину до того, щоб вона продала свою душу дияволу, після смерті розділила долю з пекельними істотами і навіки страждала та мучилась, як ті, які виступили проти правди і Бога. Фізична смерть не є найбільшим нещастям. Найбільше нещастя – втратити вічне життя. 

Тому ця наддержавна організація, яка має на меті самознищення народу, повинна бути заборонена, а конкретних осіб, які вчинили важкі злочини, необхідно належним чином і справедливо покарати. Організація повинна бути заборонена так, як на Нюрнберзькому процесі був заборонений фашизм і названий системою, що здійснює злочини проти людяності. Людство необхідно застерігати перед масонством!" 


2. Програми глобалізації 


Згідно досліджень Миколи Сенченка, директора Книжкової палати України, який заявив, що в кінці ХХ ст. була розроблена програма Уілліса Хармона (Willis Harmon, Оксфордський дослідницький інститут) під назвою «Зміна образу людини», яка передбачала культурні революції: зруйнування моральних та християнських цінностей, знищення національної ідентичності. Ці культурні революції, які сьогодні охоплюють усі нації, є ретельно програмовані та контрольовані світовими глобалістами. На думку М. Сенченка, за ними стоїть масонський орден – Венеціанська чорна аристократія, який має свій центр у Великобританії і йому підпорядковується "Комітет 300" (див. М. Сенченко «Венеціанська чорна аристократії на шляху до світового панування», Київ, «КИТ», 2009, ст. 6-7). 

Слово перестороги щодо світової глобалізації у 2015 році сказав Візантійський Вселенський Патріархат у циклі офіційних звернень до молоді під назвою "Шукай правду! Глобалізація" (ч.5). Подаємо повний текст звернення: 

"Молоді люди повинні знати, що сьогодні ведеться новий вид війни, яка не обмежена територіями, як попередні війни. Мета сучасної війни – знищити молоде покоління, незалежно від національної приналежності, тобто глобально, починаючи вже з дітей (і навіть з ненароджених). Найпотужнішою зброєю в цій війні є деморалізація, за якою стоїть дух брехні, що веде до смерті. 

Аморальність є моральна та духовна – сексуальні збочення і окультизм. 


Вони позбавляють людину совісті й розуму. Потім вона легко приймає дух брехні. Найсильнішим знаряддям неопоганства, яке поклоняється демонам, є рок-музика, що походить з сатанинського вуду. Поклоніння демонам пов'язане саме з цією музикою, а також з наркотиками, сексуальними збоченнями, цинізмом і духом смерті. Без рок-музики наркотики не могли б так поширитися. Ця музика веде до магії, ворожіння, спіритизму, і навіть сатанізму та людських жертвоприношень. У масовому масштабі вона впливає і на викрадення дітей ювенальною юстицією. Без рок-музики не відбулася б пропаганда гомосексуалізму та інших сексуальних збочень. У 60-х роках з'являється рок-група Бітлз. У 70-х роках виходить на арену педофіл Кінзі – і має успіх! У 60-х і 70-х роках починається масова пропаганда індуїзму через йогу, а також масове поширення окультизму. І куди це сьогодні привело? Ще ніколи так масово не поширювався сатанізм, як сьогодні. 

Ким є рок-співаки? Чи це моральні люди? Ні. Часто це гомосексуалісти, транссексуали і навіть сатаністи. Чи веде ця музика до морального життя? Ні! Рок-концерти пов'язані з продажем наркотиків, з пропагандою сексуальних збочень і з посвятою публіки сатані та поганству! І на цей вплив аморальності і гордині, що діє через рок-музику, найбільш відкрите молоде покоління, яке вбирає все зло, що йому подається. Тепер зловживають навіть системою освіти для т.зв. сексуального виховання, а фактично – для пропаганди сексуальних збочень. Неофашистська глобалізація готує масовий геноцид людства! Не потрібно вже ніякої зовнішньої окупації, щоб знищити народ – досить поширити моральне зіпсуття. 

Глобальний розклад пропагує також Ватикан на чолі з папою Франциском, який цілує ноги транссексуалам. А як щодо ієрархії Православної Церкви? 16.10. 2015 р. вона вперше включила в свої документи до підготовлюваного Всеправославного Собору-2016 питання церковної легалізації содомізму. Однак це суперечить сучасним законам. На даному етапі документи ще не були прийняті, бо поки що не настав час. Але їх розгляд всього лиш призупинили! 

Що стосується наступного елементу глобалізації, яким є пропаганда поганських релігій, то в цьому Патріарх Вартоломій з Московським Патріархом Кирилом вже мають єдність. Без впливу Патріарха Кирила не почалося б будівництво буддійського центру в Москві. Перед тим він зустрівся в храмі Христа Спасителя з буддійським монахом з Шаоліня. Цим жестом дав прецедент, щоб і в інші храми були запрошені погани, які поклоняються демонам і мають на меті ліквідацію християнства. Незабаром в тому ж храмі відбувся рок-концерт. Таким чином, відбулося осквернення головної святині Росії. Якщо рок-концерти будуть організовуватися в православних храмах, то це ознака повної деградації християнства! Ці жести не є безневинними, як і зустрічі в Астані з лідерами світових релігій. Вони вносять дух глобалізації православ'я з поганством. Християнство поклоняється єдиному Богові, в той час коли язичники поклоняються демонам і сатані. Це велика різниця. Тому й на патріарха Кирила за ці жести впала Божа анатема, яка була офіційно оприлюднена. 

Ідеологи глобалізації зі США зуміють навіть найбільші збочення подати як щось престижне. Приклад: Якби гуруїзм з йогою прийшли прямо з Індії, то це вважалося б чимось огидним і ніхто б цього не прийняв. Але тому що все прийшло через Америку, яка використовувала психологічну маніпуляцію і методи масової популяризації, йога наповнила всю Європу і весь світ. Таким способом американські ідеологи просунули поганство під виглядом технік релаксації, різних психологічних практик, спорту – і це так, щоб людина повірила, що це є якимось добром, яке має стати частиною її життя. Насправді це троянський кінь, який вносить дух поганства на християнські території. 

Моральна нечистота 


На сучасну молодь створюють абнормальний тиск, спонукаючи її жити аморально вже з раннього дитинства. ООН (ЮНІСЕФ) подав програму сексуального виховання – а це запрограмоване розтлівання молодого покоління. Воно починається вже з раннього дитинства, навіть з 4 років і раніше. Це злочин проти народу, тобто проти майбутнього покоління! Йому подають отруту, яка порушує людську природу, щоб людина вже не була людиною, але злочинцем, рабом, твариною чи навіть демоном. Який це злочин! У дитсадках хлопчикові кажуть, що він не є хлопчиком, а дівчинці – що вона не дівчинка. А маленькі, нерозумні діти з властивою їм простотою, приймуть цю злочинну брехню, що вони, мовляв, мають право вибирати, ким хочуть бути! Колись дітей до 18 років, враховуючи природну реальність, вважали такими, які не можуть нести відповідальність, і за них відповідали батьки. Що це за абсурд стверджувати, що діти мають право вирішувати такі питання, в яких абсолютно не розуміються і які до того ж є систематичною брехнею? Як це можливо, що правильне виховання називається насильством над дітьми? Це дійсно вершина безглуздя і злочинності! Педагоги і всі дорослі люди можуть зі свого досвіду підтвердити, що добре виховання – це найбільший скарб для молодої людини. Якщо дитині вже в дитсадку ставлять під сумнів цю найосновнішу реальність, що вона є хлопчиком чи дівчинкою, то це є настільки сильне втручання в психіку, що після цього вона здатна ігнорувати будь-яку реальність. Це веде її до переоцінки всіх об'єктивних норм. Тоді такою людиною дуже легко маніпулювати, бо вона не має основної життєвої орієнтації і не розрізняє, що є цінністю, а що злочином. З цього видно, що ідеологи Нового Світового Порядку з сучасними психологіями мають одну мету – знищення дитячої психіки. 

Основна клітина людського суспільства – це сім'я. Якщо сім'я здорова, то здоровий і народ. А якщо сім'я хвора, то хворий і народ. Сьогодні повинні виступити педагоги, соціологи, психологи і проводити бесіди з дітьми з розлучених сімей про те, що переживає, наприклад, 4-, 6-, 10-, 12-, 15-річна дитина, коли батьки розлучаються. Для дітей це найбільша психологічна травма. Молода людина потім все життя має цю рану в душі і перебуває під впливом поганого прикладу. Часто трапляється, що, незважаючи на те, що сама пережила цю трагедію, все ж таки розлучається і спричиняє такий же біль своїм власним дітям. Існують випадки, що деякі діти відчувають таку сильну депресію і біль душі, що навіть думають про самогубство, а деякі його навіть здійснюють. Чому держава більш ефективно не використовує систему освіти, культури та засоби масової інформації для інтенсивного систематичного виховання молодого покоління на здорових перевірених принципах? Основа виховання – це питання моральності, тобто поставити питання сексуальності в правдивому світлі і на потрібне місце. Сексуальність має бути пов'язана з відповідальністю і повагою, а якщо виходить з призначених рамок, то руйнує людину. У сім'ї вона пов'язана з народженням дітей та з несенням сімейних проблем. У сім'ї недосвідчена дівчина дозріває до відповідального материнства, а незрілий юнак – до батьківства та відповідальності за всю сім'ю. Раніше ця сімейна мудрість передавалася гарним прикладом від батьків до дітей. Діти бачили у своїх батьках приклад. У Європі сім'я була закорінена в християнській вірі! Вона формувала мислення на підставі Божих законів, давала людині моральні принципи, вказувала на сенс життя. Сьогодні сексуальність стала наркотиком, який спричиняє велику катастрофу в житті людини і суспільства. Тому вона має бути обмежена здоровими законами. В даний час в усьому західному світі привілеюється гомосексуалізм, який руйнує практично всі моральні цінності і веде до самознищення особи, сім'ї і народу. Це привілеювання – вершина безумства! 

Західні ідеологи розробили програму руйнування людської природи на основі т.зв. сексуальних орієнтацій та їх прав. Насправді мова йде про узаконення сексуальних збочень з метою морального розкладу окремих народів. Коли настає розклад в сексуальній області, людина відкривається алкоголізму, наркотикам, цинізму, і навіть сатанізму. Тоді вже немає ніякої поваги до ближнього, але тільки зловживання і використання іншого для своїх егоїстичних прагнень та інтересів. Вся ця система побудована на брехні. Чому не вкажуть на плоди т.зв. сексуального виховання або т.зв. прав чи свобод? Плоди катастрофічні. Це немов би людина закрила очі і хиталася на краю прірви, або з закритими очима переходила переповнену автотрасу. Тому необхідно дати здорове, дійсно моральне виховання, що базується на правді та відповідальності, яке передає позитивний досвід з минулого і вказує на необхідний вплив християнства для створення щасливого шлюбу! Моральне виховання веде до цілісного виховання особистості. Тому воно обов'язково пов'язане з істинним сенсом і метою життя, а також з відповідальністю – тепер і після смерті. Моральне виховання без живої віри довго не встоїться. Отже, щоб побудувати сильну державу, потрібно підтримувати правдиве християнство – а не деградуюче християнство, яке сьогодні існує на Заході. 

Якщо держава хоче бути сильною, потрібно оновити здорові християнські корені, на яких базувалася і які мотивували простих громадян до справжнього героїзму у найважчі періоди життя народу. 

Сьогодні молоде покоління від якого залежить майбутнє нації, має усвідомлювати, що перебуває в ситуації, коли потрібно протистояти сатанізму. Новий Світовий Порядок з усією системою самогубної ідеології, по суті, почав третю світову війну! Американські технології зосереджуються на внутрішній розклад народу, чого досягають за допомогою психологічних методів, якими ведуть кожну людину до рабства і процесу самоліквідації. У цій прихованій, але інтенсивній боротьбі може вистояти тільки живе християнство. Щоб молоде покоління було ефективно озброєне проти цієї геноцидної системи, що приходить з Заходу, воно повинно знати, яку зброю і яку стратегію бою використовують сучасні агресори. Потрібно знати ефективні засоби для захисту і досягнення перемоги. 

Західна псевдокультура є троянським конем для просування деструктивних впливів, які руйнують психіку і ведуть до залежностей. 

Зброя сучасної прихованої війни: 

1) пропаганда поганства в його сучасних формах; 

2) пропаганда сексуальних збочень і, зокрема, аморальності; 

3) пропаганда алкоголю, наркотиків, азартних комп'ютерних ігор, віртуальної реальності; 

4) рок-музика в усіх її різновидах, які втілюють в психіку людини насильство, антимораль, агресію, і навіть дух брехні і смерті. 

Всі ці руйнівні впливи, які приходять із Заходу, мають популярні та привабливі форми. Однак, вони є військовою технологією, яка систематично розкладає молоде покоління зсередини, так що воно вже не може захищатися і не бажає бачити деструктивних плодів. Боротися проти цих впливів лише способом заборони неефективно. Сама заборона не приносить ефекту, тому що молодій людині потрібно усвідомити суть і особисто своєю вільною волею виступити проти цієї систематичної самодеструкції. 

Мертве християнство не дасть сили і засобів для перемоги над цією автогеноцидною ідеологією. Силу може дати тільки живе і особисте відношення до Бога!" (див. сайт: vkpatriarhat.org). 

3. Церква і масонські ложі 


Масони вже від початку свого існування вели з Церквою приховану зовнішню боротьбу. У Європі в період ХVII-XIX ст. вона характеризувалася як боротьба з Папством та Католицькою Церквою. 

«Ось уже 400 років, як ми підкопуємо католицизм – цю сильну у світі духовну машину. Але вони ще сильніші (…) Війна Богу! Ненависть Богу! В цьому є увесь прогрес!» (Лафарг, Парниж, 1865 р.). 

Від самого початку виникнення масонських лож Католицька Церква засуджувала діяльність цих організацій, про що свідчать 20 документів Учительського Уряду Церкви. Основні з них: Апостольська конституція «In eminenti» Папи Климента XII (1738); Апостольська конституція Папи Пія VII «Ecclesiam a Jesu Christo» (1821); енцикліка «Mirari» Папи Григорія XVI (1832), кілька енциклік Пія IX. Нарешті, енцикліка Папи Льва XIII «Humanum Genus» (1884), названа «Засудження філософського релятивізму і моралі масонства». У цьому документі Папа зазначає, що в його епоху масонство «поширилося з неймовірною швидкістю і, проклавши собі зухвалістю і обманом шлях у всі цивільні сфери, знайшло таку силу, ніби воно панує над державами». Лев XIII визначає головну мету масонів так: «Зруйнувати дощенту весь релігійний і громадський порядок, створений християнством, і створити свій порядок, надавши йому ім'я і підставу натуралізму». Цей Папа приписує масонству «спрагу помсти, яка палає в серці сатани проти Ісуса Христа». 

Масонські ідеї у модернізм 


"У 18-му столітті, - пояснює Патріарх Ілля у документі "Модернізм і церковна евтаназія", ч. 2, - під впливом масонів виник рух під назвою Просвітництво. Він мав вплив не тільки на світську історію, але і на Церкву. У 19-му столітті з Просвітництва виникає модернізм. Він мав на меті пристосувати правди віри до світу – т.зв. аджорнаменто. Насправді це була ліквідація основних правд християнства – духовна евтаназія. 

Святий Пій X видав енцикліку "Pascendi Dominici Gregis" (1907) і запровадив антимодерністичну присягу. На жаль, частина єпископів, священиків і теологів, які були модерністами, ці перестережливі заходи свідомо не прийняли. Масони використали модерністичних та ліберальних прелатів, священиків і теологів. Вони створили з ними єдність в боротьбі за зміну мислення (антиметаною) в Церкві. Модерністичне (ліберальне) мислення по суті є мисленням масонів. І одні, і другі просовують погляд, що християнство і поганські культи є рівноцінними дорогам до спасіння, що немає різниці між істинним Богом та ідолами – демонами індуїзму, буддизму чи псевдобогом ісламу. Вони проповідують, що необхідно Церкву і правди віри пристосувати до світу, тобто до світського мислення (аджорнаменто). Модерністами були і є ненавернені священнослужителі, які не борються з власною гордістю та пристрастями і не наслідують Христа. Вони не вірять Богу, а тому соромляться правд віри! Невіра мотивує їх до того, щоб пристосувати вчення Церкви до нових т.зв. наукових поглядів. Це означає, що відкинули всі чуда зі Святого Письма і роблять з Церкви якусь гуманістичну організацію" (від 22.02.2017). 

Стратегія масонів у 20 столітті 


На початку 20 століття в Католицькій Церкві відношення до масонства було ясно виражено канонічним правом. Кодекс Канонічного Права Католицької Церкви за 1917 рік засуджує «масонську секту» (кан. 2.335). Хто запишеться до «масонської секти» є вилучений «іpso facto» з Церкви (велика екскомуніка). 

У ХХ ст. масони змінили свою стратегію. Вони проникли до середини Католицької Церкви через мережу зрадників, які незамітно захопили владу у Церкві. «Віруючі будуть думати, що йдуть під прапором ключів Петра, але насправді йдуть вже під нашим прапором» ("Alta Vendita", документ масонів). Найбільше ці псевдо-пастирі зловживатимуть церковним авторитетом і послухом. «Рим, який в минулому був центром всесвітньої теократії, в майбутньому зробиться центром світового безвір’я» ("Rіvista della Massoneria Italiana", XIX, ст. 139). Тому масони і вороги правди, метою яких є геноцид людства, можуть використовувати Католицьку Церкву як найефективніший інструмент для сатанізації народів! 

З Другим Ватиканським Собором увійшла в Католицьку Церкву зміна мислення і Духа. Від цього часу, з одного боку, непомітно просувалися нові ліберальні теологічні ідеї, які нищили спасительну віру, а з другого боку, на ключові місця в Церкві проштовхувалися люди, які не мали Духа Христового. Змінилося також ставлення до масонів. Новий Кодекс Канонічного Права від 1983 року в кан. 1.374 вже не згадує масонство і не відновлює екскомуніку на них «ipso facto» передбачену Католицькою Церквою. У Ватикані мав місце ряд особистих зустрічей з представниками масонських організацій починаючи від часів Папи Івана ХХІІІ аж до Івана Павла ІІ. А раптова смерть Папи Павла І залишається для багатьох католиків загадкою. Відомо, що він дізнався про фінансові схеми масонів, які проходили через банки Ватикану, та мабуть, хотів навести порядок, але його прибрали. Зрозуміло, що він не був їхнім Папою. Слід пригадати, що на початку 20-го століття Ватикан потрапив у великі борги перед банками Родшильдів. Конспірологи твердять, що за загадковою смертю Папи стоїть "Римський клуб". 

У 80-90 роки деякі священики Італії та Великобританії опублікували список католицьких прелатів, які були в масонських ложах. Їх за це повикидали з парафій. 

Діяльність останніх Понтифіків 


В дусі масонства діяли папи Іван ХХІІІ (1959-1963) та Павло VI (1963-1978). Перший відкрив двері модерністам і дав їм повну владу, щоб таємно перевести Католицьку Церкву з епохи віри в Христа - в епоху влади антихриста! А другий ці постанови ІІ Ватиканського Собору у своєму понтифікаті підписав та реалізував. 

Папа Іван Павло ІІ (1978-2005) впровадив у Церкві єресь релігійного синкретизму. В 1986 році він провів міжрелігійну зустріч в Ассижі (Італія) з представниками різних поганських релігій, де вони спільно молилися. Християнські храми були передані до диспозиції буддистам, синтоїстам, мусульманам, анімістам тощо, для проведення своїх культових поганських (демонських) обрядів. Тим було осквернено церковні споруди та висміяно спасительну жертву Ісуса Христа на хресті за усіх людей. Іншими словами Ісуса поставили на рівні Будди, Конфуція, Магомета чи шамана. 

Цей же Папа 1 грудня 1989 року на Мальті підписав разом з М. Горбачовим, Бушом (старшим) рішення про утворення Нового Світового Порядку. Причиною такого рішення було зруйнування Берлінської стіни. 

Папа Бенедикт ХVI (2005-2013) у своїй соціальній енцикліці «Charitas in veritate» закликає до створення єдиного Світового Банку. Також він зловжив папською владою для беатифікації єретика Івана Павла II і цим канонізував його єресі. А на кінець масони зробили все, щоб його відправити на емеритуру, бо він гальмував процес апостазії та глобалізації католицької церкви. 

Папа Франциск І сьогодні досить добре грає свою роль на користь світових глобалістів. Він підтримує гомосексуалізм, схвалив verichip, підтримує ісламізацію Європи, зустрічається з масонами та втілює своїми жестами і висловами Нову Глобальну Церкву, але вже без Ісуса Христа та Його Духа. Багато свідомих католиків з тривогою дивляться на діяльність цього останнього Папи. 

На усіх цих Пап Римських, Візантійським Вселенським Патріархатом в апостольській та пророчій владі, були оприлюднені великі екскомуніки згідно Гал. 1,8-9 за "проповідування іншого Євангелія" (більшість з них посмертно) (див. vkpatriarhat.org). Тут слід застосувати також постанови булли Папи Павла IV «Cum Ex Apostolatus Officio», яка постановляє, що коли хтось є єретиком ще перед обранням на папу чи після обрання, то займає уряд папи незаконно і є виключений з Церкви, а його дії є недійсними! 


Рекомендована література 


Д.р. Джон Колеман (John Coleman) «Комітет 300. Тайни світового правління», «Витязь», Москва, 2000. 

Гари Ках "Глобализация. На пути к всемирному завоеванию" . 

Джон Перкінс "Сповідь економічного вбивці". 

Микола Сенченко «Венеціанська чорна аристократії на шляху до світового панування», Київ, «КИТ», 2009.