Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятницю, 22 березня 2019 р.

Що ховається за бойовими "мистецтвами"?

Бойові мистецтва - це релігія
Протягом останніх десятиліть у нас дуже розповсюдились різноманітні східні єдиноборства. Молодь радо приймає в цьому участь, аргументуючи це потребою самооборони, а також бажанням займатись спортом. Але ця боротьба не є видом спорту, ані т. з. бойовим «мистецтвом». 

Східні єдиноборства несумісні з християнством з кількох причин: 
1) Ісус сказав: «хто з мечем прийде, той від меча загине» і «коли вдарять тебе в одну щоку, то підстав другу». Ті, які увірували у Христа, мають уповати на Нього і Його допомогу, а не на власні сили і вміння.
2) За ними прихована духовність. Це не є спортивна дисципліна, а філософія, медитації і відкривання на духів - демонів. 

Якими б гарними словами чи намірами не виправдовували себе прихильники цих «мистецтв», їхньою суттю є духовна практика противна Богові. 

Свідчення колишнього каратиста


«Поки я не відрікся карате і не залишив його, то постійно перебував у готовності відбивати напади, бо в кожному ближньому бачив потенційного супротивника і прораховував тактику бою. Агресія і злість були моїми нероздільними друзями. Лише тоді, коли я увірував в Ісуса Христа це все відійшло, а прийшов Божий мир.»

Це відноситься до всіх єдиноборств чи східних (карате, ушу, кунг-фу і т. д.), чи навіть тих, які виникли в Україні (бойовий гопак). Гопак - це лише танець, а т. з. бойовий - у якому прихована духовність східних єдинроборств.
А тепер хтось прикриваючись козацькою славою, якою покрили себе оборонці нашої землі від навали мусульман, вирішив розповсюджувати т. з. бойовий гопак. 

Що за цим криється? 


Те, що суттю є духовна сторона, доводить те, що перед тренуванням діти моляться "Отче наш" і "Богородице Діво". Це добре, але тренер у цей час щось бурмоче собі під ніс. Тобто він має свої "молитви". А коли подивимось на зовнішній вигляд цих тренерів, то побачимо, що вони нічим не відрізняються від звичайних неформалів (на голові невідомо що, у вусі щось висить). Досить часто ці секції створюються при християнських храмах.

Свідчення мами гопаківця


"Мій син після тренувань стає агресивним, дома коротко помолиться, а потім сідає за планшет і слухаючи рок-музику (яка, як ми знаємо є сатанинською) грає у різні ігри-стрілялки. А коли ми ходили на Великдень святити паски, то він і 20 хвилин не міг вистояти у храмі."

Крім цього нещодавно був створений і т. з. жіночий бойовий гопак Асгарда. Сама назва походить з скандинавської, тобто поганської міфології. А згідно християнського віровчення жінка має бути матір'ю, а не воїном. І коли уважно приглянутись до слів і виразів, які використовуються у цих школах єдиноборств, то побачимо там поганські терміни, що не мають нічого спільного з Біблією.

Тим, які потрапили у цю пастку, потрібно залишити цю огидну для Бога справу і молитись, щоб Господь дав силу зректись цього всього і забути як поганий сон. 
Це не є просто мої погляди чи упередженість до цих "мистецтв". Ісус каже: "хто має вуха, нехай слухає". Потрібно просто тверезо подивитись і проаналізувати собі всі аспекти цієї проблеми, а Бог відкриє наш розум і серце, щоб ми прийняли вірне рішення і зробили правильний вибір.

Ми, християни не можемо брати участь у неплідних ділах темряви, а повинні перевіряти кожне діло і кожного духа, чи є це від Бога, чи ні. Наша боротьба є проти сил зла у піднебесних просторах, а наша зброя - хрест Господній.